sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Voi mikä ihana päivä ...


Mikä sunnuntaipäivä! Tälläisiä päiviä saisi olla useammin:)
Nukuttiin pitkään, syötiin aamupalaa, mä lähdin kahville ja kauppaan, sillä aikaa mies katteli nuorimmaisen kanssa "Seitsemän vuotta Tiibetissä" leffaa ja meni kirkkoon. Nautiskelin kahvilla auringosta ja lueskelin lehtiä, ei ollut mihinkään kiirettä.
Ihmisiä oli tosi paljon liikkeellä jo aamupäivästä, kahviloiden terassit täynnä.
Laitoin lasagnen uuniin ja tehtiin miehen kanssa tavanomainen 5-6 kilsan kävelylenkki metsätiellä. Aurinko paistoi, metsässä tuoksui ihanan syksyiseltä, pudonneita lehtiä on kasoittain tiellä, koira juoksenteli iloisesti ja uteliaana edellä ...
Nyt ollaan vaan oltu ruan jälkeen, istuttiin molemmat tuossa terassilla auringossa ja juteltiin niitä näitä. Pohdittiin huomenna alkavia hoitoja ja sitä lääkärillä käyntiä. Tytöt ovat kavereiden kanssa tekemässä jotain mökkiä ... porukan pojat ovat alkaneet tekeen jotain metsämökkiä, eilen laudoittivat sitä ja kuulemma sinne tulee ihan kunnon betonilattia. Tytöt ovat sitten siellä aputyttöinä ja siivoavat;) Suunnitelmissa heillä olis pitää ensi lauantaina bileet siellä! Esikoinen juhlisi ystävänsä kanssa yhdessä synttäreitä (eiks ne ole jo juhlineet tarpeeks niitä!!) ja paikat pitää kuulemma saada kuntoon sitä ennen. Mä suunnittelin tuon ystävän äidin kanssa, et mennään lauantaina mukamas kävelylenkille ja eksytään sinne puskien taakse kurkkiin mitä nuoret tekevät ;D Pitää vaan naamioitua kunnolla :D
Kyllä on ventti olo! Sellanen raukee olo, ei jaksais mitään tehdä .... mut eihän mun tartte mitään tehdä ... paitsi silittää ensi viikon työvaatteet ... mut sen voi tehdä myöhemmin. Koira on todella likainen, mut eiköhän kestä huomiseen asti. Huomenna mulla on aikaa kun mies menee hoitoihin.

10 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Ihanan kuuloinen päivä!

Me ollaan vaan oltu kotona kuumeisen takia. Mutta lepo on tullut ihan tarpeen. Kiva rauhallinen päivä.

finkinja kirjoitti...

Marita, voi kuka on kuumeessa? Toivottavasti menee nopeasti ohi:)

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

Kuullostipa tosiaan ihanalle paivalle: rauhaisa ja nautintoja taynna, niita pienia ihania asioita :)
Mua hihityttaa ajatus, etta naamioidutte pusikoihin vaklaamaan nuorisoa :D maastopuvut paalle ja syksyn lehtia hiuksiin :D
Lykkya miehellesi, ja koko perheelle, huomenna alkaviin hoitoihin taas!

Susanne kirjoitti...

Juuri tuollaisista sunnuntai päivistä minäkin nautin. Saa tehdä rauhassa kaikkea mitä haluaa.

Nuo metsälenkit ovat ihania. Täällä on ollut pilvinen päivä. Lenkin teimme pienessä tihkusateessa.

finkinja kirjoitti...

Maamaa maailmalla,
mua itteenikin nauraattaa jo ajatus siitä, että kaks mammaa kurkkii sieltä puskien takaa :D

Susanne,
joskus on ihan kiva kävellä sateessakin. Mä muistan kun tein nuorena tyttönä kauheita kävelylenkkejä kunnon lumisateessa, sain selviteltyä omia juttuja kaikessa rauhassa;)

anumorchy kirjoitti...

Ihanaa kun teilla on luonto niin lahella. Siita saa aina positiivista oloa. Se multa todella puuttuu taalla suurkaupungin betonitornissa. Varsinkin kun on maalla kasvanut. Voisihan sita nytkin muuttaa maalle, mutta sitten olisi semmoiset tyomatkat, ettei siita maalla asumisesta ehtisi edes nauttia.

Marjut kirjoitti...

Ihanan kuuloinen päivä teillä on ollut. Paljon tsemppiä miehelle hoitoihin ja myös teille muille tukijoukoille.

Suzhouren kirjoitti...

Hienoa, että miehesi on niin hyvässä fyysisessä kunnossa että pitkätkin lenkit onnistuvat! Se auttaa taatusti kestämään hoidot paremmin.

Inkivääri kirjoitti...

Tuollaisten päivien voimalla sitä taas jaksaa:) Kuulostaa ihanalta, että vielä voi istuskella terassilla, täällä on jo liian kylmä siihen vaikka nytkin aurinko paistaa.

finkinja kirjoitti...

Anumorchy,
mehän ollaan tosiaan ihan luonnon keskellä:) Sun pitää vaan tehdä retkiä luontoon;)

Marjut,
kiitti, yritetään jaksella;)

Suzhouren,
miehellä on todella hyvä kunto, mä puuskutan ja pihisen ja hän menee sauvojen kanssa:)Ei tuo kuntoilu varmaan tee pahaa, mies sanoo aina että sinne ne luontoo häviää ne syövän "hiukkaset";)

Inkivääri,
auringossa oli jopa polttavan kuumaa istua. Työkaveri oli ollut sunnuntaina rannalla;)