lauantai 5. maaliskuuta 2011

Hiljainen talo

Lasillinen viiniä, hiljainen talo ....tuli palaa uunissa ja telkkarista soi paikalliset euroviisukarsinnat. Ulkoa kuuluu melua, musaa ... läheisessä "kylässä" taitaa olla karnevaalihulinat meneillään.
Talo on hiljainen sen takia, koska esikoinen ja mies lähtivät yhdessä töihin ja nuorimmainen liimautui heidän mukaan. Mies on siis alkanut taas hommiin .... Jihuuuuu!!! Näillä näkymin ainakin maalis- ja huhtikuu on hommia. Siitä eteenpäin tiedetään sitten lähempänä. 
Tänä viikonloppuna täällä on karnevaalikauden loppuhuipentuma ja hotelli vaati miehelle vahvistusta .. ja kukas muu sinne miehen vierellä lähtis kuin oma tytär. Pari päivää viime tingassa (tietysti taas niin) etsivät kappaleita ja puoli tuntia ennen auton starttausta tytär ei osannut päättää mitkä karnevaalivaatteet laittaa päälle! Onneks keksi jotain jolla voi jatkaa bileisiin kaupunkiin.


Olisin tietenkin voinut ängetä itsenikin mukaan, mutta jostain syystä en jaksanut innostu asiasta ja toisaalta tämä hiljainen talo ja lasillinen viiniä on mukava yhdistelmä. Saan rauhassa (vihdoinkin) naputella ja kuunnella musaa tai tehdä ihan mitä vaan .... jos nyt huvittaa yhtään mikään;)


Kukkulalla eletään melko rauhallista elämää ... Arkipäivät töissä, väsyneenä kotiin, jos ilmat suo metsälenkki koiran ja ystävän kanssa, mukavat juttuhetket netissä ... ja taas odotellaan viikonloppua. Niin ne päivät vaan menee. Kaikki odottavat kevättä ja lämpimiä kelejä, mutta ne antavat vain odotta itseään. Tämä viikko on ollu todella kylmää ja erittäin tuulista ... jopa myrskyävää!! Helmikuussa bura-tuuli saattaa yltyä myskyksi ja muutama päivä sitten tuuli puhalsikin 190m/s ja kaikki rantatiet olivat suljetut isoimmilta autoilta. Eikä henkilöautollakaan ollut mitenkään herkkua ajaa moottoritiellä! Meri vaahtosi ja myllersi muutaman päivän eikä saarille ollut mitään asiaan. Ainoa hyvä puoli helmikuun tuulissa on se, että ilmakuivatut kinkut kuivuvat taatusti ja saavat ne tyypilliset ominaisuudet joita tarvitaan hyvään kinkkuun:) Kun vaan olis rahaa ostaa sitäkin herkkua!!


Taidan siirtyä sohvalle koiran viereen, kietoutua vilttiin ja antaa silmien hiljalleen lurpsahtaa kiinni. Huomenna sunnuntai ... suunnitelmissa rauhallista sunnutaioleilua, ehkä hieman liikuntaa, ruoan laittoa, silitystä ja tietysti Rijekan ison karnevaalikulkueen seurantaa telkusta ... kuka sinne paikan päälle jaksaa lähteä;)
Alkuviikosta etenkin tiistaille on menoa vaikka minkä verran ....mitä tuleman pitää ... katsotaan ... toivottavasti muutoksia luvassa;)

1 kommentti:

kirsi kirjoitti...

Sulla oli ihan kiva lauantai....meille tuli esikoisen kavereita viela illalla klo 23 ja kuopuksella kaveri yokylassa, keskimmainen halusikin kotiin, joten ahnet piti hakea...hulinata.