perjantai 12. syyskuuta 2008

Luettu kirja pitkästä aikaa

Olen koko ajan lukemassa jotain kirjaa. Keskeneräisiä kirjoja on kirjanmerkeillä varustettuina joka puolella ... on suomenkielisiä, kroatian kielisiä, saksankielisiä ... Mulla pitää olla kirja joka mielentilaan ... välillä tekee mieli lukea suomeksi hömppää, välillä kroatiaksi; toisaalta tekee mieli lukea "parempaa kirjallisuutta" tai tietyn alan kirjoja ja ne yleensä kroatiaksi koska sillä kielellä on enemmän tarjolla.

Nyt sain luettua Tuija Lehtisen Ruutukuningattaren. Piti heti katsoa onko mulla muita Tuija Lehtisen kirjoja hyllyssä - ei ole enkä ole tainnut lukea muita hänen kirjoja. Kirja on ihan mukava kevyt viihdekirja. Kuulemma se on jatkoa toiseen kirjaan (Ruusumadonna), mutta ei haitannut vaikka en ollut lukenut aikaisempaa kirjaa, kirjan juoneen pääsi aivan mainiosti mukaan.

Takakansi:

Ruusumadonnan sähäkkä sankaritar Isla Kaarna on karistanut Rooman pölyt kannoiltaan ja muuttanut Espooseen. Edessä on uusi aluevaltaus kulttuuritoimittajana! Luksus-tv:ssä Isla otetaan vastaan ristiriitaisin tuntein - toimitusta rautaisella otteellaan hallitseva ruutukuningatar Karin Swan ei katso hyvällä tulokasta, jonka työ pöydän ympärillä käy aivan liian ihastunut kuhina. Toimituksen tulokkaalla riittäisi vientiä, mutta Isla parantelee vielä haavojaan edellisen suhteen mentyä karille. Mutta miten käy varovaisuuden, kun kuvioihin ilmaantuu Italiasta runoileva jalkapalloilija Julle Juslin, jonka kanssa Isla joutuu vahingossa hyvinkin läheisiin tekemisiin...

4 kommenttia:

oben kirjoitti...

Mä luen myös hömppää ja kehtaan vielä nauttia siitä. Ei tarvitse ajatella ja jonkun ihan kunnon eepoksen jälkeen hömppä on hyvä välipala.

finkinja kirjoitti...

Oben, tekee tosiaan hyvää istua kunnon viihdekirjan kanssa, nautiskella ja lukea se melkein sillä silmäyksellä:) En ole vaan pitkään aikaan ennättänyt viettää koko päivää kirja kädessä, se tekis välillä hyvää.
Mulla on jostain syystä keskittymiskyky viime aikoina todella heikko ja sen takia tollanen kevyt kirjallisuus on todella hyvää:)

Marita kirjoitti...

Olispa aikaa lukea ihan vain jotain hömppää. Yksi kirja olisi valmiinakin mutta sitten jossain vaiheessa kuhan arki taas alkaa.

Laitoin sulle kutsun blogini kakkososaan. Tervetuloa.

finkinja kirjoitti...

Kiitos Marita, kävin jo vilkaisemassa kakkososaa:)