perjantai 26. syyskuuta 2008

Kyselyä

Kävin katselemassa hieman blogin tilastoja ja kävijämääriä. Mutta ne vaikuttavat niin kuivilta ja tylsiltä.
Olisi kiva tietää ketä täällä käy ja mitä haluaisitte mun kirjoittelevan. Tämähän on meidän tavallista arkea, mun jurputusta, välillä valitusta, toivottavasti enemmän onnellista elämää.
Jättäkää puumerkkinne ja kommentteja;)

44 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Taalla ollaan! Saannollinen vierailija ja laiska kommentaattori:)

Yvioon kirjoitti...

Tulin tänään ekan kerran täällä käymään, kun kahden kulttuurin elämä kiinnostaa.

Ja itsekin olen välillä laiska kommentoimaan ja välillä sen huomaa omassaankin, että aina ihmiset eivät totea mitään.

yaelian kirjoitti...

Ihan kiva on kuulla arkielämästä sielläpäin ja lukea paikallisista tavoista, kulttuurista jne.

Anonyymi kirjoitti...

Olen käynyt täällä jo jonkin aikaa lueskelemassa:-),en osaa mitään toiveita asetella.milestäni blogisi on juuri sellainen kuin pitääkin.Kertoo sinun ja perheesi arjesta:-),kuule:valittaakin sopii,blogi on siihen mainio paikka.Teillä on nyt hankala elämänvaihe menossa kun perheenpäällä on vakava sairaus,sellainen heijastuu väistämättä kaikkeen.Hyvä kun voit purkaa asioita kirjoittamalla!!
Vajaa kaksi vuotta sitten "elimme" vähän samanlaisia vaiheita kun ystävämme sairastui syöpään.Em. myötä tuli koko elämän kirjo elettyä myötä kun olimme vielä hyvin läheisiäkin.Ei ainoastaan itse sairastunut ole se joka tarvitsee kuuntelijaa ja apua vaan se on ensiarvoisen tärkeää myös läheisille.Jakaminen helpottaa taakkaa...

On myös mukava nähdä kuvia koirastasi ja lukea juttua(itsella pari villistä),samoin nykyisen kotimaasi kulttuuri ja tavat yms. kiinnostavat kovasti.
Jatka edelleen kirjoittamista:-)

T.Uppis

Tuuli kirjoitti...

Säännöllinen lukija täällä! _o/

Mä olen kiinnostunut ihan ulkosuomalaisen arjesta sielläpäin Eurooppaa. Eli jatka vain samaan malliin. :-)

Susa kirjoitti...

Annaseni, kirjoitat juuri niinkuin haluat :)
Kaikki kiinnostaa:))

*hali*

Anonyymi kirjoitti...

Taalla minakin! Aina lukaisen lapi uudet postaukset. Vaikken aina kommentoikaan. Mukavaa kuulla elamastasi siella, iloineen ja suruineen. / Tuula

Pupuce kirjoitti...

Provence kuulolla! :)

Jatka samaan mallin! Halauksia!

Omppumato kirjoitti...

Olne myös säännölinen lukijasi, joka vierailee blogissasi päivittäin. Haluan lukea normaalista arjestasi ja elämästäsi kahden kulttuurin parissa. Jatka siis samaan malliin :).

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Äskettäin tänne löysin ja blogilistalta varasin, ihan juuri siksi, että se tavallinen elo kiinnostaa. Olen huomannut, että myös, että kahden kulttuurin elo kiinnostaa, johtuisiko siitä, että omalla Esikkoni elelee tällä hetkellä ulkomailla kahden kulttuurin avoliitossa:)

Minua kyllä kiinnostavat monet yhteiskunnalliset sun muutkin asiat muista maista - oli mielenkiintoista lukea teidän vanhempainilta käytännöistä siellä:)

Susanne kirjoitti...

Joku aika sitten löysin blogisi ja käyn aina postaukset lukemassa. Olen aika laiska kommentoimaan, mutta yritän reipastua.
Ihan normaali arki siellä minuakin kiinnostaa. Ja valokuvat sieltä sekä paikalliset tavat.
Olen kerran käynyt Kroatiassa rannikolla ja todella kauniita maisemia siellä oli.

