perjantai 17. huhtikuuta 2009

Pääkaupungin pikakäynti takana ...

Tuli tehtyä sekin pikakeikka.
Pikakeikka olisi todella ollutkin, jos ei olisi tarvinnut ensin seikkailla keskellä oman kaupungin tietyömaita ja sitten pääkaupungin ruuhkissa!! 150 kilometrin matka meni moottoritieosuudella todella nopeesti ... kiitos uudesta upeasta tiestä;) Mutta nuo kaupunkiosuuksien kohdalla meinas mennä hermot .
Kuitenkin ennätettiin ajoissa (kun lähdettiin ajoissa) ja sukulaismies odotteli sairaalan edustalla.
Osasto löyty helpolla ja jopa osaston ylilääkäri tuli paikalle ajoissa. Muutama hetki piti odottaa, että saatiin vedettyä lääkäriä hihasta ja ohjasi sitten miehen ja minut lääkäreiden huoneeseen osastolla.
Heti tuli erittäin miellyttävä käsitys lääkäristä ... puhui rauhallisesti, luki läpi kaikki paperit, selitti mitä hänen mielestä kannattaisi tehdä ja loppujen lopuksi sovittiin sairaalaan menopäiväksi 22.5. Se on perjantai joten silloin ei heti leikata vaan viikonlopun aikana kai valmistelevat miehen. Kauhee lista kaikkia kokeita joita joutuu tekemään ennen sairaalaan menoa. Leikkaus tehtäis kai Whipplen menetelmällä eli aika suuri leikkaus olis kyseessä ... mutta lääkärin mielestä suurempi riski on jättää kasvain sisälle kuin itse leikkaus ja sen jälkihoidot. Hieman on mies ollut mietteissään tänään ja mä hölmö menin tutkiin netistä tuosta leikkauksesta ... ei olis pitänyt!! Joskus on parempi tietää vähemmän etukäteen!
Mietitään sitä sitten kun sen aika on!
~
Käytiin vielä sairaalan jälkeen pikalounaalla sukulaismiehen kanssa ja otettiin parit lasilliset punkkua hermojen rauhoittamiseen:)
Kotiin tultua haettiin pizzat ja ollaan vaan lepäilty kuka missäkin;)
Nyt telkkarista tulee tuutin täydeltä paikallisen Idolsin 16 parasta ...
en pysty edes keskittymään tähän kirjoittamiseen ...
eli lopetetaas tälle päille;)

12 kommenttia:

Elina Koivisto kirjoitti...

Voimia ja Jumalan huolenpitoa tuleviin viikkoihin! Raamatussa luvataan, ettei hiuskarvakaan lähde päästä Jumalan tietämättä tai niinkuin lasten virressä sanotaan "Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton."

finkinja kirjoitti...

Elina kiitos lohduttavista sanoista:)
Niitä tarvitaan.

sateenkaari kirjoitti...

Toivotaan,etta se kaikki,mika on nyt edessapain,niin tuo kuitenkin vain hyvaa ,ja kaikki kaantyy parhain pain.Halitus ja voimia tulevaan.

Tuula kirjoitti...

Tsemppia tulevaan!

MaaMaa kirjoitti...

Olen hengessä mukana edelleen, kulta finkinja!

Kuten sanoitkin, niin älä liikaa tutki nettiä: siellä kaikki on niin mustaa valkoisella ja tietämätön voi ymmärtää väärin...eikä lopulta se tieto ei muuta kuitenkaan mitään. Tulee vaan isompi huoli eikä keskity kokonaan olennaiseen. Ja sehän on:
Usko, Toivo, Rakkaus.
Ne riittää, ne auttaa!

ISO HALI!

anamaria kirjoitti...

Iso tsempitys tulevaan koitokseen täältä Espanjasta! Ja samoilla linjoilla olen minäkin, älä tutki liikaa nettiä, saat siitä turhaa stressiä ja maallikon tulkinnat voivat olla erilaisia kuin asiantuntijan. Koko perheelle voimia!

elsi kirjoitti...

Ihanaa.
Että odotus on ohi ja jotain konkreettista tapahtuu
Että sairaala reissu meni hyvin
Että saatte yhdessä taistella sitä mörköä vastaan
Että kevät on
Että lapset ovat
Että sinä olet
Ja että Koli ON.

Marjut kirjoitti...

Paljon jaksuja tulevaan*halaus* Eihän tässä oikein muuta osaa sanoa.

Sirokko kirjoitti...

Tietämättämyydessä on se huono puoli että haluaa välttämättä tietää, kun tietää ei sekään ole aina hyväksi. Netti on tuonut lääketiedettä maallikoidenkin näytölle, joskus se on hyvä joskus huono, liikaa siihen ei kannata luottaa kun taudit ja riskit ovat kuitenkin niin yksilöllisiä. Luottakaa vaan lääkäriin ja uskokaa korkeimpiin voimiin. Voimia tuleviin koitoksiin.

mamãe kirjoitti...

Ihanaa, että lääkäri tuntui mukavalta! Samaa mieltä oon muiden kanssa, menkää vaan sen lääkärin mukana äläkä kaivele mitään ihmeempiä lisätietoja netistä, ettei tuu enempää huoli puseroon.

Tsemppiä, voimia ja trooppisen auringon säteitä lähetän täältä puskasta!

maaria kirjoitti...

Voimia ja jaksamista tulee täältäkin iso pakkaus! *lentää*

finkinja kirjoitti...

Kiitos teille kaikille mukanaolosta:) Olette ihania!
Ei todellakaan kannata tutkia/kaivaa tuolta netistä liikaa tietoa, tulee vaan epävarmempi olo. Pitää luottaa nyt lääkärin taitoihin ja siihen et leikkaus menee ihan hyvin eikä ole levinnyt minnekään!!

Nautitaan näistä hetkistä nyt ja tässä:)