lauantai 5. syyskuuta 2009

Syksyn tuoksua ...

.... on todellakin ilmassa!
En muista milloin olisin viimeksi vetänyt pitkähihaista päälle sisällä istuessa. Ehkei nytkään ei tarvitsisi, jos ikkunat olisivat kiinni. Mutta annan vielä raikkaan syksyn tuoksun tulla sisälle.
Hain juuri kaikki matot ja viltit ulkoa sisälle ja ne tuoksuvat niin ihanan raikkaalle, uusi koneellinen puhdasta pyykkiä odottaa vielä kuivumaan ripustamista.
Parin päivän sade ja sumu sai todellakin aikaan se, että hillittömät helteet muuttuivat raikkaiksi syyspäiviksi viileine öineen ja aurinkoisin päivineen.
Auringonlasku on juuri tällä hetkellä mahtavan näköinen ... taivas on kirkas ja vuoren takana on keltaisen, oranssin ja punaisen kaikki sävyt ... se tietää kaunista päivää huomiselle.
~
Huomenna tarvitaankin kaunista ilmaa. Kylällä on perinteinen harmonikkatapahtuma jossa suomalaisetkin olivat viime vuonna osallistumassa. Tänä vuonna he eivät valitettavasti päässeet mukaan kun matka vei muille maille. Mutta huomenna joudutaan pitämään peukkuja kuitenkin pystyssä omien tyttöjen ja isoisän puolesta. Avaavat tapahtuman laulamalla ja soittamalla:) Tytöt lupautuivat laulamaan "kylän laulun" ja dida soittaa taustalla harmonikalla. Eivät ole koskaan ennen esiintyneet yhdessä, toivottavasti kaikki menee hyvin, tytöt kyllä osaavat kappaleen mutta miten dida onnistuu säestämään ....
Laitan huomenna ainakin kuvan tänne, jos videointi ei onnistu:)
~
Syksy on todella tulossa ja sen vahvin merkki on maanantainen koulujen alkaminen! Lomat on todellakin ohi eikä siihen auta enää mikään. Tämän vuotinen koululaisten loma olikin melko pitkä, peräti 3 kuukautta!!! Piti ihan laskea pari kertaa oliko todella noin pitkä :O Aikaisimpina vuosina on ollut noin kaksi ja puoli kuukautta.
Jotkut ovat saaneet vain mennä ja olla, toiset ovat joutuneet jännittämään ja pakertamaan kirjojen parissa ja tietenkin harjoittelussa.
Nyt kun itse mietiskelen omaa kesääni ja lomaani olen periaatteessa siihen erittäin tyytyväinen. Alkukesällä olin sairaslomalla, mutta se ei tuntunut sairaslomalta ... ei niin kuin viime vuonna. Mies oli kyllä sairaalassa ja leikkauksessa, mutta se meni niin hyvin että sain rauhassa nauttia pääkaupungista ja hyvästä seurasta:) Mies toipui hyvin ja sain viettää oman loman uiskennelle ja rannalla nautiskellen tai omalla kylällä nauttien ihanista lämpimistä kesäilloista. Mihinkään emme matkustaneet, mutta sitä en jostain syystä tänä kesänä edes niin kaivannut. Ehkä sillekin tulee oma aikansa, ehkä onnistun tekemään jonkun pienen syksyisen viikonloppureissun. Sain tavata kesän aikana kaksikin blogiystävää ja heidän perheensä, toivottavasti tälläisiä ihania tapaamisia tulee jatkossa enemmänkin. On aivan ihana saada ja tavata uusia ystäviä:)

8 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kuulostaa ihan hyvältä!
Kiva sitten,jos saat laitettua videonkin siitä tyttöjen esityksestä tänne.Toivottavasti ilmatkin suosivat tapahtumaa!

Marjut kirjoitti...

Syksy onkin ihanaa aikaa. Teillä mennään näköjään samaa tahtia meidän kanssamme :)
Peukutusta tyttöjen ja vaarin esiintymiselle.

Mukavaa viikkoa:)

MaaMaa kirjoitti...

Summa summarum: kesasi kuullostaa oikein onnistuneelta :)
Tsemppia tytoille koulun alkuun ja koko perheelle arkeen palamiseen. Toivottavasati meni esiintymiset eilen hyvin ... jannityksella jaan odottomaan niista kuvia / videoita :)

Iloista viikkoa toivotellen
MaaMaa irlannin syysaurinkopaivasta :)

mamãe kirjoitti...

Kiva se tyttöjen esiintyminen; odottelen jotain kuvia tai videota! :)

Koko kesä kuulostaa tosiaan leppoisalta ja ihanalta. Tota rantaelämää mä jaksan vähän kadehtia... :) Ihanaa syksyn alkua sinne!

finkinja kirjoitti...

Valitettavasti en saa laittaa tyttöjen lauluesitysvideota tänne ... ei kuulemma ole hyvä!

A. kirjoitti...

Joopa joo,
Kesä oli miullakin OK!
Viime viikot ei sitten taas!
Selkäsairaus pahenee=kivut vaan lisääntyy!!!
Viime lauantaina sitten tuli piste iin päälle.
Paha aivotärähdys,vasemmassa olkapäässä paha ruhjevamma(onneksi ei murtunut)ja neljä tikkiä kasvoihin!
Tää viikko sairaslomaa!!!
Tää vaan kaikille tutuille tiedoksi!!!
Joo, niin kuin Koli jo ilkkui,ihan selvinpäin, P-----E, humalassa ei ois varmaan sattunut mitään!!!
Et sellasta...

Minna kirjoitti...

Hei ja terkut pitkästä aikaa. Oikein hyvää viikonloppua teille! Harmi, ettet voinut laittaa videota, olis ollut tosi ihana nähdä ja kuulla. Mach's gut! *hali*

finkinja kirjoitti...

Minna, kiva kun tulit käväsemään:) Mukavaa viikonloppua sinnekin!