lauantai 12. kesäkuuta 2010

Hot Hot Hot!


Helle ihana helle on hellinyt meitä koko viikon!!
Lämpötila on ollut parina päivänä jo yli 30 astetta, ihmiset tuntuvat valittelevan kuumuutta, mutta mä vaan nautin! Ihanaa kun ei tarvitse vetää montaa vaatekertaa päälle ja sukat on saaneet jäädä jo laatikon pohjalle. Iltasella ollaan istuttu joko omalla terassilla tai naapuriravintolan terassilla nautiskelle vienosta tuulesta ja kirkkaasta tähtitaivaasta. Uh ja ah mikä autuus!! Miten nautinkaan kesästä!!

Koululaiset vetävät viimeisiä päiviä koulussa. Enää viikko pakerrusta ja sitten kahden ja puolen kuukauden loma oppilailla ... ja meillä vanhemmilla! Pitää vaan ostaa bussikortti ja ja päästää lapset vapaalle, aamulla taitavat hävitä rantaan ja tulla illalla kotiin suihkuun ja nukkumaan. Ja niin koko kesä.
Toissailtana oli koulun kevätjuhla ja nuorimmainen sooloili kuoron kanssa muutamissa kappaleissa. Koko juhlan teema oli "Africa & we are the world". Idea oli lähtenyt siitä, kun talven aikana koululaiset olivat keränneet rahaa Ruandan lapsille koulunkäyntiä varten. Laulua, leikkiä ja muuta ohjelmaa oli kroatian, enkun, saksan, italian ja tietenkin swahilin kielellä. Ekaluokkalaiset olivat aivan herttaisia, niin mukana kaikessa... yläluokkalaiset yrittivät olla sitten arvokkaita ja vakavampia... siinä kyllä eivät onnistuneet kovinkaan hyvin.

Kotona on tällä hetkellä melkoinen tohina taas meneillään ... nuorimmainen laulaa illalla karaokekilpailuissa ja on viimeiset pari tuntia kaivellut vaatekaappeja ja aina välillä huutaa "äiti, mitä mä laitan päälle?? Mulla ei oo mitää kivaa vaatetta!" Kuulostaa niin kauheen tutulta, ihan kuin olis joskus itekin tolleen huutanut ja hermoillut;)
Nyt kamerat kassiin ja helmat heilumaan ja menoks:)

5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Täälläkin on ollut hellettä,josta minä taas en yhtään tykkää,mutta Suomen viileämmät ilmat ovatkin jo edessä..
Mukavaa viikonloppua kukkulalle!

SuurellaSydämellä kirjoitti...

Voih, voitko lähettää tänne Suomeenkin niitä helteitä ! Täällä paleltuu ja esim. tänään satanut kuin saavista kaatamalla. Nauti ! =)

Vihreatniityt kirjoitti...

Meillekkin voit laittaa aurinkoa, jos saat siitä tarpeeksi.

MaaMaa kirjoitti...

I <3 summer!!
Nautinnollisia kesäpäiviä sulle -- kuulostaa täydelliselle! :)

Anonyymi kirjoitti...

oi, ihana kuulla, että helteet ovat teidät löytäneet! toivon että saatte nauttia vielä riesaksi asti tollasista ihanista kesäkeleistä! :)

...ja toivottavasti helteitä on tiedossa myös ens kuun lopussa, sillä me ollaan tulossa kroatiaan lomaileen!

-kroaatin tyttökaveri-