keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Arki alkoi


Yöllä heräilin miehen hiippailuihin 4.30. Huokaisin helpotuksesta - saan nukkua vielä pari tuntia! 5.20 taas hereillä - vielä pikkasen yli puoli tuntia unta. Mutta kun uni ei tullut enää!!! Kaiken maailman ajatuksia ja turhia murheita kyllä. Yritin kaivautua miehen kainaloon jos se vaikka auttais. Siinä tuli hiki. Käänsi kylkeä ja odottelin kirkon kellojen aamusoittoa. Ja kun alkoi kilkattaa, olisin halunnut jäädä peiton alle.
Oli vielä pimeetä ja harmaata, yöllä oli satanut ja sumu oli jäänyt paksuna harsona kukkulan ylle. Ei muuta kuin kipittää aamu-unisen kylän läpi alas rappuja koulun pihan läpi valaistuun päivikseen.
Työkaveri otti iloisena vastaan ja näytteli uutuuksia joita oltiin saatu. Ja siitä se arki taas alkoi!
Kiirettä koko päivä, kahvit pikapikaa, juoksua sinne tänne.
Onneksi oli melko helppo päivä, lapsia on paljon kotona flunssan kourissa.

~~~

Esikoisella oli eilen illalla kuumetta! Valitteli väsymystä ja olihan sitä kuumetta melkein 39 astetta. Jäi siis kotiin tänään harjoittelusta, taisi nauttia katselemalla telkkua koko päivän:)
Valitteli nyt ettei ole enää kuumetta ja joutuu meneen huomenna kouluun ... ja koulua on vain kolme tuntia ... kyllä on raskasta teinin elämä;)
~~~
Mies oli taas hoidoissa. Tuli kotiin, lepäili, söi ja lähti töihin. Paremmas kunnossa kuin eilen, valitteli vaan päänsärkyä ... ei ole ihmekään kun mies täynnä kemioita!
~~~
Kävin eilen kirjastossa. En sais mennä liian usein! Taas tarttui pari kirjaa käteen ja kotona odottaa kauhea kasa luettavia kirjoja. En voi sille mitään kun tykkään lukea, mutta aika ei tunnu riittävän työntekoon, perheen kanssa seurusteluun, netissä roikkumiseen ja vielä lukemiseen. Mitäköhän pitäis karsia???
Eilen illalla menin jo ajoissa sänkyy, avasin kirjan ja ennätin lukea pari sivua kun tajusin, että luen samaa sivua jo kymmenennen kerran:) Torkahdin aina välillä ja aloitin alusta:)
Kokeilen taas tänään;)

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Paranemista esikoiselle, ja voimia miehelle :)
Kiva kun jaksat lukea kirjoja, mulla on naitten blogien myota kirjat jaaneet :(

Susanne kirjoitti...

Minulle käy samoin tuolla kirjastossa. Kerään kirjoja enkä ehdi niitä sitten lukea. Ja nyt kun olen löytönyt tieni tänne blogimaailmaan, en ehdi lukea sitäkään vähää mitä ennen. Nämä blogit ovat vaan niin mielenkiintoisia, että huomaan istuvani tässä koneella tuon tuosta.

Marjut kirjoitti...

Minäkin tykkään lukea, nyt on vaan taas kaikki suomenkieliset kirjat jo luettu:( Hain kirjastosta saksankielisiä ja niitä nyt yritän kovasti lukea;) Yhden asian huomasin nyt lukiessani niitä en enää kääntänyt lukemaani suomeksi, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Lukeminen on niin paljon helpompaa. JOspa tuo saksankieli alkaisi pysymään minunkin päässäni jo jotenkuten:P
Tsemppiä työpäivään ja miehelle myös.

elsi kirjoitti...

Samanlainen lukija täällä. Ja jostain kumman syystä luen vain ja ainoastaan sängyssä TAI lomalla.
Onko netissä roikkuminen sen suvaittavampaa kuin kirja kädessä sohvalla istuminen?? Tuskin ;o)
Kroatian loma lähenee ja olen jo ihan täpinöissäni. Pistähän Finkinja pannu tulelle :o)
Sääkin vaikuttaa lupaavalta ensi viikoksi.
Ajomatkan pituus vaan ensimmäistä kertaa arveluuttaa . Mieheni kun joutuu ajamaan yksin. Minulla ei ole korttia. Ollaan matkattu suomeenkin pari kertaa autolla että kokemusta riittää. On vaan tuo kultani viime aikoina ollut niin väsyneen oloinen...

finkinja kirjoitti...

Susa, yritän aina lukea edes vähän kirjoja. Helpompi on tietty lukea aikakauslehtiä (tykkään enemmän suomalaisista, näissä paikallisissa on vaan muotia, kalliita vaatteita ... ei siis mitään luettavaa), mutta joskus tulee hinku kirjojen lukuun.
Täytyy myöntää, että netti vie ehkä liikaakin aikaa

Susanne, samat sanat;)

Marjut, mä säästelen suomenkielisiä kirjoja ja sit lukasen ne hetkessä:) Mä olen yrittänyt heti alusta vaan lukea kroatian kieltä. En ymmärtänyt joka sanaa sana sanalta aluksi, mutta luin vaan mahdollisimman paljon kaikkea.

Elsi, mä tykkään kanssa lukea sängyssä ja sit nukahdan heti. Muistan nuorempana (ja lapsena) kun luettiin kauheesti ennen nukkumaan menoa peiton alla:)
Minä päivänä lähdette ajamaan tänne päin?

Jonna kirjoitti...

Minä taas olen päässyt hyvään lukuvireeseen. Suorastaan ahmin kirjoja mutta siihen ne tekemiseni sitten jäävätkin.Pitäísi siivota ja sisustaa ja maalata mutta minä luen kirjoja. Täällä ei ole kirjastoja joten sorrun ostelemaan, Suomesta tuodut varastot on jo luettu loppuun...

finkinja kirjoitti...

Jonna, mun pitäis kanssa siivota ja maalata ja tehdä vaikka mitä, mutta kone ja sohva houkuttelee vaan enemmän:)