perjantai 15. heinäkuuta 2011

Helle helle helle ....


Hillitön helle vain jatkuu! En enää edes muista milloin on satanut viimeksi tai ollut alle kolmekymmentä astetta. Parin viikon ajan lämpötila on pysynyt lähempänä neljääkymmentä! Puutarha ja nurmikko alkaa olla inhottavan ruskea vaikka sitä yrittäisi miten kastella ... aivan turhaa kylläkin. 


Paras pakka tällä kelillä on meri. Merivesi alkaa olla kyllä jo niin lämmintä ettei enää kovenkaa paljon virkistä. Sen pienen hetken kun astuu veteen tuntee ihanan viileän aallon kehossa, mutta todella nopeasti vesi alkaa tuntu liian lämpimältä. Mutta onneksi on märkää ja erittäin vieno tuuli viilentää ihoa edes hetken.
Rannalle on pakko mennä jo aamusta ja palata kotiin viimeistään puolilta päivin. Tai sitten jollain konstilla mennä alas rantaa iltapäivällä (bussilla mielettömässä helteessä) ja nauttia ihanasta ilta-auringosta.
Varjossakaan ei ole kovin viileää, omalla terassilla on tullut parin viikon aikana istuttua todella vähän. Eli päivät kuluvat sisällä kotona tai sitten aamupäiväuinneilla. Niin se loma vaan menee aivan liian nopeasti!!!!


Mutta helteet on pohjolan turisteille ihana asia. Saavat ainakin loman ajan nauttia auringosta ja merestä ilman sateen pelkoa. Sisko on saanut kunnon annoksen d-vitamiinia ja toivottavasti aurinko paistaa vielä ensi viikollakin, kun pienen kiertotien kautta tulee kyläilemään rakas ystävä. En malttaisi enää odottaa matkalaisia, tiedossa ihanaa yhdessä oloa!

2 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Rakastan kuumaa kesää! Täällä on ollut tosi viileää nyt reilu viikko, suorastaan kylmä ... brrr! Toivottavasti lämpenee!

Nautinnollisia lomapäivä ja pitäkää hauskaa rakkaan ystävän kanssa!

Haliterkut <3

finkinja kirjoitti...

Niin mäkin tykkään helteistä vaikka silloin ei kyl jaksa tehdä mitään. Mut kesällä pitää olla kuumaa!!
Yritetään nautiskella yhteisistä hetkistä:)