lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pääsiäista


                                      Hauskaa Pääsiäistä!!


Ja taas vietetään pääsiästä! Vastahan se oli vuosi sitten;) Miten vauhdilla aika menee. 
Tämä pääsiäinen on kuitenkin ihan erilainen ....olen hylkänyt, unohtanut, jättänyt väliin kaikki perinteet ja tavat joita olen pitänyt yllä kaikki vuodet. Ei yhden yhtä pääsiäiskoristetta ole esillä (päitsi äidin lähettämä pääsiäiskortti), en ole vauhkonnut pääsiäisleivonnaisten kanssa eikä lapsille ole hankittu yhden yhtä pääsiäismunaa. Mitä se pääsiäispupu nyt sitten tuo huomenaamulla???? Kai pitää pistää rahaa piiloon ... tai eihän sitä tiedä jos vaikka pupu yllättäisikin ja munisi sinne tänne meille kaikille yllätyksiä;)


Suurimmaksi syyksi perinteiden puutteeseen on sanottava krooninen väsymys kaikkeen ja tämän viikkoinen mahatauti joka iski yllätys yllätys juuri silloin kun vähiten tarvitsisi! Töissä puuttuu porukkaa, mutta tiistai-iltana oli pakko soitta pomolle ja kertoa etten mitenkään voi tulla keskiviikkona töihin. Mahaa kieversi ja kaiversi niin kovaa ettei työnteosta olisi tullut mitään. Eikä olisi ollut mitenkään kivaa levitellä mahatautia sen enempää lapsokaisille ... vaikka sieltähän tämä tauti taas tuli. 
Nyt makaa sitten mies vuorostaan sängynpohjalla ja singahtaa sieltä vähän väliä vessan puolelle. Väitti kyllä ettei tauti häneen tartu, mutta tämän päivän aikana iski ja melko rajusti. Yritti vielä pari tuntia sitten lähteä töihin, mutta tauti vei voiton ja sängy puoleensa. Nyt vaan puuttuu sitten, että tytöt sairastuvat juuri lomalla!
Huomenna saavat tytöt mennä keskenään anoppilaan pääsiäisaterialle ja tuoda mukanaan minulle annos herkkuja ... mies saa katsoa vierestä ja nakerrella kuivaa leivänkannikkaa.


Viime päivityksestä on taas kulunut kuukausi. Ei kai tämä meinaa jäädä tavaksi?? Jotenkin on vaan ollut sellainen "takki tyhjä"fiilis. Illat tulee ja päivät menee ... töitä, murheita, iloja, väsymystä .. jotenkin tuo naamakirjan lyhyt kommentoiti on tuntunut sopivan paremmin omiin fiiliksiin. Ehkä nyt saan kuitenkin itseni taas naputtelemaan ja se kirjoitusinspis löytyy taas jostain.


Mies kävi muuten siinä octeroscenissä ja löytyihän sieltä taas jotain .... kaksi mykeröä maksan ja munuaisen läheltä. Eli tuli ns. takapakkia! Keskiviikkona kun makasin peittojen alla mahataudissa, mies kipaisi pääkaupungissa lääkärin juttusilla. Ensin oli ajatuksissa, että leikkaukseen vaan, mutta lääkäri kehoittikin aloittamaan taas sandostatin-terapian. Ei ole kuulemma mitään kiirettä leikata ja mies on kuulemma hieman alttiimpi tuolle leviämiselle, tuolla terapialla saataisiin ehkä hormoonit pysymään hieman aloillaan. Nyt on sitten vuorossa oman ja pääkaupungin ongologin käynnit ja katsotaan mitä tuleman pitää. 


Että tänä vuonna pääsiäistä vietetään meillä näin ....8 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Meneehan ne pyhat noinkin! Tosin sen mahataudin olisi voinut varmaan jattaa valiin.

Edelleen jaksamista arkeen. Elama ei ole aina helppoa...

Elvira kirjoitti...

Kovasti jaksamista toivottelen minäkin. Ja hyvää pääsiäistä kaikesta huolimatta.

Vihreatniityt kirjoitti...

Minunkin pääsiäiskoristeet jäivät tänä vuonna ullakolle. Suklaamunat käyvin kyllä ostamassa.

Voimia sinulle ja perheellesi.

MaaMaa kirjoitti...

Toivottavasti mahataudit jo hellittää, eikä ole tarttunut tyttöihin. Kyllä se Pääsiäinen tulee ja menee ilman kummempia järjestelyitäkin...
Halauksia, voimia ja sitä uskoa! :)

Anna kirjoitti...

Jaksamista teillekin!
Mukavaa pääsiäisaikaa sinne ja kevään jatkoja vai kuinka pitkällä siellä jo ollaan? ;)

finkinja kirjoitti...

Kyllä nämä pyhät tosiaankin menee ilman kaikenmaailman koristeita ym.
Mahataudit kai nyt ohi, mutta yhdelle iski jo flunssa!!

Leea kirjoitti...

Oi joi.
Vai niin se tauti-pahalainen taas valtaa ajan ja ajatukset. Ei siihen sarauden kokemiseen taida koskaan sen valmiimpi olla.
Voimia ja jaksamista!
Kiva, että jaksat edes joskus päivittää. :-)

finkinja kirjoitti...

Leea, jos tämä nyt tästä taas alkaisi suttaantumaan ....