torstai 16. huhtikuuta 2009

Lomalla

Mä sain 4 päivän lomani:)
Eilen otin heti töissä terkkarin hihasta kiinni ja pyysin soittamaan pomolle kotiin ja tivaamaan vapaita. Ja onnisti ... tiedä sitten mitä sanoo mulle, kun tulee takas töihin ... jos tulee takaisin ennen kuin jää kokonaan pois. Neljän vuoden virka on menossa umpeen elokuussa eikä kuulemma jaksa enää hakea uutta kautta.
~
Yleensä ei tartte olla niin kauheen tarkka noissa lomissa ym, ne on aina täsmännyt ja pitänyt paikkansa. Mutta viime kesä meni meidän osalta hieman hässäkäksi, kun oltiin työkaverin kanssa molemmat pitkällä sairaslomalla ja siihen vielä päälle kesälomat. Ja pomon terveys = muisti on alkanut pettämään todella pahoin viime aikoina. Toivottavasti ei ole sitä mitä me kaikki pahoin pelätään :O
~
Miten ihana oli tänään aamulla kuudelta kääntää kylkeä ja ajatella muiden siellä aloittavan työpäivän;) Keittelin rauhassa kaurapuuroa, laittelin pyykkejä ulos kuivumaan ... mies meni auttamaan isäänsä talven polttopuiden kannossa ja me nuorimmaisen kanssa käytiin kaupassa + kahvilla. Ruan jälkeen (pihvejä sienikastikkeella (suomalaisilla sienillä) ja pastaa) lähdettiin tyttöjen kanssa kaupungille tarkoituksena ostaa kenkiä ja housuja ym.
Totesin taas kerran ettei kyllä kannattais lähteä samalla kertaa molempien kanssa ... pientä kiusaa koko ajan, härnäämistä, "aina vaan katotaan K:lle eikä mulle mitään" ... " mä en tykkää mennä sinne kauppaan, johan me oltiin siellä" .... joskus osaavat olla niin kultaisia siskoksia, mutta joskus tulee melkein käsirysy keskellä kaupunkia!!
Esikoinen löysi kuitenkin housut *peukutus* ja edulliset väliaikalenkkarit. Nuorimmainen ei ihme ja kyllä löytänyt farkkuja (kun en ollut valmis maksamaan 70-100 euroa niistä) eikä edes kenkiä. Olis pitänyt olla matalat "starkkerit" tai sitten jotkut jännät balleriinat ...ääähhh!
Mutta löyty shortsit lentopalloiluun :)
Ja kemppariin meni taas rahaa niin rutkasti! Kyllä tulee kalliiks, kun perheessä on kolme naista!!
~
Huomenna aikaisin lähden nyt kai sitten miehen mukaan sinne Zagrebiin.
Jos vaan ei tule mieletöntä valuvikaa yön aikana ... on meinaan ollut niin kauheet pari päivää! Miten voikin paheta tuokin homma vuosien lisääntyessä ... eikö pitäis olla toistepäin???
Käly lähtee hoitamaan työasioita pääkaupunkiin ja mennään hänen autolla. Tulee pikkasen halvemmaksi matkaaminen.
Olisin toisaalta halunnut lähteä miehen kanssa kahdestaan, oltais saatu rauhassa jutella matkan aikana, mutta käyhän tämä näinkin.
Hieman arveluttaa mitä lääkäri sanoo...

13 kommenttia:

elsi kirjoitti...

Kaverini sanoi samaa kysyessäni että omenapuun sato on suurin juuri ennen kuolemaa.

;o)

Tuula kirjoitti...

Hienoa, etta sait lomasi! Mulla taalla tiukka tyoviikko: 8,5 tuntia ylitoita nelassa paivassa. Ihanaa, etta on perantai!!!!

Yaelian kirjoitti...

Mahtavaa että saitkin ne sulle kuuluvat vaparit! Ja toivottavasti sieltä lääkärin luota löytyy vain hyviä uutisia, peukkuja pitelen!

Susa kirjoitti...

Hienoa etta sait ansaitsemasi vapaapaivat! Tsemppia miehen kanssa.

MaaMaa kirjoitti...

Hyvä että lomat hoitui. Se on parasta, kun voi jatkaa unia jos vaikka sattuu heräämään "normaaliin" heräämisaikan lomalla :)

Kalliiksi tulee kyllä varmasti kun on noin monta naista talossa! Hui!

Tsemppiä lääkärireissuun! Ei auta murehtia etukäteen, positiivinen mieli vaan!
Nautinnollista viikonloppua ja haleja!

Marjut kirjoitti...

Hienoa, hienoa että lomapäivät löytyivät :) Tsemppia ja jaksuja huomiselle reissulle.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Elsin kommentti lohdutti minuakin ... olen ihan samaan tyyliin valuvian kanssa tuskaillut ja odotellut, että eikö ikä jo tekisi tehtävänsä... vaan ei loppua näy...:) No on kai siinä jotain hyvääkin vaikka vaikea erottaa... Hyviä lomapäiviä sinulle ja tsemppiä...

Anonyymi kirjoitti...

Valuviosta en tiiä kyllä mittään, mutta... eikö pierupapanat ole vähän sama asia, meillä miehillä niitä karkailee housuihin ;)

Mie kun seurasin parhaan kaverini taistelua haimasyöpää vastaan useamman vuoden ajan,oli hänellä se koko ajan vain viivytyssotaa.

Sähköposteja selailtuani, vertailtuani,on Kolilla joka suhteessa paljon parempi tilanne kuin Karpalla. Eikä Karppakaan kuollut syöpään vaan komplikaatioon syöpäleikkauksen jälkeen.

Mie tiedän että kaikki kääntyy parhain päin

ARI :)

sateenkaari kirjoitti...

Mukavia lomapaivia! Tsempitysta lakarin kohtaamiseen ja uutisten kuulemiseen. Pitaa vaan uskoa,etta uutiset ovat hyvia.Toivon niin.

finkinja kirjoitti...

Elsi, toi oli hyvin sanottu:)

Tuula,
nauti nyt viikonlopusta:)

Yaelian, MaaMaa, Susa,Marjut;
kiitti:)

Marke,
en kyllä vielä ihan luopuis ... mutta käly lohdutteli että nää on niitä alkuvaivoja, saattaa kestää yli kymmenen vuotta vielä ...

Ari, otetaan vastaan vain positiivisia asioita;)

Sateenvarjo,
näin on;)

Leea kirjoitti...

Onko missään maailmassa japaninlippupäivät naisille palkallisia (tai edes palkattomia) vapaapäiviä??? No ei taatusti! Mutta veikkaan, että jos vaiva ja tuska olisi miehille suotu, niin jopa alkaisi löytyä ay-pomoilta ehdotuksia. Vaan millaista se onkaan ollut edellisten sukupolvien naisten elämä? Nykyinen hygieniataso ja -tuotteet kuitenkin ovat ihan eri luokkaa! Hormoni- ja särkylääkkeistä puhumattakaan...

finkinja kirjoitti...

Leea sanos muuta!! ;)
En edes uskalla ajatelle naisten elämää joskus vuosisatoja sitten kaikkine vaivoineen ja onglemineen!

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.