sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kesän viemää ....

Kevät kääntyi kesäksi, kesäloma tuli ja Suomen matka koitti .... Viikko harmonikkafestareilla meni mahtavasti ja puolentoista viikon omaloma hurahti ihanassa seurassa, ihanilla kotiseuduilla aivan ihan liian nopeasti. Kaikkea tuli nähtyä, kaikkea tuli koettua, kaikkea tuli todettua aivan mahtavissa keleissä .... ja se kaikki on jäänyt mielen sopukoihin ihanina muistoina ja jotain ehkä tuosta kaikesta kokemasta tuottaa joskus jopa jonkinlaisia uusia suunnitelmia.
Isosisko tuli ystävänsä kanssa, nauttivat toivottasti mukavasta lomasta tutustuen uusiin paikkoihin ja ihmisiin.
Lomat loppuivat aikoinaan, arkeen oli palattava, mutta onneksi meri on tuolla omalla paikalla ja aurinko jaksaa lämmittää ... ei kyllä niin kuumasti kuin kaukana Suomessa. Pitää ottaa jokaisesta kesäisestä hetkestä kaikki irti ... ennen syksyä, ennen koulujen alkua, ennen kaikkea stressiä ja menoa.

Yritän elvyttää pitkää blogitaukoa, ehkä tulee jonkinlaisia muutoksia täälläkin kuten elävässä elämässäkin tulee. Mutta kesän muistoihin ja matkoihin palailen ....

11 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Mukavaa, etta olet tullut takaisin tannekin :).

anumorchy kirjoitti...

Kiva kuulla sinuta taallakin pitkasta aikaa! Ja etta kesa on ollut niin antoisa.

Yaelian kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta taas pitkästä aikaa ja mukavaa loppukesää!

MaaMaa kirjoitti...

Kesätuulen viemää :)
Ihanaa, että elvyttelet blogia! Halauksia kukkulalle <3

Anne kirjoitti...

Sama pieni haikeus on täälläkin. Kun elokuulle ehtii, niin kesä tuntuu olevan niin nopeasti ohi...

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen ollut väärässä paikassa väärään aikaan. Laskin yhteen yksi plus yksi: Harmonikkafestarit ja paikallislehdessä olleen jutun kotikaupunkisi harmonikkayhtyeestä jotka vieraili festareilla... Minun piti tulla kuuntelemaan Jämi-areenalle mm teitä (Olen siitä paikkakunnalta kotoisin), mutta se sitten jäi kun en viitsinyt vaivata vanhempiani lastenhoidolla. Olisi vaan ollut hauska tulla sanomaan että olen ollut blogisi lukija jo jonkin aikaa. Olisi ollut kyllä yhteensattuma. Jos vaan olisin etukäteen tiennyt, mutta sen lehtijutun luin vasta jälkeenpäin...

Mutta näin tämä menee, ehkä ensi kerralla?

Hyvää paluuta arkeen! Meillä esikoinen menee esikouluun, että pitää tämänkin kotiäidin ryhdistäytyä aamuisten heräämisten suhteen.

Eeva, Tampereelta

Anonyymi kirjoitti...

Heips ja terkkui Turuust!
Minä ihmettelin, jotta mille festareille olette menossa. Laitoin sähköpostia ennen reissua ja koitin soittaakin, kun olit täälläpäin, mutta molemmat yhteystiedot on tainnu olla päin seiniä... =(
Kiva, kun matkasi meni kuitenkin hyvin ja ehkä me näemme joskus siellä teillä päin. Ipanoilla ois kamala matkakuume... Ja hiukan itselläkin... =) Jospa teillä olis viileempääkin, kun mulle ei tämmöset helteet oikein sovi. Pitäis vaan maata koko ajan rannalla, missä merituuli vilvoittaa!
Mari

Anonyymi kirjoitti...

Mari täs taas.
Voi himputti, onnistuin rikkomaan sen ainoan cockta-pullon,joka kuljetettiin viimeks matkalaukussa Suomeen. Ei se kestänytkään kuin 4 vuotta! Se on ollu meillä vesi- ja mehupullona ahkerassa käytössä näin pitkään!

Johanna kirjoitti...

Isosisko nautti oikein paljon lomastaan pikkusiskon vuokrahuoneessa:) Suosittelen lämpimästi kaikille. Ja Kroatiaa ylipäänsä, ihania paikkoja tuli nähtyä kahden viikon aikana.

mamãe kirjoitti...

Miten kiva, etta oot takaisin taalla blogissa! Oon aina valilla kaynyt taalla kurkkaamassa ja nyt tarppasi :) Hyvaa loppukesaa kukkulalle!

finkinja kirjoitti...

Hih, täällä ollaan! Yritän todellakin elvytellä tätä blogia. Tekisi kyllä mieli hieman muuttaa jotain, ehkä aloittaa alusta tmv. Katsotaan nyt mitä tuleman pitää.

Mari,
harmittaa ihan kun ei nähty!!! Jotenkin se ennen matkaa-aikan meni niin nopeesti kaikessa järjestelyssä ja matkalla tapahtui vaikka mitä ... siitä kyllä voisin kertoa sulle ihan yv:ssä!! Mä en ole mä, jos en saa jotain aikaa;))
Nyt sun ei auta muu kuin tulla tänne!
Tai jos vaikka hilppasen maaliskuussa kahden päivän reissulle Turkuun;)

Eeva, no harmi ettet tullut Jämijärvelle!! Olis se kyllä ollut aika sattuma ja todella kiva olis ollut tavata. Mutta jos tulen ensi kesä toisen porukan kanssa niin ehdottomasti tule kuuntelemaan:)