lauantai 18. lokakuuta 2008

Sateen jälkeen paistaa aurinko ....


.... riippuen tietenkin siitä miten sen ottaa.
Ilmojen puolesta oli kyllä hieno keli tänään. Kylmä syysaamu valkeni auringon voimalla tosi aikaisin, oli hereillä jo seiskalta ja vahdin että esikoinen ennättää ajoissa töihin. Menin takas sänkyyn lukeen kirjaa (sitä en ole tehnyt vuosikausiin ) ja nukahdin uudestaan. Puoli yhdeksältä mies pompahti hereille, naapurin setä saattaa tulla kivihommiin.
No eihän hän tullut, mutta saatiin itsemme pikaisesti liikkeelle.
~~~
Kävin kahvilla rupattelemassa tuttujen kanssa. Aurinko paistoi niin ihanasti, että jäin vielä teelle nuorimmaisen kanssa. En olis millään viittinyt tulla kotiin siivoomaan ja laittaan ruokaa.
~~~
Meille tuli hauska keskustelu nuorimmaisen kanssa mielimusasta ja niiden teksteistä. Olin laittanut soimaan Dire Straitsia ja nuorimmainen ihmetteli mikä siinä nyt sitten on niin hyvää?? Yritin selittää miten taitavia soittajat ovat ja käänsin tekstejä. Neiti meni ja laittoi omia lemppareita Youtubesta ja siinä sitten vertailtiin kappaleiden sanoja ja musatyyliä. Ei päästy yhteisymmärrykseen siitä kumpi on parempaa;) Molemmat soitettiin omaa musaa ja jatkettiin hommia:)
~~~
Mua on vaivannut koko päivän ihme kouristukset suolistossa. Näitä on ollut ennenkin ja mä olen alkanut kutsuun niitä stressisuolenoireiksi. Jumittaa koko vatsaa ja nyt selkää. Ei auta kamomillatee eikä nälässä olo tai ylimääräinen syöminen ... on vaan kärsittävä, menee ohi niin kuin kaikki muukin.
~~~
Levoton olo on eikä meinaa mennä ohi. Siivosin, laitoin ruokaa, luin kirjaa, roikuin netissä .... nukuin vajaan tunnin ruan jälkeen ...

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Jokos sulla on mukavempi olotila ??

finkinja kirjoitti...

Juu on:)