perjantai 11. syyskuuta 2009

Arjen hulinassaKoulut on nyt sitten alkaneet kuten kuvasta näkyy. En kyllä muista milloin olisin näin hitaasti ilman minkäänlaista paniikkia valmistellut tyttöjen koulukirjoja tai muita kamoja. Eilen vasta päällystin nuorimmaisen kirjat eikä esikoisella ole vielä mitään kirjoja. Hän saa osan kirjoista vanhoina ja osa joudutaan ostamaan. Tai antamaan rahat koululle ja aineopettaja hankkii ne sitten. Tää syksy on noiden kirjojen suhteen melko epäselvää, kun koko systeemi meni uusiksi taas kerran.
En ole vielä edes päässyt tyttöjen rytmiin mukaan ja siihen menee varmasti pari viikkoa. Taitavat kuitenkin olla eri vuoroissa eli taas tänä talvena joudutaan sovitelemaan kaikki yhteiset menot viikonlopuille:/ Esikoinen aloitti taas hommatkin ja tänään oli ekaa kertaa kesäloman jälkeen töissä.Viikko on ollut melko rankka töissäkin. Paljon lapsia ja töistä kotiin tultua olen aivan poikki. Meillä on ollut vielä MaistorMirko hommissa ja se on vienyt tavallaan omat mehut pois ... tai enhän minä ole siellä mitään tehnyt mutta kun on pitänyt vahtia hänen tekemisiä:)

Niin ..... mies kävi Zagrebissa tapaamassa lääkäriä ja kaikki on ihan ok:) Ei tarvitse mitään terapiaa, puolen vuoden kuluttua vain uudestaan kaikkien tuloksien ym kanssa tarkastukseen. Jotenkin on niin vaikea uskoa, että viime vuoden ikävät uutiset ovat taakse jäänyttä elämään ... Mutta toisaalta olemme koko ajan eläneet niin normaalisti, että joskus todella melkein olen unohtanut sen kaiken ... huonoina hetkinä keskellä riitaa tulee mieleen, että olisi voinut käydä pahemminkin, kenen kanssa nyt riitelisin ...

Miehen oli tarkoitus viipyä lääkärireissulla pidempäänkin. Hän ajoi pääkaupungista naapurikaupunkiin serkkunsa luona ja uhkaili jäävänsä sinne lomalle viinitarhoille pariksi päiväksi. Mutta tuhlaajapoika palasi kotiin jo seuraavana päivänä;) Eikö malttanut olla pois minun luota vai halusiko tulla tarkistamaan MaistorMirkon hommia?? Sukulaisissa kaikki olivat kuulemma niin kiireisiä ja hermostuneita ettei hän sinne viitsinyt jäädä pidemmäksi aikaa. Joskus tekee hyvää matkustaa pois kotoa edes päiväksi ja näkeen miten mukanaa kotona onkaan;D

Olen ollut todella laiska postailija viime aikoina. Väsymys vie kaiket mehut pois eikä ajatukset tunnu löytävän omaa paikkaa "paperilla". Olen roikkunut ehkä liikaakin naamakirjan puolella, siellä on niin helppo jättää lyhyitä viestejä tekemisistä ja kuulumisista. Mutta yritän ryhdistäytyä ja postailla enemmän ... ja kommentoida muiden blogeissa *punastus*. En tiedä johtuuko väsymys pelkästään liiasta raskaasta työrytmistä vai pitäisikö tehdä jonkinlainen kehon puhdistus että saisi kaikki kuona-aineet ym liikkeelle ja samalla piristyisi. Tänään tein pitkästä aikaa kävelylenkin metsässä koiran kanssa. Ilmat ovat viilentyneet sen verran ettei ole liian kuumaa lenkkeillä alkuillasta. Koira oli niin tyytyväinen kun pääsi vihdoin ja viimein kunnon pitkälle lenkille ... ei tiennyt oikein mihin olisi rynnännyt haistelemaan uusia tuoksuja.

15 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Tuttuja tunnelmia! Koulut alkoi, rytmin löytäminen vie aikaa. Ja välillä bloggailukin on kankeaa.
Mukavaa lukea hienoista uutisista.
Hyvää alkusyksyn jatkoa!

Yaelian kirjoitti...

Toivottavasti ehdit levätäkin välillä! Ja ihanaa kuulla että kaikki on ok miehesi suhteen!

Anna kirjoitti...

Mukava kuulla että miehelläsi on kaikki ok! Levähtelehän itsekin välillä etää jaksat. Onko siellä millainen talvi?

anumorchy kirjoitti...

