perjantai 24. lokakuuta 2008

Jupinat jatkuu ja pommit lentää

Mikä viikko :O
Olen TODELLA iloinen kun on viikonloppu edessä! En olis jaksanut enää yhtään työpäivää!
Eilen oli aamusta asti paineet päällä ehditäänkö kaikki ja tietysti me ehdittiin, kun lennettiin pää kolmantena jalkana. Kaikki tuli ajoissa valmiiksi ja kaikki olivat niin tyytyväisiä ... kyllä oltiin taas hyviä *ääähhh* Mutta ei kukaan kysynyt jaksetaanko!
~~~
Mun piti mennä vielä illan suussa rantakaupunkiin esikoisen koululle infoon. Taas oli muutama ylimääräinen poissaolo joista en tiennyt! Tyttö oli unohtanut ilmoittaa poistumisen koululta eikä ollut kertonut mulle mitää. Siellä sitten taas selittelin naama punasena:/
~~~
En todellakaan tajua miksi olen näin väsy tällä viikolla? Tänään töistä tullessa kaaduin sängylle puoleksi tunniksi ... olisin voinut maata kauemminkin, mutta piti lähteä liikkeelle.
Jotenkin kaikki asiat tuntuu kaatuvan tälle viikolle:(
~~~
Nuorimmainen sain huonon arvosanan maantiedon kyselystä, kun kaveri oli unohtanut kertoa tulevasta pikakokeesta. Ei auttanut selittelyt tietämättömyydestä ... olisi pitänyt kuulemma aavistaa! Tänään tuli itkien saksan tunneilta, ei halua mennä sinne enää! Pitää kysyä aika milloin voin mennä jutteleen kyseisen opettajan kanssa.
~~~
Tänään soitti esikoisen pomo ja kysyi voinko mennä huomenna kampaamolle jutteleen, haluaa jutella mun kaa esikoisen hommista ...*VOIHHHH ....* En tiedä mitä hänkin odottaa esikoiselta, ei tuo nyt voi vielä leikata hiuksia tai tehdä kampauksia!!
Että ottaa päähän nyt kaikki *äärrggg*
~~~
Ja kaiken huipuksi nuorimmaisella on joku ihme rokko/ihottuma/allergia!! Mies lähti hänen kanssa nyt lastensairaalaan päivystykseen. Katsotaan huolivatko vielä näin myöhään sisälle?
Alkuviikosta tytölle ilmesty pieniä täpliä iholle, mutta ne näytti enemmän siltä kuin kuivaan ihoon ilmestyy ihottumaa. Parina päivänä ne rauhottu, mutta eilen illalla tuli taas lisää. Nuorimmainen ei halunnut mennä aamulla omalle lääkärille vaan halus mennä kouluun.
Nyt illalla läikkiä tuli lisää kasvoille ja käsiin ja kutisevat. Mä tietty googlasin heti kaikki lasten rokot ... enkä tullut yhtään viisaammaksi. Ensin epäilin vesirokkoa, mutta ei ne sellasia ole. Toivottavasti saadaan selvyyttä asiaan. Tyttö itse sanoi niiden alkaneen ilmestyä Hepatiitti B -rokotuksen jälkeen...
****
Zagrebissa rähjäti eilen automommi keskellä kaupunkia yhden lehden toimituksen parkkipaikalla. Kaksi kuollut ja kaksi loukkaantunutta! Toinen kuoleista oli pommin kohde, lehden päätoimittaja ja omistaja. Häntä on aikaisemminkin uhattu ja hänellä oli poliisin suojelu pitkän aikaa. Koska mitää ei tapahtunut, poliisi katsoi suojelun tarpeettomaksi ja tässä sitä nyt sitten ollaan!! Ihme ja kumma ettei loukkaantuneita ollut enempää.
Luultavasti kyseessä on alamaailman välienselvittelyt. Pari viikkoa sitten tapettiin keskellä kirkasta päivää erään asianajajan tytär ja nyt tää. Ja kaikki he ovat jollain tavoin yhteyksissä samoihin asioihin ja ihmisiin.
~~~
Täällä on aikaisemminkin tapahtunut noita alamaailman välienselvittelyjä, eikä niitä ole saatu selville ... tai ei ole haluttu saada selville ... tai ei ole saanut selvittää. Taitaa olla valitettavasti moni poliitikko mukana niissä! Nyt on sitten hälytystila ja pomoja vaihdellaan.
Enpä olis uskonut, että näin pitkälle pääsee meneen...

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Terroriuhan alla täälläkin ollaan kuulemma. Aina vähältä piti tilanteita ollut siellä sun täällä eri puolella maata. Eletään levottomia aikoja Euroopassa(kin) :(

Meillä on vähän tuollaista kun teillä, tuntuu että ongelmia kasaantuu ja kasaantuu just nyt...

*hali*

finkinja kirjoitti...

Minna,
täällä nää alamaailman iskut tuntuu niin oudoilta, ei niitä ollut aikaisemmin ... tai sitten ne pyyhittiin piiloon;)

Tällä viikolla todella tuntuu että kaikki kasaantuu ... :/