tiistai 21. lokakuuta 2008

Sohvaperunat ja sairaskertomuksia

Väsyttää, paleltaa, nuhattaa, ei huvita mikään muu kuin maata viltin alla sohvalla!
Kyllä on rankkaa tuo työteko! Vasta tiistai ja olen ihan väsy. Ehkä väsymys johtuu pienestä nuhasta joka uhkaa kasvaa isoksi :O Tulin töistä ja kaappasin kaapista kaikkia miehen vitamiineja ja ihmejuomat, katsotaan auttaako ne mulle;)
~~~
Mulla on seuralainen tuolla sohvalla .... nuorimmainen neiti soitti mulle töihin koulun jälkeen ja valitti pääkipua. Kun tulin kotiin, löysin neidin tuhisemassa täydessä unessa omassa sängyssä ja veti sikeitä seuraavat kolme tuntia!!! Aloin heti epäillä että on kipee, ei meinaan kirveelläkään nuku päivällä:)
Mittas herättyään lämmön ja kuumetta on +38. Tein tyttären pyynnöstä hedelmäsalaattia, söi sen ja puklas! Eli huomenna kotona sairastellessa. Nyt nakertelee tuolla kuivaa keksiä ja juo teetä;)
Nyt vaan puuttuu, että esikoinen tulee kipeenä kotiin, sit oltais koko porukka potilaita *äähh*
~~~
Mies on ollut taas eilen ja tänään kemossa. Eilen se kesti taas viisi tuntia:/ Ei ollut niin kauheen väsy kun tuli eikä oksennellut yöllä. Tänään päivällä soittelin kotiin ja oli kuulemma pari kertaa "tyhjentänyt vatsaa". Mutta oli syönyt ennen hoitoja ja siellä oli mennyt ihan hyvin. Tuli kotiin, söi, nukkui pari tuntia ja nyt lähti töihin.
Kehotin kyllä jäämään kotiin, mutta sanoi tulevansa aikasemmin kotiin. Hotellilla on tosi vähän asiakkaita joten mitä hän siellä töröttää! Levätkööt kotona, huomenna on rankka päivä.
Hänellä on lääkäri ennen hoitoja, mun tekis niin mieli mennä mukaan ... ettei vaan unohda jotain kysyä ja tentata;) Pitää laittaa lääkäri tiukille, että saadaan selville jatkotoimenpiteet! Täällä pitää olla niin oma-aloitteinen, ei auta vaan istua ja nyökytellä + myönnellä!
Ja mä haluaisin mennä mukaan sekin takia ettei jätä jotain kertomatta mulle! Jotkut asiat eivät ole miehelle niin tärkeitä kuin minulle, yksinkertaisesti "unohtaa" mainita joitakin pikkuseikkoja!
Mutta en voi mennä mukaan, mun pitää mennä töihin !#*&%# !

6 kommenttia:

sirokko kirjoitti...

Just kun ehdin toivoa ettette saisi tauteja sinne ja sitten on jo vaikka mitä valmiina. No toivottavasti rohdot tehosivat eikä mene pahemmaksi. Kurjaa.

Susa kirjoitti...

Voimia koko perheelle. Toivottavasti et ole tulossa kipeaksi, tai esikoinen.

Marjut kirjoitti...

Voih, toivottavasti ette nyt koko sakki tule kipeeks. Jaksuja kaikille:)

elsi kirjoitti...

Kurjaa

Ajattelen sinua ja K.ta tänään niin usein kuin ehdin.
Minulle on tulossa vieraita suomesta sunnuntaihin asti . ( ne jotka tuo sitä fariinisokeria lisää;o) ) paranemis säteitä myös tyttö K.lle**********************************

Inkivääri kirjoitti...

Kylläpäs siellä nyt tautia pukkaa, toivottavasti menee nopeasti ohi. Olisi kyllä hieno juttu, jos pääsisit miehesi kanssa - kaksi kuulee, muistaa ja ymmärtää aina paremmin kuin yksi:)

finkinja kirjoitti...

Sirokko, tais tropit auttaa kun ei ole sen pahempi olo:)

Susa/Marjut,
kyllä tämä tästä, ohimenevää taitaa olla;)

Elsi,
kiva kun ehdit ajatella meitä, positiivisia ajatuksia tarvitaan:) Säästelen fariinisokeria;) Nauti vieraista;)

Inkivääri,
en pääsyt miehen mukaan lääkärille:/ Nyt roikun hihassa ja utelen .... kauheen vaikeeta saada tietoja miehestä.