Kavelylenkit piristaa! Vaikka ei millaan viitsisi sielta sohvalta/kotikiiresita lahtea. Kiva kun miehella on hyvia uutisia!

ebrufin kirjoitti...

Hyvia uutisiahan taalla- ihanaa viikonloppua teille!

Valila bloggaus tökkii, aj eihannetti olekaan koko elama? Tarkeampiakin asioita on vaikka miten paljon;)

Elina Koivisto kirjoitti...

Kiva, että kaikki on kunnossa. Minäkään en ole kiireideni ja väsymyksen vuoksi jaksanut kovin usein bloggailla, mutta se taitaa kuulua asiaan. Kyllä se inspiraatio taas iskee! Ja välillä on vain hyvä olla mollöttää. Iloa ja siunausta!

SuurellaSydämellä kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa ja kaikkea hyvää eteenpäinkin ! Pieni poika sanoi koirasta että hau hau, joten terkkuja vaan koirallekin ;) . Ja oma jaksaminen sinullakin tosi tärkeä, joten eiku eteenpäin sano mummo hangessa tai jotain ;) .

Allu kirjoitti...

Kiva kuulla, että miehesi tulokset on o.k. Pelaako teidän koira tennistä?

Sateenkaari kirjoitti...

Monastihan se on niin,etta vaikeudet eletaan urheasti lapi,mutta vasymys valtaa sen jalkeen,kun kaikki on selvinnyt.Ja tallainen vasymys kestaa aina aikansa.Ja kylla sita vasyy valilla ,vaikka ei mitaan erikoista elamassa olsikaan.
Syksy muuttaa,tai palauttaa,monen elamanrytmin.İhmisaet valmistautuvat talveev hiukan samoin,kuin karhu.
İhania syyspaivia!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa kuulla, että Zagrebin reissulta tuli positiivisia uutisia! Nauttikaahan alkavasta syksystä!

Ninna

finkinja kirjoitti...

Paula,
joka syksy menee pari viikko ennen kuin sen rytmin taas löytää. Mutta tämä syksy on alkanut jotenkin erittäin löysästi...

Yaelian,
juu kyllä mä lepäilen viikonloppuna ja töiden jälkeen ihan liikaakin ... sen näkee huushollista;)

Anna,
meillä on yleensä melko leuto talvi, lämpötila on siinä +5-+15 astetta. Mutta meidän kylän korkeudella saattaa tulla luntakin ja yöllä olla hallaa. Ja syksyllä on niitä kymmenen päivän sadekausia, ja sumua ja....

Anumorchy,
olet oikeassa! Aina on niin vaikeeta lähteä mutta kyllä on sitten kiva olo myöhemmin:)

Ebrufin,
onhan niitä tärkeämpiäkin asioita;) Mutta aina tänne tulee kuitenkin palattua ehkä liiankin usein

Elina,
kiitos:)
Sultahan tulee tekstiä ihan kivasti ja aina niin mukavia postauksia:)

SuurellaSydämmellä,
kerroin koiralle terkkuja:)

Allu,
koira harkitsi tenniksen peluuta, mutta palasi lemppariharrastukseen eli jalkapalloon = tassupalloon:) Serkkupoika oli heittämässä entisiä pallojaan roskiin ja mies pelasti ne koiralle.

Sateenkaari,
kiitos.
Mulla on tainnut nyt sitten tapahtua toi väsyminen, ehkä sitä antaa nyt itselleen luvan olla väsynyt ja tekemättä mitään ....

Niina,
näin on:) Mukavaa syksyn jatkoa teillekin!

MaaMaa kirjoitti...

Upeaa, että lääkäreillä ollut jälleen vain positiivisia uutisia :)!!
ihana kuva Kimistä pää tenssipallopussissa :D :D Voin kuvitella, että koiralla pää sekaisin että minkä niistä kaikista palloista nappaa suuhunsa ;D

finkinja kirjoitti...

MaaMaa,
Kimi oli todella ihmeissään nähdessään nuo pallot. Ei tiennyt minkä ottais ja sit meni koko ajan hakeen uuden pallon. Meillä oli tennispalloja sitten joka puolella ennen kuin ennätettiin piilottaa se kassi:)

mamãe kirjoitti...

Ihana pallokuva koirasta! Ja miten ihania uutisia Zagrebista! Hyvää ja rauhallista syksyn alkua teille.

oben kirjoitti...

Onnittelut hyvistä uutisista! Ihanaa, että miehesi on tervehtynyt.