sunnuntai 26. lokakuuta 2008Sain Jaanuskalta ihanan huomionosoituksen:) Kiitos siitä!!

Maininta pitää laittaa eteenpän ja mukaan säännöt:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.

4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä


Laitan tämän eteenpäin seuraaville ihmisille, kiitokseksi siitä että saan seurata heidän elämää ja ovat piristäneet harmaata arkeani:)

1. Nautin Maritan ihanista kuvista ja olen oppinut paljon elämästä Tunisiassa;)

2. Susan blogit ovat olleet niitä ensimmäisiä joita aloin seuraamaan ja lukemaan. Kiitos Susa, että päätit kaikesta huolimatta jatkaa bloggailua;)

3. Maamaa Maailmalla on yksi uusimmista tuttavuuksista eikä kuitenkaan vähäarvoisin, siellä on mukava käydä lukemassa Irkkuarkea:)

4. Ebrufin kotirouvaille Turkissa ja pähkäilee tällä hetkellä sananvapauden puolesta blogimaailmassa. Toivottavasti pääset edelleen naputtelemaan kuulumisia eikä nettimaailmaa rajoiteta liikaa siellä päässä;)

5. Mustikkamäelle menen aina joskus katselemaa, ihailemaan, haaveilemaan kaikkea kaunista ja vanhaan mitä sieltä löytyy:)

8 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Tää kiittää isosti pokaalista :))

Hirmu kiva jutt, että linkitit kuvablogiini mille olen alkanut antamaan tekohengitystä pienen tauon jälkeen. Vaikka tunnustus varmaan tuli enemmän privaattiblogipuolelle, kun siellä siitä mainitsit :) Kiitos!

ps. lisäsin itseni lukijaksi sivupalkkiin!

finkinja kirjoitti...

Marita, ole hyvä vaan;) Molemmat blogit ovat mainitsemisen arvoisia, en voi todella muuta kuin ihailla kuvia (minä surkea kuvaaja) ja tuo privaattiblogia on valaissut todella paljon omaa käsitystä islamista, kiitos siitä sulle:)

Nyt taidan ottaa oman rukouskirjan käteen, olo on hieman surkea tuon ylläolevan uutisen kuultuani:(

tiina kirjoitti...

Voi kiitos sinulle!!! Tästä olen oikein otettu.. mukavaa että vilkaiset höpinöitäni, kiitos siitä!
:) tiina.

finkinja kirjoitti...

Tiina;)

Susa kirjoitti...

Kiitos Paljoan :))

ebrufin kirjoitti...

Kiitos:)

finkinja kirjoitti...

Olkaat hyvä vaan naiset;)

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

KIITOS finkinja, ihanaa etta oon saanut ihan uuden ihmisen kiinnostumaan eloni arjesta ja saan viela tunnustusta turinoistani!
Iso niiaus ja kiitoshali!!