torstai 23. helmikuuta 2012

Huhuuuuuu!

 Täällä Kukkulalla ollaan ja elellään edelleenkin.
Ollaan pidelty talvea, tylsistytty kotona pakkasten paukkuessa ulkona ja lumen sataessa kaikkialla maailmassa paitsi meidän kolkassa.
Ja kun me kaikki odoteltiin sitä lunta niin kauheesti!!!


Kevät alkaa kuitenkin nyt koittaa ja jonkinlaisesta hiljaiselosta ja lievästä talvi/keski-iän/tylsistymis- ym masennuksesta taidetaan selvitä. 
Mietin kuitenkin uuteen osoitteeseen siirtymistä. Sitä olen aikaisimminkin miettinyt, mutta nyt alkaa tuntua siltä .... Ehkä teen sen, ehkä en.

13 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Mukavaa kevään ddotusta.Ja jos muutat toiseen osoitteeeen,niin ilmoitahan täällä...

finkinja kirjoitti...

Ilmoitan tietty;)

anumorchy kirjoitti...

Huhuuu sinnekin! Ja mina kun olin ihan varma etta siella(kin) on paljon lunta.

Elina Koivisto kirjoitti...

Voi, voi! Toivottavasti olosi piristyy kevään tullen. Iloa ja valoa! Täällä on lunta tosiaan ihan riittämin, vähän liikaakin, kun katto on taas vaarassa. Kahtena talvena on jo vaurioitunut. Toivottavasti nyt ei tule vahinkoja.

Tuula kirjoitti...

Auringon valoa ja iloa kukkulalle!

♥ maaria kirjoitti...

Huhuuuuu! Eikös ole ihanaa, kun kevät alkaa tehdä tuloaan! Rankka oli talvi... vaikkei meillä paljon lunta ollutkaa. Talviunesta siirryin suoraan kevätväsymykseen minäkin.

MaaMaa kirjoitti...

*vilkuttaa*
Ja kuten Yaelian, niin toivotan kivaa kevään odotusta ja jos toiseen osoitteeseen muutat niin kerrohan sitten uuden osoitteen .. :)
<3

kirsi kirjoitti...

Joo, ilmoittelehan sitten se uusi osoite.
Taalla oli eilen mahtava kevainen ilma, tanaan sitten satoikin lunta/ rantaa ihan simona. Nyt meen kaivaa autoa jalleen esille lumen alta kun meen hakee Auriksen koulusta.
Mukavaa kevaan odotusta taaltakin!

mh kirjoitti...

Hei, minä maijamyöhäisenä ehätän paikalle, mutta oletko vielä täällä? Terkkuja Saksasta, täällä ehti olla jo niin keväistä ja lämmintä, mutta nyt se muuttui koleaksi taas. Hyvää maaliskuista sunnuntaita toivottelen :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Finkinja sinua. Jotenkin tunnistan nuo oireet niin hyvin. Itse asuin Espanjassa 17 vuotta, siellä nuorimmat lapset kasvoivat ja tulivat aikuisikään. Nyt viime kesästä lähtien suomessa takaisin ulkomaalaisen mieheni kanssa, Tuntuukin että hän on se joka parhaiten täällä viihtyy. Talvi oli pitkä ja luminen, nyt kevään merkkejä jo näkyvissä. Lapsia on nyt sitten molemissa maissa, joten ei ole helppoa sekään.
Toivon että masennuksesi helpottaa ja löydät rauhan elämääsi. Luulen että tuo kahden maan kansalaisena eläminen ei aina ole niin helppoa.
Voimia ja jos vaihdat osoitetta niin laita siitä tietoa, olen sinun blogia seuraillut jo pitkään ja olis kivaa käydä vierailulla jatkossakin.
Halauksia toivottelee Zaila

finkinja kirjoitti...

Heissan kaikki!
Yritän nyt kehitellä uutta alkua, mutta tässä on pieniä onglemia .... Avasin jo uuden "tilin" mutta kun lahopää ei pistänyt salasanoja ym ylös niin se on unohtunut aivan täysin. Eli ei auta muu kuin alottaa taas alusta .... Ja kun olin keksinyt niin hyvän uuden nimenkin .... ja senkin mä unohdin!!!!!!!!!!!

maama kirjoitti...

Mukavaa vappua ja kevättä sinulle! Aurinko paistaa aina risukasaankin ja se tuppaa puskemaan lopulta läpi harmaimmankin masennuksen verhon :> Oli ilo löytää blogisi, vaikka ihmettelen, etten ole aiemmin löytänyt tietäni tänne :O Ihana ulkoasu, kiinnostavia tarinoita ja eläviä kuvia. On aina kiintoisaa kuulla eri maissa asuvien ulkosuomalaisten elämästä ja jakaa ajatuksia kulttuurieroista ja arjen omituisuuksista. Siellä näyttää asiat olevan kovin erilailla monessa mielessö, vaikka ei täällä Briteissäkään aina ihan helppoa ole :P Mukavaa jatkoa sinulle! Jään ilolla seuraamaan :)

Nurkkalintu kirjoitti...

Hyvää toukokuuta!