torstai 17. kesäkuuta 2010

Kun ei tekstiä synny!

 Ulkoa tulee ihana ruohon tuoksu. Miten siitä tuleekin aina Suomi ja Suomen kesät mieleen ja lapsuus mieleen! Ei kai ole sitten  jäänyt minkäälaisia traumoja lapsuudesta, kun ruohokin saa mieleen hyviä muistoja.

Olen istunut tässä koneen edessä jo useamman illan. Tai siis ainahan mä iltasella istun tässä (ja usein myös heti töiden jälkeen), mutta yleensä sentään keskustelen jonkun kanssa tai saan jotain hyödyllistä aikaseks ... Siis onhan se keskustelukin hyödyllistä, mutta nyt tarkotan ihan sellasta kirjoittamispuolta. Olen kyllä saanut hoidettua sähköpostipuolta ja sovittua tulevan Suomen matkan suunnitelmia (niitä matkan virallisen puolen suunnitelmia, lomaa ei tarvitse paljon suunnitella ... tietään jo missä olen ja milloin), mutta se mitä nyt pitäis saada kiireen vilkkaan valmiiksi ei onnistu!! Yksinkertaisesti en keksi mitä kirjoittaa!!! Pää on tyhjä eikä mitään järkevää lausetta tule! Sen takia en ole edes yrittänyt tännekään raapustella, kun olen yrittänyt keskittyä esittelemän itseäni ja uusia nettisivujani ja tietysti sitä loma-asuntoa. Sivujen tekijä kokosi jo erittäin nopeasti raamit sivuille ja sain suurimman osan teksteistä jo kirjoitettua. Mutta nyt ne kohdat mitkä luulin naputtelevani lunkisti olan yli ei onnistukaan. Istun ja tuijotan tyhjää valkoista pohjaa .... eilen illalla menin terassille välillä jumppaamaan, välillä heittelin salmiakkia suuhun, taisin jopa silittää muutaman vaatekappaleen (jos tuota hommaa teen vapaaehtoisesti niin asiat on aika huonosti), mutta mikään ei auttanut. Onko vika siinä ettei talossa ole nykyään ollenkaa hiljaista vai olenko tottunut siihen, että mies on iltasella hommissa?? Nyt mies on kotosalla "lomalla" ja toisesta päästä olohuonetta kuuluu tasainen bbbbbzzzzzz ... ei mies kuorsaa vaan katsoo jalkapalloa!! Onneks Kroatia ei ole pelaamassa, silloin tuohon torvien tasaisen ujelluksen väliin saattaisi tulla kovenpi äänistä huutoa tai ainakin muutama voimasana.
Ehkä saan huomenillalla jotain aikaiseksi .. toivotaan inspiroivaa perjantai-iltaa:)

2 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Hih, tuo silitys kuulosti niin tutulta:) Viimeksi taisin silittää, kun olisi pitänyt lukea jotain koulutusmateriaalia..

Toivotaan inspiraatiota! Joskus luova tyhjyys auttaa. Kuten vaikka se pallon ja viheriön tuijottaminen, hih.

Sateenkaari kirjoitti...

Kylla noita "tyhjyyakausia" tulee valilla minullekkin.Valilla juttua olisi niin paljon,ettei kerkia kaikkea kirjoittamaan,ja valilla taas paa on aivan tyhja.
Kun minulle tulee "tyhjyys",niin alna pelaamaan nettipeleja.Pelailen puzzlepeleja,mitka ovat hyvaa aivojen jumppaa.Silittamaan en kylla silloin ala.
Kylla ne ajatukset sinullakin viela loksahtavat paikoilleen.
Voimahalitus,ja mukavia kesapaivia.