sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Viikonloppu takana ja talvi edessä!

Miten nautin kun sai venytellä aamulla tunnin kauemmin lämpimässä sängyssä;)
Ilmojen puoleen ei kyllä uskois että talvi on edessä: aurinko on paistanut täydeltä terältä koko viikonlopun. Ei sentään enää tarkene t-paidassa (ainakaan täällä kukkulalla) mutta poskia alkoi kuumottaa terassilla istuessa.
Yöt ovat erittäin tuulisia ja kylmiä. Tulta saa laittaa uuniin illalla, muuten sais istua viltti niskassa ja villasukat jalassa. Yleensä ollaan kaivattu talvitakit esille marraskuun alussa, mutta katsotaan miten tänä vuonna käy.
~~~
Nuorimmaisen allergia meni ohi ainakin tällä erää *peukutus*. Mies haki eilen apteekista lääkärin määräämiä allergialääkkeitä ja nyt niitä napsii ainakin tuon askin.
~~~
Esikoinen oli eilen kaveriporukalla juhlimassa synttäreitä ja nukkuivat itsetehdyssä metsämökissä!! Eilen töiden jälkeen pakkas makuupussit ja muut kamat ja sinne menivät. Uhkasin mennä sinne kyttään heidän juhlintaa, mutta en viittynyt lähteä tuonne viimaan;) Mies ei ollut todellakaan iloinen heidän ideasta siellä yöpymisestä eikä muutenkaan bileistä. Mutta kai tässä on pakko hiljalleen löyhentää napanuoraa ja luottaa noihin nuoriin *iso kysymysmerkki* Mä jätin varmuuden vuoksi kännyn auki ja mies juputti koko ajan, et "mitä ne nyt tekee ja mitä siellä tapahtuu" ... Pikkusisko soitti sitten heti aamulla ja herätti heidät. Eivät olleet kuulemma nukkuneet kuin pari tuntia. Sen voin kyllä arvata!! Eihän mekään koskaan nukuttu tuollaisina öinä;)
Ruoan jälkeen esikoinen simahti omaan sänkyyn ja veti sikeitä puolet päivästä! On se vaan rankkaa tuo nuoren elämä!!
~~~
Ei ennätetty tänään kävelylenkille, kun aamupäivällä tuli kuorma-auto hakeen niitä ylimääräisiä roskakiviä.
Siivoilin sitten tuota terassia ja siirtelin kukkia paikasta toiseen. Viime yönä parin riippupelargonian ruukku oli hajonnut tuulessa ja piti niitä korjailla.
Tässä näkyy valmiina tuo pieni kiviseinä jonka naapurin setä tuli tekeen valmiiks. Mies oli sitä aloittanut mutta ei voinut tehdä valmiiks sairastuttuaan.
Tässä on meidän ulkokeittiön astianpesuallas:) Pesen siinä salaatit ym, kun kokkaillaan ulkona. Miehen pitää vielä piilottaa nuo sähköjohdota ja tehdä pari hyllyä ja piilottaa pieni kaasupullo tuonne altaan alle.
Huomenna taas arki alkaa ja uusi työviikko. Mukavaa maanantaita teille kaikille:)

2 kommenttia:

sirokko kirjoitti...

Siis voi ihana, teillä on ulkokeittiökin! Minä olen sellaista suunnitellut jo pitemmän aikaa, mutta meillä kaikki tuppaa jäämään suunnitteluasteelle.
Kaunis kiviaita valmistui, mahtuu reunalla hyvin istuskeleenkin.

finkinja kirjoitti...

Sirokko, mä tykkään tuolla ulkona kokkailla vaikkei siellä ole vielä kaikkea mitä olen suunnitellut. Mutta ei se haittaa:)
Aidalla on mukava istua kun on enemmän porukkaa, tyynyjä vaan peppujen alle;)