sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Fly with me

Kauhistuksen kanahäkki!!
Olen laiminlyönyt blogini aivan kokonaan viime viikkoina! Miellessä on ollut, mutta aikaa muka ei ole ollut raapustella edes muutamaa sanaa.

Elossa ollaan... nuorimmainen voitti karaokessa (jihuuu) ... koululaisilla alkoi kesäloma .... mulla alkoi oma loma ... jeeees!

Viime viikot on mennyt todellakin Suomen matkan järkkäilyissä ja töissä. Olen roikkunut netissä joka päivä, kirjoitellut sinne tänne, käynyt harjoituksissa, rauhoitellut matkaajia ... Huomen aamulla olisi sitten lähtö kello seitsemän aaamulla! Ensin bussilla pääkaupunkiin ja sieltä lentäen Budapestin kautta Helsinkiin. Ja sieltä pienen pikaHesankeikan kautta festareille. Siellä viikko, pistän kyläläiset takaisin koneeseen kotimatkaa varten ja sitten omalle ansaitulle lomalle puoleksitoista viikoksi:)
Toisaalta en malta odottaa lähtöä, toisaalta on niin haikeaa jättää tytöt ja mies kotiin ... miten he tulevat pärjäämään ilman minua????? Ja toisaalta jännittää osaanko hoitaa hommat niin kuin pitää.... olisi aika noloa palata kotiin, jos olen mokannut kaikki hommat aivan täysin!! Mutta ei kai nyt sellaista tule tapahtumaan??!!!
Pari päivää sitten yritin teloa itseni sairaslomakuntoon ... Tietenkin kauhealla kiireellä viimeisinä päivinä ennen matkaa kitkin kukkapenkkiä ja kasvimaita ... Siinä kiireessä toheltaessa heitin pikkkuharavan jalkojeni juureen ottaakseni jotain keppiä maasta. Laskin jalan maahan, mutta astuinkin vahingossa sen haravan päälle ja ...."##$$$*X**##" ... haravan piikki meni "roksien" pohjan läpi ja suoraan keskelle jalkapohjaa!!!!!!!! Kun selvisin kiroilusta ja sain se tossun jalasta irti, hypin alakertaan ja suoraan suihkuun pesemään jalan. Onni onnettumuudessa tossu pysäytti edes vähän eikä piikki onnistunut iskeytymään kovin syvälle! En muista edes milloin olen viimeksi saanut jäykkäkouristusrokotetta! Siistin haavan ja toivoin ettei minkäänlaisia myrkytyksiä tule ... eikä tullut. Jalka voi hyvin ja voin lähteä reissuun!
Mies yritti kyllä puolestaan estää matkantekoani eilen. Iltaterassi-istuskelujen jälkeen kotiin tultua mies alkoi jostain syystä voida pahoin ja vietti suurimman osan illasta vessanpönttöä halaillen (olin odotellut hänen halailevan minua viimeisinä yhteisinä iltoina ennen matkaani). Joku pikamahatauti iski päälle eikä asialle voinut mitään muuta kuin, että minä ryntäsin jääkaapille ja otin varmuuden vuoksi pari rakijaryyppyä mahataudin estolääkkeeksi;) Ja komensin miehen vierashuoneeseen nukkumaan! Ei tässä mitää mahatautia tarvita!
Nyt mies on terve pöpöistä (kai) ja vietellään rauhallista sunnuntaipäivää ja hääpäivää koko perheen voimalla.

Mun pitäisi kyllä tällä hetkellä pakata, mutta roikun edelleen täällä netissä ja viestittelen viime hetken matkasuunnitelmia. Matkatavarat ovat levälleen pikkuhuoneen patjalla ... mukavassa sekasotkussa vaatteita, tuliaisia, kenkiä, meikkikamaa, rosmariinin oksia, laventelia ...Vaikea pakata, kun ei tiedä Suomen kelejä varmuudelta. Pakko ottaa pitkähihaista, vähän hellevaatetta, sateenvarjo, parit kengät.... En kyllä paljon meinaa raahata täältä, että laukkuun jää tilaa kaikkeen kivaan mitä Suomesta kannattaa tuoda tänne. Tytöt tekivät jo tuliasilistaa ja omalla listalla on suomiherkkuja ja suomikamaa ... mistä varmaan loppujen lopuksi en raaski ostaa puoliakaan.

Yritän tulla ilmoitteleemaan matkan eri etapeista, mutta jos matkaraporttia ei kuulu voitte kuvitella istuvani joko saunan lauteilla, laiturilla tai rakkaiden ystävien kanssa rupatellen pitkin yötä:)

14 kommenttia:

Vihreatniityt kirjoitti...

Mukavaa lomaa! Milloin olit viimeksi Suomessa?

anumorchy kirjoitti...

Ihanaa lomaa sulle Suomeen! Me lahdemme heinakuun puolivalissa.

Yaelian kirjoitti...

Mukavaa oloa täällä Suomessa! Ilmatkin ovat just nyt niin hyviä! Ja muuten minäkin lensin tänne Budapestin kautta:-)

Sateenkaari kirjoitti...

İhanaa ja nautittavaa Suomenmatkaa,seka lomaa.
Ja Onnea haapaivalle.

ebrufin kirjoitti...

Hyvaa reissua!!! Onnea haapaivan johdosta:)

Jaana kirjoitti...

Rentouttavaa Suomen-lomaa! Onneksi telominen tai mahataudit eivät pystyneet estämään matkalle lähtöä (eivätkä toivottavasti enää ehdin sitä tekemään..) :)

MaaMaa kirjoitti...

Aivan ihanaa että pääset nyt suomeen!! Vietä rattoisia ja leppoisan ihania lomapäiviä Suomen suvessa!

finkinja kirjoitti...

Kiitos kiitos kaikille matka-ja hääpäivätoivotuksista :)
Viimeks olen ollut tyttöjen kanssa Suomessa kolme vuotta sitten juuri ennen miehen sairastumista, nyt tätä lomaa on todella odotettu!

Ehkä saatetaan törmätä joittenkin kanssa vaikka Hesassa;)

Elina Koivisto kirjoitti...

Ihanaa ja siunattua reissua ja lomaa!

Allu kirjoitti...

Kivaa Suomen matkaa, toivottavasti ei ole liikaa hyttysiä.

Nina kirjoitti...

Oikein ihanaa lomaa myös hiljaisemmalta kommentoijalta :-D

tiina kirjoitti...

Hyvän hääpäivän toivotukset!
Ja ikimuistoista reissua.. minäkin pääsen vuosiin ensimmäistä kertaa ihan itsekseni matkaan -kivaa:)

elsi kirjoitti...

Kai sää laitat kyläläisten pakaaseihin mäntysuopaa jne kotiin vietäväksi. ;o) Odottaa sua sitten kun palajat.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanaa lomaa sinulle,nauti!!

-Uppis-