lauantai 26. maaliskuuta 2011

Elämä on ....

... erittäin vaihtelevaa...
melkein kuukausi kulunut, kun olen viimeksi postaillut. Näiden kolmen viikon on menty ylä-ja alamäkeä ... ja tällä hetkellä tuntuu, että vauhdilla mennään alamäkeen. Mihin on hävinnyt se iloinen,pirteä ja etenkin positiivinen ihminen???
On sellainen olo kuin nämä pari kuukautta ja etenkin kaksi viimeistä kuukautta on kestänyt paljon kauemmin. Niin paljon on ehtinyt tapahtua.
On ollut ihania sydäntä lämmittäviä hetkiä ...sellaisia kun tuntuu, että on perhosia vatsassa ja koko maailma nauraa ja hymyilee kanssani ja tulevaisuus on avoin. On ollut surullisia hetkiä ja saatettu haudan lepoon rakas naapuri ja ystävä. On ollut avioelämän moukeroita. On ollut sairaalareissuja ja tarkastuskäyntejä ... on ollut monia mietiskelyhetkiä oman itseni kanssa ja mukavia tunteja kestäviä keskustelutuokioita rakkaan ystävän kanssa...
Kyllä elämä heittelee!!


Päällimmäisenä ajatuksissa pyörii nyt oma tulevaisuus ... miten  miksi missä? Ja miehen tulevaisuus ... pientä häikkää löytyi viimeisissä kokeissa ja nyt odotellaan soittoa uusiin kuvauksiin.... mutta niitä en ajattele ennen kuin tiedetään tarkallee mitä ja missä ....

8 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Toivottavasti ei nyt mitään häikkää sieltä löydy.Haleja ja tsemppejä!

Elina Koivisto kirjoitti...

"Kivun kautta Jumala luo uutta" sanotaan yhdesäs laulussa. Toivottavasti nämä vaikeudet ja alamäet vievät elämääsi pidemmällä tähtäyksellä eteenpäin. Eräässä kirjasta löysin hyvän ajatuyksen:"Kuuntelemalla omia tunteitasi opit ymmärtämään itseäsi". Iloa, voimia ja siunausta!

Tuula kirjoitti...

Paljon voimia tahan kevaaseen!

Valilla mietin minakin, etta mitahan tama elama olisi ollutkaan ja olisi edelleen ilman niita käänteitä ja väänteitä...

kirsi kirjoitti...

Voimia ja tsemppia taaltakin!

Onneksi on ystavia,joiden kanssa voit puhua.

Meillekkin tulee uusia tuulia, tytar lahtee pois kotoa ja me ollaan muuttamassa taalta pois, mutta ei tiedeta minne.
Hyvaa sunnuntain jatkoa kukkulalle!

finkinja kirjoitti...

Yaelian, niin toivottavasti ei löydy mitään enempää mitä on jo löytynyt ..

Elina, kiitos ihanista sanoista:)
Tuo ajatus on todella totta!

Tuula, tuntuu että niitä käänteitä ja väänteitä on joskus pikkasen liikaa itsellä ja jotkut pääsee todalla helpolla elämässään.

Kirsi,kiitos... on se hyvä että on täällä edes yksi hyvä ystävä joka ymmärtää ja kenelle voi todellakin purkaa ihan kaikki.
Kerro ihmeessä mihin päin muutatte kun saatte tietää tai päätätte.

Anonyymi kirjoitti...

Maanantai terveiset täältä lumen keskeltä ja lisää tulee taivaan täydeltä! Yäk..
Halit sinulle ja perheelle ja koiralle kans.

Googlaa TRE = syväjännitysten purkaminen. Testasin eilen; aika mielenkiintoista ja oikeasti tehokasta rentoutumista. Voisi olla hyyväksi Sinullekin rakas kaveri:) -mari-

Tuija kirjoitti...

Pitkästä aikaa tulin piipahtamaan blogiisi, ja postauksesi oli vähän surun/huolen sävytteinen.
Toivottavasti asiat ovat selkiytyneet ja olet saanut takaisin elinvoimasi. Joskus sitä vaan tuntuu,että kaikki asiat menee mönkään, mutta tarpeeksi alhaalla kun käy, sielät on AINA suunta ylöspäin. Tsemppiä sinulle.
Tämä talvi ja pimeys ainakin täällä suomessa on ottanut monen voimille ja nyt kevään koittaessa vihdoinkin on tullut uutta puhtia elämään.

ebrufin kirjoitti...

Pitkasta aikaa paasen taas blogimaailmaan kiinni- tanaan aukesi Blogspot Tassa Maassa.

Tsemppia sinulle paljon, ja yrita nauttia ihanasta kevaasta<3