perjantai 24. lokakuuta 2008

Lisäys aikaisempaan jupinaa ...

Nuorimmainen ja mies tulivat kotiin lääkäriltä. Ei ole mikään rokko vaan allergia. Neiti on syönyt tai juonut jotain mikä on aiheuttanut allergian. Sai piikillä allergialääkettä ja kotiin vielä yhden tabletin ettei tarvinnut mennä etsimään päivystävää apteekkia.
Maanantaina tai tiistaina pitää mennä omalle lääkärille.
Outo juttu, kun tytöllä ei ole ikinä ollut minkäälaista allergiaa ... mistäköhän tuo on nyt tullut???
Pitää seurata mitä syö ja juo ... tai siis ei saa syödä nyt mitään mikä vois aiheuttaa reaktion ...

7 kommenttia:

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

harminpaikka tuo allergia-juttu. toivottavasti on ohimeneva reaktio ja jos joku ruoka-allergia, niin toivottavasti jonkun sellaisen ruoka-aineen josta ei tykattaisi kuitenkaan...
Rauhallista viikonloppua, tarvitset sellaista varmasti tuollaisen hulinaviikon jalkeen!
vilkutus irkkumaasta :)

Minna kirjoitti...

Mulle tuli pari kuukautta sitten ihan kauhea nokkosrokkokohtaus, koko kroppa oli yhtä punaista kutiavaa ryhelmää ja naamakin. Olin kauhean näköinen. Se ihottuma liikkui milloin minnekin. Ja jouduin erikoisruokavaliolle. Ja sitten se vaan hävisi. Aloin syödä normaalisti eikä se ainakaan vielä ole tullut takaisin. Joskus saa vain jonkun ihme häikän, eikä sen syy selviä koskaan. Ehkäpä tyttärelläsikin on vain jotain ohimenevää? Mä googeletin kaiken minkä sain käsiini urtikariasta ja tulostin kaikki ruoka-ainelistat sun muut ja vältin tosi paljon niitä histamiinipitoisia ruokia. Mutta kuten sanottu, nyt syön normaalisti eikä tule mitään oireita enää mistään. Tuollainen voi olla ohimenevää ja kuulemma yleensä onkin ilman että sen oireilun aiheuttajaa löytyy. Oliskohan se sitä urtikariaa hänelläkin? Tiedän, että tällaiset kaukodiagnoosit on aika älyttömiä, mutta laitan tämän kommentin nyt tähän kuitenkin, koska mulla oli itsellä samantapainen kokemus vähän aika sitten.

*hali*

sirokko kirjoitti...

Ai allergiaako se olikin? Ajattelin ehdottaa heti sitä uutta enterorokkoa, kun sitä on liikenteessä Euroopassa ja täällä Suomessakin.
Itse saan urtikariaa silloin tällöin tosi harvoin eikä hajuakaan mistä kun kaikkea yleensä voin syödä. Tytär sai kerran tosi pahan jostain lääketabletin pintakäsittelyaineesta...

finkinja kirjoitti...

Maamaa Maailmalla, toivottavasti on joku ohimenevä juttu. Tyttö kirjoittaa nyt ylös kaikki mitä syö ja juo (kuinkakohan kauan jaksaa?)

Minna,
tuo urtikaria ... sitä pitääkin tutkia...

Sirokko,
tuota enterorokkoa mäkin epäilin eilen. Nuorimmainen sai tosiaan viikko sitten rokotteen, voisko olla siihen liittyvää???

Marjut kirjoitti...

Voi sentään, toivottavasti aiheuttaja selviää. Tai jospa olisi tosiaan jotain ohimenevää juttua.

jaanuska kirjoitti...

Rentouttavaa viikonloppua!
Minun salasanablogissani on sinulle tunnustus. :)

finkinja kirjoitti...

Voi kiitos Jaanuska:)
Mukavaa sunnuntaita sinne kauas!