tiistai 30. syyskuuta 2008

Vikalomapäivä


Viimeinen lomapäivä takana ... nyyh:( Huomenna sitä kiidetään ja juostaan taas ympäri päivistä. Ihana on toisaalta nähdä pieniä ystäviä ... mies huomautti että mun pitää vaihtaa alaa;) ... mutta niitä varsinaisia hommia ei ole ollut yhtään ikävä. Soitin töihin tänään, olen kuulemma tervetullut takaisin lomalta:)
Eilen miehellä oli rankka päivä hoidoissa. Sai nesteitä/lääkkeitä viisi tuntia ja se näkyi kyllä miehessä kotiin tultua, oli ihan väsynyt. Tomaattikeitto pikkasen piristi, mutta kuulin yöllä että kävi tyhjentämässä itseään:( Onneksi sai nukuttua ja aamulla jäi vielä sänkyyn mun lähtiessä kauppaan. Kävi aamupäivällä kävelylenkillä - raikas ilma kuulemma helpottaa oloa. Ruoka maistui päivällä ja ihan hyväkuntoisena meni tänään hoitoihin. Onneks toinen ja kolmas päivä on aina lyhyempi, vain pari tuntia. Hoitajat eivät olleet antaneet heti pahoinvointilääkettä ja hoitojen lopussa tulikin paha olo. Sai sit lääkettä joka ei väsytä, koska mies meni vielä nyt töihin. Huomenna vielä ja sitten kaksi viikkoa taukoa.

Kävin tänään esikoisen kanssa kaupungilla. Oli tarkoitus mennä uusiin bussikortti ja poliisilaitokselle, mutta molemmat hommat jäi. Kaikki muut nuoret olivat päättäneet lähteä tänään hoitaan niitä asioita ja joka puolella oli kauheeta tungosta. Ei huvittanut jonottaa hikisissä jonoissa, menkööt tyttö joku toinen päivä yksin jonottaan.

Esikoisella on ensi viikolla synttärit ja kyselin lahjatoiveita: piercing suupieleen, konserttiin lippu, poikaystävän kanssa reissu hänen vanhempien luo .... Hei haloo!!! Tuo eka juttu saa jäädä kyllä ihan varmasti tekemättä (pitää tarkistaa saako 16 vuotias tehdä sen ilman vanhempien suostumusta vai onko ikäraja 18, ihan sen takia ettei mene ilman lupaa sitä laittaan). Konserttijuttua pitää miettiä ... konsertti on ns. discossa ja esiintyjä on serbialainen suosittu naislaulaja, hieman epäilyttää mitä kaikkea siellä voi sattua. Kolmas ehdotus saa odottaa aikaisintaan ensi kesään ... vaikka 16 vuotias vois mennä rajan yli ilman vanhempien suostumusta, en päästä Bosnian puolelle ihan noin vaan ilman meitä!
Onko teidän muiden teineillä tälläisiä toiveita????

Tänään monet tyttöjen kavereista on jäänyt kotiin juhlimaan Ramazanski Bajramia. "Bajram šerif mubarek olsun!"
Kaupungilla näkyi perheitä jotka kiiruhtivat juhlimaan, äsken huomattiin jossain rannalla ilotulitus, esikoinen kävi ystävänsä luona kahvilla ja toi mukanaan ison laatikollisen leivonnaisia:) Ja mä kun oli ajatellut olevani ilman iltapalaa ... ei onnistu;) Pakko maistaa miten kaverin äiti on tehnyt baklavaa:)
(Kuvat on otettu tänään kaupungilla. En saanut kuvailla maisemia kunnolla, koska esikoinen ei antanut äidin leikkiä taas turistia:) )

8 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Voimia teille kaikille noihin syopahoitoihin, toivottavasti ovat pian ohi.
Baklava on ihanaa!
Kauniita kuvia taas, mulla on ollut pitkaan to-do listalla Kroatia eika matkakuumetta helpota nama sinun kuvat:)

Marjut kirjoitti...

Tsemppiä kovasti työelämään:) Toivotaan että eka päivä ei ollut liian kiireinen.
Voimia kovasti noihin hoitoihin niin miehelle kuin koko perheellekkin.

ii kirjoitti...

Heh. Mä tein itse itselleni huulilävistyksen joskus ennen muinoin , varmaan just 16-17-vuotiaana. Ei tarvinnut kysyä lupaa keltään ;) Tyttösi on kiltti, jos kysyy asiasta sentään sinulta! :)

MaaMaa Maailmalla kirjoitti...

Tsemppiä töihin paluuseen, toivottavasti arki lähtee sujumaan.
Miehellesi ja koko perheelle myös voimia syöpähoitoihin; ovat fyysisesti ja henkisesti rankkoja koko perheelle varmasti...kokemusta on... Optimistisia loruja tulee iso kasa mieleen, mutta tiedän että ne kuullostaa välillä vain ironisille kliseille. Yritetään kuitenkin selvitä myrskyistä parhaalla mahdollisella tavalla; kuohuva meri tuo enemmän aarteita rantaan.

M. kirjoitti...

"kuohuva meri tuo enemmän aarteita rantaan"
Olipa hienosti sanottu!

Miehesi on kyllä melkoinen sissi jos jaksaa käydä hoitojen aikana töissä. Paljon voimia miehellesi ja koko perheelle hoitojen läpikäymiseen, ja tsemppiä töihin!

elsi kirjoitti...

No mä menin sanomaan neidille että kun hän menee yläasteelle niin saa tehdä nenälävistyksen. 2 vuotta on ollut riittävää että lupa olisi... ;o)
Minkä ikäinen tytön poika ystävä on ?

Susanne kirjoitti...

Minua hymyilytti tuo viimeinen, pienellä kirjoittamasi teksti:
En saanut kuvailla maisemia kunnolla, koska esikoinen ei antanut äidin leikkiä taas turistia :))

Samalla toivotan onnea työelämään ja jaksamista koko perheelle.

finkinja kirjoitti...

Saara, söin eilen illalla yhden palan baklavaa ... oli kyllä niin makeeta mutta niiiin hyvää:)
Ei sun auta muu kuin varata aikaa ja matka tänne;)

Marjut, ei ollut kauheen rankka päivä.

Ii, joo vielä kysyy, en muuten tiedä laittaisivatko ilman vanhempien suostumusta alle 16 vuotiaille ... mutta ensi viikollahan hän on 16!!! Pakko hänen on kysyä, kun tarttee rahaa siihen;)

Maamaa Maailmalla, kiitti. Pitää olla optimistinen että jaksaa kestää kaiken!

M. tuo sissi tuli just hoidoista ja lähtee taas kohta töihin;)

Elsi, mä voisin vielä antaa tytön laittaa se lävistys, mutta mies on ihan vastaan. Viime vuonna kaverit maksoivat korvanlehteen yhden lävistyksen, tuli vaan kotiin reikä korvassa, mies huomas asian vasta myöhemmin. Tuo on vaan niin näkyvällä paikalla ja jotenkin arveluttaa sen hoito:/
Poikakaveri on aika paljon vanhempi;)

Susanne, mä kuulemma häpäsen heidät tuolla kaupungilla kameran kanssa:) Jos vaikka joku tuttu tulee vastaan ja äiti hilluu kameran kanssa ... yritin sitten silleen huomaamatta vilauttaa kameraa:)