S. kirjoitti...

Luen saannollisesti ainakin siita asti kun aloitin oman blogini, luulen etta aiemminkin. Kaikki mita olet kirjoittanut on kiinnostanut. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Hei finkinja
Minustakin tuli blogisi säännöllinen seuraaja muutama viikko sitten. Jäin ihan koukkuun; päivittäin on tarkastettava mitä teille kuuluu. Tapasi kertoa perheenne arjesta on mukaansa tempaava, siis jatka vain samaan malliin! Mielenkiintoista on ollut seurata esim. Kroatian terveydenhuollon käytäntöjä. Ikävää vain, että olemme päässeet tutustumaan näihin asioihin miehesi vakavan sairauden "ansiosta".
Jatkossakin odotan blogiltasi valokuvia ja paikallista musiikkia.
Itselläni on täällä Suomessa bosnialainen mies ja kroatialainen ystävä, joten tunnen eräänlaista lukkarinrakkautta kaikkea ex-jugoslavialaista kohtaan.

anamaria kirjoitti...

Blogisi on juuri sellainen niin kuin sen pitääkin! ;)

finkinja kirjoitti...

Kiitos kaikille vastanneille:) Kiva että täällä on vakilukijoita ja niitä vierailijoita, toivottavasti tulee olemaan jatkossakin;)
Joskus tekee vaan mieli kuulla muiden mielipide siitä mitä tänne naputtelee .... tuntuu välillä, että naputtelen aivan tyhjänpäiväisiä asioita. Mutta mähän aloin kirjoittaa tätä blogia aluksi melkein itseni takia, olen aina tykännyt kirjoittaa (päiväkirjaa, pitkiä kirjeita Suomeen, ja tänne voi purkaa mieltä;)

Eli jatketaan samaan malliin:)

Elegia kirjoitti...

Olen aika tuore lukija täällä blogissasi. Yleisesti ottaen minua kiinnostaa kaikenlaiset asiat ihan arkeen ja maahan (ja sen tapoihin) liittyen. Minusta on ihana seurata ulkosuomalaisten blogeja, vaikken itse sellainen olekaan. Siten pääsee itse vähän lähemmäs toisia kulttuureja ja maita. :)

finkinja kirjoitti...

Elegia, kiitti kun kommentoit:) Itsekin käyn lukemassa muiden ulkosuomalaisten blogeja juuri siitä syystä, että niiden kautta tutustuu uusiin kulttuureihin joihin en tule luultavasti koskaan matkustavani.

ebrufin kirjoitti...

Heips!

Vastasin tanne jo eilen mutta sita kommenttia ei taalla olekaan???

No tata samaa rataa jatkossakin toivon- kroatilaista arkea ja kauniita kuvia:)

elsi kirjoitti...

Siitä ainoasta onnen tuottajasta. Arjesta ja perheestä , jokaisesta päivästä.
Ja juuri nyt SÄÄSTÄ kiitos ;o)

SatuSanna kirjoitti...

Jatka vain samaan tahtiin. =)

Sammakko kirjoitti...

Löysin blogisi keväällä tai joskus alkukesästä (villiparsojen aikaan!) ja siitä lähtien olen ollut täällä käynyt :) Arki ulkomailla kiinnostaa, samoin kaksikulttuurisuus. Kirjoitat elävästi, ja ainakin minun mielikuvani Kroatiasta on monipuolistunut valtavasti. On hauska lukea tavallisesta arjesta ja sen kautta maan tavoista, erilaisista käytännöistä ja kulttuurista.

Ja kuten elsi tuossa aikaisemmin mainitsi, minustakin on hauska välillä kuulla säästä :D

finkinja kirjoitti...

ebrufin, viestisi hävis jonnekin bittiavaruuteen:) Nää kommentit häviää aina välillä oudosti:/

Elsi,sää on melko viileetä ... tänään on tuullut niin että markkinoilla myyntikehikot melkein lenteli!

Satusanna, selvä juttu;)

Sammakko, kiva että blogi miellyttää. Nyt alkaa kohta kastanja-aika, pitää laittaa reseptejä;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Tiedätkö mikä tuossa on?--> X
No, se on se puumerkki, jonka pyysit jättämään! :D
Tämä muu on sitten kommenttia :)

Sinulla on mukava blogi ja täällä viihtyy.
Muista syödä antibioottikuuri loppuun ja paranemisiin
t. korndorfin riitta :)

Leea kirjoitti...

