maanantai 4. heinäkuuta 2011

Haloooo!

Kyllä mä täällä olen!
Olen vaan ja ihmettelen enkä ole saanut aikaan tekstiä pitkiin aikoihin. Elämä ja arki vie ja kaiken tuon jälkeen on vaikea tarttua "kynää" ja antaa runosuonen sykkiä. Vaikka arki on ankeaa ja tylsää en kuitenkaan meinaa itsekään pysyä omien ajatusten mukana. Enkä oikeen minkään muunkaan mukana. Kevään elin odotuksessa (iloisessa sellaisessa) ja sitten tuli jotenkin stoppi ... ei kaikki menekään ihan kuin itse haluaisin. Kai pitää vaan antaa mennä niin kuin universum haluaa asioiden menevän. 


Nyt olen kauan kaivatulla (ja ansaitulla) lomalla! Vihdoinkin loma alkoi ja tulee kestämään kuun loppuun. Sinä aikana pitäisi nauttia olosta, rantaelämästä, siskon ja ihanien ystävien vierailusta, saada kotian kuntoon ... ja yrittää keskittyä omaan itseeni.


Koulut loppuivat joillakin ... jotkut saivat peruskoulun loppuun, toiset jatkavat sitten syksyllä siihen mihin jäivät kevään aikana ...Nuoret retkeilevät saarilla, käyvät uimassa, pelaavat korista ... kotona on joskus erittäin tyhjää ja hiljaista ... vain minä ja koira ... ja tietenkin mies.


Olen miettinyt blogin vaihtamista taas jälleen kerran. Aloittaisinko ihan alusta puhtain paperein vai olenko laiska uuden aloittamiseen? Tiedän jahkailevani tätä jo pidemmän aikaa, mutta ehkä olen jahkaileva tiettyyn pisteeseen ... siihen asti kun mitta tulee täyteen jollain lailla ... Ilmoitan kyllä mitä päätän;)

5 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Kivaa nähdä täällä uusi postaus :)

Joo ei ne asiat aina mene niinkuin haluaa, mutta sitten voi kohta nurkan takaata pompata jotain ihan uutta jota olisikin halunnut alunperinkin jos vain olisi tiennyt, että sellainen olisi edes mahdollista; vaikka ei olisi tullut mahdolliseksi ellei se eka juttu ois mennyt pieleen...

...nyt en ole ihan varma ymmärränkö itsekään mitä tuo yo. litanja tarkottaa, mutta toivottavasti tuli pointti esiin kuintekin :D :D

Suloisia lomapäiviä sulle - ota rennosti ja nautiskele :)

anumorchy kirjoitti...

Nautinnollista lomaa! Kiva "nahda" sinua taallakin. Tuohon naamakirjaa kun en onnistu millaan tykastymaan.

Yaelian kirjoitti...

Haloo tällä kertaa Suomesta! Kiva että joskus kuitenkin tänne postailet kuulumisiasi. Nautinnollisia lomapäiviä!

Allu kirjoitti...

Leppoisaa lomaa!

finkinja kirjoitti...

MaaMaa,
kyl tuli selväks;))

Allu,
mulla oli jo lentoliput taskussa sinne sinun suunnalle mutta joudun perumaan ... :((