keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Jupinoita


Pää tyhjä ... Tämän viikon olotila on siis todella outo :O Töiden jälkeen ei viitsi tehdä mitään ja siltä tää huushollikin näyttää.
Töissä oli mieletön kiire ja täytyy taas kerran lyödä päätä seinään ja todeta, että organisaatiotaito puuttuu talon johdolta!! Todettiin työkaverin kanssa ettei meillä ainakaan ole tylsää töissä ... ikinä ei tiedä mitä tulee tapahtumaa;)
~~~
Pomo tuli kesken päivää (kiireisimpää aikaan) ilmoittamaan, että huomenna kello yhdeltä on päiviksen ja koulun viereen tulevan parkkipaikan raivauksen juhlalliset avajaiset! Avajaisissa olisi tarkoitus tarjoilla pikkupurtavaa ... canapeevoileipiä ym ... ja koska olemme työkaverin kanssa niin näppäriä ja nopeita niin varmaan teemme siinä tavallisen työnohessa tarjottavaa!! Hei hoi!!!! Puoleenpäivään asti olemme täysin jokapäiväisissä hommissa eikä kyllä tajuta missä välissä väännetään kaupungin väelle naposteltavaa. Ja vielä kyseli onko meillä jotain pöytäliinoja! Siinä vaiheessa en pysynyt hiljaa vaan tekstiä tuli ..." on se kumma kun kaupungin väellä ei ole varaa tuoda mukanaan pöytäliinoja kun tarjoavat kalliita lounaita "K:ssa"! Pomo jäi tuijottamaan ja muutaman sekunnin jälkeen totesi, että oikeassa olet, tuokoot pöytäliinat ja muut.
Tää on niin tyypillistä: ei ikinä kerrota asioista tarpeeksi ajoissa vaan päivää ennen! Eikö olis voinut tulla sanoon tonkin asian paria päivää aikaisemmin niin oltais voitu suunnitella huominen menyy ihan toisella tavalla. Nyt huomenna ollaan kiukkkusia ja hermostuneita, jos joku uskaltaa tulla kyseleen turhia saattaa alkaa lentää pieniä makupaloja ovesta silmille!
~~~
Toinen esimerkki paikallisesta järjestelykyvystä: meille on tilattu kuukausia sitten uusi hella töihin. Kukaan ei ole ilmoittanut mitää milloin hella tulisi. Tänään keskellä päivää kaksi nuorta miestä tömähtää keskelle keittiötä kantaen keittiöelementtejä!! He haluaisivat asentaa meille uuden hellan juuri nyt! No eihän se onnistu juuri nyt kun ruoka menee ulos. Jättivät hellan aulaan ja joku tulee sen asentaan. Tuntia ennen kun mun piti lähteä kotiin kaksi reipasta miestä (ei ne samat) tulivat pakkiensa ja letkujensa kanssa, he tulivat asentaan meille kaasut siihen uuteen hellaan *voi äly*. Heille oli sanottu että tulevat asentaan letkut ym, mutta kun se hellakaan ei ole vielä paikallaan eikä ole edes tilattu kaasupulloja eikä tehty sille paikkaa parvekkeella .... Siis ei voi olla sotkuisempaa hommaa!!!! Pomo vaan naureskeli väärinkäsitykselle ja minä pihisin yrittäen tehdä päivän viimeisiä hommia.
Lisää kommelluksia riittäis mutta niistä toisella kerralla;)
~~~
Mies kävi siellä lääkärillä ja vikoissa kemoissa.
Oli odottanut kolme tuntia vastaanotolla!! Piti olla lääkäri puolelta päivin ja pääsi sisälle vähän ennen kolmea.
Puoli tuntia oli ollut sisällä ja oli saanut selville että lääkärillä (naislääkäri) on koira jonka kanssa käy lenkillä niin kuin mieskin;) Ja lähtee pian jonnekin Italiaan vai Espanjaan luennoimaan juuri miehen syöpälajista....
Udeltuani lisää lääkärin lausunnoista sain selville, että mies "jää lomalle" hoidoista siihen asti kunnes saadaan tehtyä se okteroscen. Lääkäri yrittää lähettää pääkaupunkiin tai jonnekin muualle. Jos tuohon skennaukseen ei pääse, niin sitten tehdään PET-kuvaus.
Leikkaus ei tule kuulemma kyseeseen ainakaan tässä vaiheessa (ehkä ei ollenkaan) vaan yritetään hoidoilla saada pysäytettyä tai jopa kutistettua. Näillä keinoilla voi elää jopa vuosia .... lohduttavaa:/
Eli taas odotellaan ....
~~~
Nuorimmainen on viettänyt rennon päivän kotona sohvalla maaten ja telkkua tuijotellen. Tauti meni ohi ja energiaa näyttää olevan liikaa. Huomenna kouluun ja kiiruusti! Luokkakaveri heitti vihot ovesta sisään lentopallotreeneihin mennessään ja neiti kopsas läksyt. Äitikin pääsi kirjoittamaan, kun piti kiirellä kopsata viiden aineet tekstit. Tuli kerrattua sukulaissuhteita englanniksi ja ketä on nomaanit;)

5 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Hei Finkinja!

Sinulle on tunnustus blogissani.

Marjut kirjoitti...

No on kyllä järjestelyt, en ihmettele että hermostuttaa.
Koitahan jaksaa ja levätäkkin välillä*halitus*

oben kirjoitti...

Ollaanko me samas työpaikas?:O

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

No onpa ollut taas huisketta sielä!
Mä oon haastanut sut blogissani Outous-meemiin - käy lukasemassa ja toivottavasti otat haasteen vastaan: ainakin saa ajatukset vähän muualle :)

finkinja kirjoitti...

Susanne ja Maamaa maailmalla, käy katsomassa ihan pian blogejanne;)

Marjut, viikonloppu pitää ottaa iisisti.

Oben, vaikuttaako siltä että ollaan samassa paikassa töissä;)