tiistai 14. huhtikuuta 2009

Lomapäivät kadoksissa


Koko talven olen ollut sitä mieltä, että viime vuoden kesälomista olisi jäljellä vielä neljä päivää. Ja niistä on ollut puhetta ja olen odottanut tilaisuutta niiden tuhlaukseen.
Tänään otin asian puheeksi, koska tuuraaja on talossa ja haluaisin loppuviikon ja ensi viikon alun vapaaksi. Pomo on kyllä valitettavasti sairaslomalla ja annoin terkkarille asian hoidettavaksi. Puolelta päivin tuli kyselemään, että halusinko ottaa uusista vapaista vai mitä tarkoitin ... "No en kun ne mun vanhat mitkä on jäänyt" ... " Kuule kun sulla ei ole enää vapaita viime vuodelta, niin sano pomo ja niin on listoissa."
" Ai että mitä???? No kyllä varmaan on vielä ne muutama päivä!"
Pomo p..... on taas sotkenut kaikki viime kesän sairaslomapäivät ja lomapäivät!!!!
Mutta onneksi mä olen aina kirjoittanut kaikki ylös allakkaan ja kotona kaivoin viime vuoden allakan esille ja siellä on tarkalleen ylhäällä milloin olin kotona ja milloin tuurasin työkaveria.
Vielä laskin palkkakuitista sairaslomapäivät ym ja siellä on kaikki niin kuin mun laskuissa ... eli 4 päivää pitäis vielä olla käyttämättä!!!
Huomenna pitää olla tiukkana ja tivata ne päivät. Jos ei onnistu, niin en kyllä tuuraa ketään enää tänä kesänä ilman lisätienestejä ... näin on asiat!!
~
Olisi kiva olla kotona pari päivää, kun tytöillä on lomaa.
Ja mies menee perjantaina vihdoinkin Zagrebiin keskusteleen lääkärin kanssa mahdollisesta leikkauksesta. Olisi mukava mennä mukaan kuuntelemaan mitä lääkäri sanoo ... jos mies menee yksin, jättää kuitenkin puolet kertomatta.
Yksinhän mies kuitenkin päättää mitä haluaa ... leikkauksen, jatkohoidot ...
mutta kyllä hän haluaa kuulla kai munkin mielipiteen ... yhdessähän tässä sotkussa ollaan!

9 kommenttia:

Sirokko kirjoitti...

Jopas jotain kun lomapäivätkin katoaa, niitä ei muutenkaan ole koskaan liikaa. Tiukkana vaan todisteiden kanssa vaatimaan niitä takaisin.
Ja minäkin kyllä työntäisin itseni mieheni matkaan, jos tuollaisesta asiasta olisi kysymys, tuntuu että ne miehet ei edes kuuntele mitä sanotaan tai viimeistään toistossa on vikaa.

Susa kirjoitti...

Ole vaan tiukkana siella huomena. Onneksi sulla on todisteet tallella!
Ma ymmarran kylla etta haluat menna miehesi mukaan. Helpompaa miehellekin varmaan kun olet siina vieressa.

Yaelian kirjoitti...

Kummallista miten ne lomapäivät tuolla tavoin katoaa;on kyllä ärsyttävää jos ei voi luottaa siihen että palkka-ja lomatiedot on oikeassa.Onneksi sulla on kaikki ylhäällä ja tiukkana ole ihmeessä!
Toivottavasti miehen leikkauksen kanssa menee hyvin.Ja tietenkin on parempi kun olet mukana siellä lääkärillä.

maaria kirjoitti...

Voikuninhottavaa. Pysy vaan tiukkana, kun olet non hienosti kirjaa pitänyt!

Kyllä minäkin mieheni mukaan työntyisin, aj olen Susan kanssa ihan samaa mieltä, että varmaan on miehelläsikin parempi olo, vaikka eihän ne aina tunnusta ;-)

Onnea matkaan.

maaria kirjoitti...

...unohdin sanoa, että ihanan kesäinen kuva headerissä!

MaaMaa kirjoitti...

Lomapaivat takaisin, ehdottomasti! Tai kuten sanot, niin loppu tuuraus. Mur!

Ymmarran hyvin, etta haluat menna miehen mukaan laakarille, jotta saat ensikaden tiedot myos itsellesi. Helpompi se on miehellekin, etta olet mukana. Ja toinen voi huomata kysya jotain sellaista, mika toiselle ei tullut mieleen... TSEMPPIA ja lippu urheasti korkealla laakarireissullakin!

Marjut kirjoitti...

Samaa sanon kun muutkin, lomapäivistä et luovu!! Olet ne työlläsi ansainnut.

Mene vaan mukaan, paljon tsemppiä reissulle *halaus*

elsi kirjoitti...

Lomapäivät sille jolle ne kuuluu. Tiedän ettei sulla ole varaa kiukutella siellä pomolle. Mutta jospa erehdys korjaantuu ihan noin vaan kun näytät merkintäsi.
TSemppi halitus.

finkinja kirjoitti...

Vastasin teille kaikille tuossa postauksen muodossa;)
Lomat tuli ja huomenna mennään yhdessä sinne lääkäriin:)