maanantai 8. maaliskuuta 2010

8. martHyvää naisten päivän
iltaa teille kaikille ihanille naisille jotka jaksavat käydä lukemassa raapustelujani!!

Täällähän naisten päivää vietetään huomattavasti enemmän  kuin Suomessa. Täällä juhlitaan kaikkia naisia ja ainakin ennen naisten päivä oli samalla äitienpäivä. Nykyään katolinen kirkko on alkanut "mainostamaan" varsinaista äitienpäivää ja monet juhlivat tänään vain ns. kaikkien naisten päivää.
Mutta eihän se nyt haittaa millä nimellä juhlitaan kunhan juhlitaan ... täällä löydetään aina syy juhlia:) Ravintolat taitavat olla tänään täynnä juhlivia naisia ja mieskin soitettiin töihin hotellille naisten takia.
Nuorimmainen on nyt juuri laulamassa naisten kunniaksi järjestetyssä konsertissa tuolla kunnantalolla. En lähtenyt kuuntelemaan ja katsomaan, koska halusi vain kavereiden tulevan kannustamaan tällä kertaan (työnsin kyllä digikameran kaverin mukaan, että saa nauhoittaa ;) ).

Viikonloppu tuli ja meni ihan liian nopeasti.
Tuntuu nykyään siltä, että tässä vain odottelee viikonloppuja. Maanantaisin on vaikea saada itseä liikkeelle ja kun saa maanantain ohi, on jo helpompaa ... muut arkipäivät kuluvat hujauksessa. Ja aina saman kaavan mukaan. Arki todella vie mukanaan!
Olisi ihana jäädä edes lyhyelle lomalle, mutta loma on vasta kesällä ... siihen on vielä pitkä pitkä aika!!

Esikoisen kotona olemiseen alan jo tottua. Emme ole kiirehtineet vielä töiden etsimisellä. Tuntuu siltä, että tarvitsemme kaikki jonkinlaisen hengähdystauon kaikesta miettimisestä.
On todella mukava tulla kotiin töiden jälkeen, kun varsinkin keittiö on siisti ja tavarat omilla paikoilla. Meillä on siis ihan oma kotihengetär nykyään:) Pitää nauttia niin kauan kuin tuota iloa kestää!

Kaiken kouluhässäkän keskellä meidän "vierashuone"projekti etenee. Koko viikonlopun mies ja MajstorMirko ovat laittaneet vessan ja kylppärin kaakeleita ja kummi kävi laittamassa minikeittiön kaapistot paikoilleen. Huomenna tulee PuuseppäPate sopimaan millainen saunan ovi tehdään ja toivottavasti se saadaan kuukauden sisällä paikalleen.
Sitten ei tarttiskaan muuta kuin kalustaa huone .. en vaan tiedä millä rahalla kalusteet ostetaan, mutta sen on sitten sen ajan murhe;)
Kuukauden päästä tulisi jo ensimmäiset vieraat! Ei tässä muuten kiirettä olekaan.
Vierashuoneen terassiakin pitäis alkaa laittaa kuntoon, mutta eihän puutarhahommiin pääse kun on niin kauhistuksen kylmä ilma. Aurinko paistaa, mutta kylmä pohjoistuuli viilentää ilmaa todella paljon. Ja keskiviikoksi jopa meille on sateen sijasta luvattu lunta!! Voi kauhistus!! Ja mä kun ajattelin jo luopua piakkoin talvipalttoista ja villahuiveista ynnä villasukista. Mutta kesäiset koltut ja keveät kengät saavat nyt olla vielä kaapin pohjukoilla tallessa ...:/

6 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Hienoa teillä projekti jo noin pitkällä!Meilläkin tuo naistenpäivä hiipinyt hissukseen.mies toi tänään tulppaaneja ihanaa.Sain niitä ystävänpäivänäkin .Tietty törsäystä tässä tilanteessa muttei menty ulos syömään ,vaan haettiin perhepitsa.Meidän kirkolle rantautunut pitseria toiv.kestäisi kauemmin kun ed.ravintolayritys.Tässä kolmas viikko taas kottona,ed.viikko meni nopsaan kun hiihtoloma.

Sateenkaari kirjoitti...

Nyt vasta kerkesin lukemaan blogeja lisaa.Lietsussa monta tuntia.Joten ihanaa naistenpaivaa sinne kukkuloille vaikkapa huomiseksi.Minun mielestan naistenpaiva on joka paiva,ei vain yhtena.
Meilla ollut aika lamminta +18,vaikka tanaankin oli pilvessda.Sadetta luvassa,mutta ei onneksi lunta.

Anne kirjoitti...

Erehdyin eilen kaupan kukkaosastolle juuri ennen sulkemisaikaa ja sielläpä olikin hirveästi kukkien ostajia! Kyllä vaan siis täälläkin juhlitaan naistenpäivää.

Ainahan se on hyvä, kun on syytä pieneen juhlaan. :)

elsi kirjoitti...

Kah mun on siis alettava varaamaan sitä asuntoa jo nyt.
Syyslomalla esim....
Voisin maksaa etukäteen niin saatte edes osan huonekaluista?

MaaMaa kirjoitti...

On se hyvä, että kerran vuodessa on naistenpäivä kun kaikki loput on sitten miestenpäiviä! ;)

Tääläkin on kovin kylmä, vaikka aurinko yrittää parhaansa paistella. Tulis jo lämpöisemmät kelit! Jätin talvitakin kiusallanikin jo Pariisiin säilöön, joten nyt on paree ilmojen lämmetä jo kun joudun ohuemmalla takilla pärjäämään!

finkinja kirjoitti...

Bisse,
ihanaa tulppaaneja ja vielä pizzaa:) Mä odottelen et meidän tulppaani alkaa kohta kukkiin.

Sateenkaari,
teillä on jo kivan lämmintä ... mä odotan kevättä jo niin innolla!!

Anne aina pitää keksiä joku syy juhlia tämän harmaan arjen keskellä :)

Juu kyl sä voit Elsi maksaa etukäteen:) Varataan sulle sitten kämppä kun haluat;)
Mihis aikaan syksystä sen sun loma on? ;)

MaaMaa, toivottavasti nyt on sitten lämpöset ilmat kun joudut kevyemmällä takilla värjötellä:)
Mä meinasin jo laittaa kaikki huivit ym kesäsäilöön mut onneks en ennättänyt!!