lauantai 5. kesäkuuta 2010

Kesä!

Kesä on vihdoinkin tullut .. kai se nyt jää eikä petä meitä taas niin kuin muutaman kerran tänä keväänä! Aina on alkanut niin ihanasti ja sitten ... loppu! Sateita, tuulia, kylmää ja kesä on vaihtunut syksyiseen oloon. Mutta tällä kertaa ei saa mennä pieleen, tällä kertaa jo allakkaa katsomalla pitää olla kesä!!

Istun terassilla, ulkona omalla pihalla. Ympärillä pimeää, hämärä lyhty antaa sen verran valoa, että nään naputella vaikka sokkonahan tämä muutenkin jo menee. Kirkon kello löi juuri yksitoista yöllä. Kaukana edessä vastapäisellä rinteellä välkehtii tuulen väreessä katuvalot ja alla olevista taloista kuuluu musiikkia ja koiran haukuntaa. Mikä fiilis istua tässä ulkona! Tätä lämpöä ja kesää olen odottanut!!
Päivällä tässä terassilla oli jo aivan helle! Vetäydyin vastoin tahtoani viiniköynnösten alle varjoon ettei aurinko olisi paahtanut täysille jugurtin vaaleaan vartalooni. Olo oli kyllä kuin  sisiliskolla keväsin, kun etsii auringon lämmittämää paikkaa kivetyksellä. Yritin levittää itseni mahdollisimman tasaisesti kansituolille ja imeä auringon lämpöä itseeni ... aivan kuin aurinko karkaisi pian jonnekin kauas pois eikä tulisi ikinä takaisin. Mutta vastahan aurinko alkaa lämmittää ja lämmittää meitä koko tulevan kesän ... kai ...

5 kommenttia:

MaaMaa kirjoitti...

Alkukesasta sita janoaa lampoa ja aurinkoa eika malttaisi millaan olla sisalla tai varjossa: sama fiilis taalla meilla :)
Toivotaan, ettei tule kesan kanssa enaa takapakkia vaan etta nyt se ON taalla ja pysyy! :)

Sateenkaari kirjoitti...

İhana postaus.
Oikein tunsin ja nain tuon kaiken,mista kerroit niin elavasti.
Teilla on varmaan mahtavat "pimeankin" nakymat siella.

Amalia kirjoitti...

Voi voi, olisin mielelläni myös siellä. Annoin sun numeron yksille tuttaville, jotka on tulossa sinne päin. kerroin kyllä, että olet tulossa Suomeen.

elsi kirjoitti...

Voi että :oD mä niin näin sut "levittäytymässä" siihen kansituolille. :oD
Kesä on .:o)

Johanna kirjoitti...

Hei sisko, hienosti taas kerroit mitä teet ja miltä tuntuu. Mielessäni levittäydyin siihen sun viereen terassille:) Maria ja minä vietämme varmaan paljonkin aikaa siinä teidän terassilla, toivottavasti aurinko hellii meitä silloin. Hirmu helteitä en toivo, mutta sellaista mukavan lämmintä, kiitos.