torstai 19. toukokuuta 2011

Pikalomalla

Aika menee liian nopeasti!!
Ja on liikaa kaikenlaista asiaa, ajateltavaa, hoidettavaa hommaa. Ja työt haittaavat tuota kaikkea. Mutta .... nyt olen peräti viisi päivää kotona:)) Luulin, että lomapäiviä olisi vielä jäljellä 5, mutta jollain kummalla tavalla ne ovatkin vähentyneet kolmeen ...Outoa, mutta ei ole tapahtunut vain minulle. Työkaverille kävi sama juttu eikä pikkupomon kanssa auta kinastella asiasta!


Mummi on kahden viikon vierailulla meillä ja lauantaina juhlitaan nuorimmaisen "rippijuhlia". Eikös niitä nyt voi kutsua rippijuhliksi, katolinen rippijuhlaa vastaava kuitenkin. Itse kirkollinen toimitus on lauantai-iltana, mutta järjestämme "juhlat" vasta sunnuntaina, kun perheen pää on illalla töissä. Eihän meitä paljon ole, vain lähisukulaiset. Tehdään jotain hyvää ruokaa ja nautitaan yhdessäolosta.
Katsotaan miten isoisä jaksaan olla mukana sunnuntaina. Hänelle laitettiin sydämen tahdistin maanantaina ja tänään tuli kotiin sairaalasta. Toivottavasti jaksaa olla edes vähän aikaa mukana. 


Miehen pitää päättää haluaako hoitaa möhkäleitä kemoterapialla vai suostuuko leikattavaksi. Ei varmaankaan helppoa päättää, en halua vaikuttaa hänen päätökseen millään tavalla, koska hänen on itse tehdä selväksi mitä haluaa. Mieliala vaihtelee ja välillä on melko kireät tunnelmat. Se positiivisuus joka oli vallalla silloin pari vuotta sitten on hieman hälventynyt. Ja mielialan vaihtelut vaikuttavat meidän muidenkin mielialaan ....


Nyt kun entiset lomat on hoidettu pois alta voi alkaa suunnittelemaan uutta tulevaa lomaa. Sovittiin, että olen lomalla heinäkuun ja lomasuunnitelmia tehdään jo  kovaa vauhtia;)
Toivottavasti ne vain onnistuvat eikä kovin suuria mutkia tule matkaan. Mutkia on kyllä jo matkan varrella, mutta kai ne onnistutaan ohittamaan tai kiertämään. Ehkä jonkinlainen pikavierailu keskellä Eurooppaa ja vieraita meille samalta reissulta. Tuo tekisi itselleni todella hyvää, meinaan tuo pikareissu ... pääsisin pois näistä kuvioista edes hetkeksi! Mies on kyllä toista mieltä asiasta, mutta katsotaan mitä tuleman pitää ... Jos on onnistuakseen, nii niin pitää sitten tapahtua! 

4 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

Nautinnollista lomaa!

Eiko laakarit suosittele tiettya hoitomuotoa, pitaako potilasreppanan sekin itse paattaa?

Voimia teille!

Yaelian kirjoitti...

KIva kun sinustakin kuulee.Kurja kuulla tuota miehesi tilannetta,alkaako sama juttu taas?Toivottavasti löytyy hyvä hoitomuoto...
Mukavia lomapäiviä!

MaaMaa kirjoitti...

Lomapäivät on kivoja; nautihan kympillä!
Varmasti mieltä vaivaa ne möhkäleet ... kuten anumorchy sanoi, niin eikö tohtori ole paras valitsemaan vaihtoehdoista, tai ainakin suosittelemaan jompaa kumpaa, tai jopa yhdistelmää. Jokatapauksessa kamala varmasti valita kahdesta pahasta. Tsemppiä näiden juttujen kanssa ja edelleen: uskotaan että kaikki asiat päätyy parhain päin!

Kesäsuunnitelmille peukutan myös, täysillä :)
Haliterkut

Pupuce kirjoitti...

Hei! Pitkästä aikaa ehdin ajatuksella lukea blogeja. Jaksamista teille kaikille sinne. Ja iloista lomaa! Toivottavasti se tuo teille muuta ajateltavaa - edes vähän. Ja saunasi on upea! :)