sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ystävänpäivää


Nasu tuli Puhin vierelle.
"Puh?" kuiskasi hän.
"No mitä?"
"Ei mitään", sanoi Nasu ja
otti Puhin käpälästä kiinni.
"Tarkistin vain, että olet siinä, Ystäväni."

~~~

Huomenna on ystävänpäivä - Valentinovo niin kuin täällä sanotaan. Nuorimmainen kirjoitteli perjantaina hirveällä kiireellä koulukavereilleen kirjeitä, iltapäivään mennessä ne piti laittaa koulun aulassa olevaan postilaatikkoon ja huomenna kirjeet jaetaan. Kuka kirjoitti kenelle ja mitä .... kuka tietää;))
Esikoisen Valentinon päivän suunnitelmista en tiedä. Tai tiedän sen, että poikaystävä taitaa olla tällä hetkellä entinen ja uusi ihastus on työnalla. Ehkä tästä kehittyisi jotain vakavaa ... Kuka noiden perässä nyt pysyy!!
Oma Valentinon päivä taitaa mennä aivan entiseen tapaan: töitä ja kotihommia ... mitä muutakaan. Arki on vienyt mennessään ja valentinot ovat jääneet jonnekin kauas ... aivan liian kauas. Ehkä mies nyt kuitenkin yllättää ... tai voinhan minäkin yllättää;)

Täällä Valentinon päivä on juuri rakastuneiden päivä. Aikaisemmin kaikki ihmettelivät, kun onnittelin ja lähettelin ystäville ystävänpäivä onnitteluja - miksi laittaa tervehdys ystävälle? Onnitella pitäisi vain sitä oikean rakkauden kohdetta. Mutta ystäväthän ovat niitä kaikkein rakkaimpia. Ilman ystäviä olisi todella vaikeaa. Oli ne ystävät sitten ihan vierellä tai tuhansien kilometrien päässä tai vaikka vain virtuaaliystäviä. Miten tylsää olisi, jos en voisi laittaa edes pientä viestiä rakkaalle ystävälle, kertoa hänelle kaikkein suurimmat salaisuudet tai ihan niitä tyhjänpäiväisiä asioita. Antaa toisen huomata edes pienellä asialla, miten tärkeä hän on minulle. 
Ilman teitä kaikkia ihania ystäviä ... virtuaali- tai lapsuudenystäviä, uusia tuttavuuksia ja teitä vanhoja kavereita elämäni olisi todella tyhjää.
Kiitos että olette olemassa :)

9 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää myös sinulle.

Yaelian kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää kukkulalle! Täälläkin se on rakastavaisten päivä...

Elina Koivisto kirjoitti...

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! Toivottavasti se on täynnä iloa ja onnea!

Allu kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää kukkulalle. Saksassakin se on kyllä enemmän rakastavaisten päivä.

kirsi kirjoitti...

Oikein hyvaa Ystavanpaivaa taalta Kapista.
Samoin taallakin tama paiva on enemman rakastavasiten paiva.
Vein kuitenkin just esikoiselle kouluun puntin vaal.punaisia ruusuja.

Tuula kirjoitti...

Hyvaa ystavanpaivaa kukkulalle!

Sateenkaari kirjoitti...

Hyvaa ystavanpaivaa sinulle myös.
Taitaa olla teillakin vuorilla paljon lunta,niin on taalla meillakin.

finkinja kirjoitti...

Kiitos että oletta:)

Tarja kirjoitti...

Hahaa, tuttu fiilis! Tein Violan kanssa kaikille Violan serkuille ystävänpäiväkortit ja vasta siinä vaiheessa kun miehen veljenvaimo avasi tyttärellensä osoitetun kuoren ja näki ystävänpäiväkortin, tajusin että hetkonen, tämähän on Hollannissa(kin) rakastuneiden eikä ystävien päivä. :D Mutta enpä jäänny selittelemään asiaa sen kummemmin, kun toivottelin vaan kaikille muillekin hyvää ystävänpäivää. :D Ens vuonna ehkä sit osaan tehdä kortit vaan Suomeen. :)