tiistai 1. kesäkuuta 2010

Aivastuttaa!

Istun viltti niskassa ja villasukat jalassa. Yritän pelotella alkavaa flunssa pois keinolla millä hyvänsä ... hus hus pois meiltä!! Viime lauantainen terassi-istunto viileässä kevätyössä ei tainnut tehdä hyvää. Muutaman päivän kurkku on ollut karhea ja nyt kyllä paleltaa siihen malliin et ei hyvä!! Heitin muutaman miehen jättivitamiini/immuunitabletit naamaan ... auttaakohan ne???

Yritän nyt saada itseni aktiivisemmaksi täällä blogin puolella. En tiedä tuleeko mitään järkevää tekstiä, ehkä saattaa enemmän tulla tälläistä yksinpuhelua, ajatuksen virtaa ... ei siis mitään kummempaa kun täällä ei tapahdu nyt mitään kummempaa ... yleensä.
Kuvia en ole ottanut piitkiiiiin aikoihin, kamera on tytöillä käytössä jatkuvasti ja taitavat kuvailla kavereita (=poikia) koko ajan. Muutaman ruusukuvan nuorimmainen otti, kun vaan tietäisin mihin ne latasi.

Sain kommennuksen tyhjentää tätä vanhaa konetta liioista kuvista ja videoista. Kone oli huollossa ja vetelee kuulemma viimeisiä ... sniiifff:( Luulin koneen olevan täynnä viruksia ym, mutta on vain liian täynnä eikä muistitilaa ole enää kuin hippunen jäljellä. Jonkinlaisella siivouksella saisi kuulemma hieman pelastettua tilannetta ... edes joksikin aikaa. Rahaa ei kyllä todellakaan olisi uuteen koneeseen eli nyt pitää helliä ja paijata tätä laatikkoa. Kahdella koneella meidän perheen naiset pärjäävät, mutta yhdella tekee jo tiukkaa!

Nyt on saatu jonkinlaista selvyyttä kesän matkaan. Matkustajalista on jo olemassa eli "here we come Finland!" Viikon "työkeikka" ja sitten ihan omaa lomaa kymmenen päivää Suomessa. Ajatelkaa, en ole ikinä ollut omalla lomalla ilman lapsia tai miestä!! Olen jo vuoden verran haaveillut tästä lomasta, miettinyt onnistuukohan se, tehnyt suunnitelmia ja nyt se sitten kai toteutuu. Vihdoinkin ... kai ... en uskalla edes vielä tosissaan ajatella sitä ...
Pieniä hankaluuksien aiheita ja mustia pilviä matkasuunnitelmiin on aiheuttanut anoppi ja hänen negatiivinen elämänasenteensa. Tytöt eivät kuulemma voi millään olla keskenään viikkoa (mies ehkä lähtee mukaan työkeikalle varamieheksi)! Ja miksi eivät voisi olla??? Jos teen heille ruat valmiiksi (esikoinen kyllä osaa ottaa pakkasesta ruoka-aineita ja tehdäkin niistä ihan itse jotain) ja lupaavat olla kutsumatta ylimääräistä porukkaa tänne niin kyllä mä voin heihin luottaa. Mutta kun anoppi on niin epäluuloinen, pessimisti ... tyttöjen ja koiran pitäis asua heillä tuossa muutaman sadan metrin päässä se viikko. Mutta siitäkään ei tulisi muuta kuin mieletön sota. Tiedä nyt sitten mitä sanoa ... tai tiedän kyllä tarkaan mitä sanoa, mutta annetaan nyt ainakin vielä olla ... siihen asti kun pinna alkaa kiristää ja pakko päästää liian höyryt ulos!

11 kommenttia:

Elina Koivisto kirjoitti...

Vau, kuulosta todella mahtavalta, että pääset omalle lomalle. Toivotaavn, että anoppikin heltyy!

tiina kirjoitti...

Tottakai pärjäävät! Varmasti osaavat ruuat lämmittää, ja onhan anoppikin olemassa:)Varmasti vapauttava tunne päästä lähtemään ilman hoviväkeä reissuun!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! tätä ei ole tarkoitettu kommentiksi blogiin, mutta kun en löytänyt blogista sähköpostiossua, niin voitko lähettää sen mulle? Kysyisin paria juttua....

Terkuin oben. (mariekeksi at yahoo.com)

kuwaitin kaunotar kirjoitti...

Tuo loma kuulostaa hyvalle. Itse olen joka kesa "omalla lomalla" Suomessa (olen tosin toissa Suomessa, mutta se vaan tuntuu lomalle).

Mika noilla anopeilla oikein on, kun pitaa aina puuttua toisten elamaan...? Kunhan sita ei itte aikanaan olis samanlainen. :)

mamãe kirjoitti...

Miten ihanaa, etta on Suomiloma tiedossa! Ma oon toistaiseksi ollut ihan tyytyvainen siihen kahden vuoden takaiseen reissuun enka tana vuonna viela havitellut Suomeen. Ens vuonna olis kylla kiva taas menna...

anumorchy kirjoitti...

Hienoa etta paaset Suomeen, ja viela tyonkin merkeissa! Anopille vaan tosiasiat eteen, sinunhan lapsia ne ovat eika hanen! Mikseivat parjaisi kotona? Saahan sielta anoppilasta apua, jos jotain tarvii. Ja teidan pikkukylassa varmaan muiltakin naapureilta.

Vihreatniityt kirjoitti...

Milloin olit viimeksi Suomessa?
Todella ihanaa, jos pääset ilman tyttöjä Suomeen. Voi kun joskun minäkin viikoksi ihan yksin...
Mikä näitä anoppeja aina riivaa?

Yaelian kirjoitti...

Paranemisiin! Koneen tyhjennys todellakin auttaa,omanikin oli liian täynnä ja kun poistelin tieodostoja alkoi toimia paremmin.
Ihanaa kun pääset ihan omalle lomalle Suomeen!

Paula kirjoitti...

Täältä myös pikaista paranemista ja oikein ihanaa lomaa YKSIN! Tiedän tunteen!!

MaaMaa kirjoitti...

Mulla kanssa flunssa vaivaa, mutta onneksi jo menossa ohi. Toivottavasti sinakin paranit jo :)

Kuulostaa taydellisesta oma loma Suomessa! Saa vapaasti tulla ja menna, nahda omia ystavia ja suunitella aikansa vain itselleen: AH!

bissecat kirjoitti...

Ihanaa,toivottavasti nähdään.Hienoa toivottavasti anoppi rauhoittuu.