Luen mielelläni blogiasi. Aivan tavallisia asioita perheestä, kodista, luonnosta, kulttuurista, työelämästä, politiikasta ja muista elämän ihmellisistä ilmiöistä. Elämää on omien seinien ulkopuolella, mutta ei mikään ole näin helppo konsti matkustaa maasta toiseen kuin bloggailu.
Ja vaikka kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin sanat kuitenkin kertovat kirjoittajastaan enemmän.

Hyvää syksyä!

finkinja kirjoitti...

Korndorfin Riitta, hyvä kun jätit puumerkin:) Ja syön antibiottikuurin loppuun .... jos vaan muistan;)

Leea, matkailu on nykyään niin helppoa;)

sirokko kirjoitti...

Minäkin täällä yritän käydä mahdollisimman säännöllisesti, ja ihan kiinnostaa kaikki mitä kirjoitat vaikken aina kommentoisikaan. No nyt Suomen lomalla on vähän vaikeuksia ehtiä vierailla blogimaailmassa, myöhässä tämäkin kommentti siis.

anumorchy kirjoitti...

Israelista terkkuja!
Kayn taalla myos aika usein. Mukava tutustua teidan arkeen ja Kroatian elamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mina kylla kurkkaan tanne paivittain, vaikka vieraskirjaan tulee harvoin kirjoitettua. Nain ulkosuomalaisena kiinnostaa ihan teidan kroatialainen arki.

Jopsukka jenkkilasta

Marjut kirjoitti...

Vilkutukset täältä meiltä;) Minä tykkään sun blogista juuri tällaisena ja luen varmasti kaikki jutut ja useimmiten yritän myös kommentoida:)

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat kivasti ja vastaat kysymyksiin - kiitokset. Purjehdusmatkamme oli kolea ja kovatuulinen, mutta palaamme ensi syksynä takuulla takaisin kroatian vesille lomalle. Oli sen verran kaunista ja mukavaa. Sitä reissua odotellessa on kiva lueskella blogiasi. Eli jatka vaan samaan malliin!! t. ano

finkinja kirjoitti...

Sirokko, no hyvä että edes jotenkin pääset nettiin Suomessa. Kuis kauan olet siellä?

Anumorchy, kiva kun käyt;)

Jopsukka, terkkuja sinne merten taa:)

Marjut, kiitti:) Vilkutukset sinne isommille rinteille:)

Ano, kiitos sulle itselle. Harmi juttu tosiaan etteivät ilmat suosineet teitä täällä ollessa, mutta ensi vuonna sitten uudestaan paremmalla onnella. Nyt kyllä tuulta riittäis:)

Jaana kirjoitti...

Oon jo jonkin aikaa seurannut blogiasi. Itse muutan pian Romaniaan, joten kaikki kokemukset ulkosuomalaisuudesta, monikulttuurisesta parisuhteesta, kulttuurikolareista ja vastaavista kiinnostaa erityisesti. Lisäksi Kroatia on ihana paikka kahden reissun kokemuksella :)

finkinja kirjoitti...

Jaana, sittenhän me päästään seuraan elämää Romaniassa;)
Missä päin Kroatiaa olet käynyt?

mamãe kirjoitti...

Minäkin käyn täällä melkein joka päivä vaikka en aina kommentoikaan. Teidän elämästä on ihana lukea; kirjoitat siitä tosi kivasti. Mua kiinnostaa just se arki Suomen ulkopuolella ja varsinkin kun en Kroatiaa tunne itse ollenkaan.

finkinja kirjoitti...

Mamae, kiitti ... milloinkas palaatte takaisin kotiin?

Jaana kirjoitti...

Joo, katsotaan saisinko jopa aikaiseksi perustaa ihkaoman blogin, kunhan sinne maailmalle asti selviän.. Oon käyny Dalmatian rannikolla useammassakin paikassa, Zagrebissa sekä Rijekassakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Minä myös vierailen blogissasi lähes päivittäin ja innolla luen kuulumisia ja tutustun arkeen Kroatiassa. Itse asun Irlannissa, 8vuotta vihreällä saarella on vietetty. Kirjoitat mukavasti ja kuvailet niin hyvin että melkein näen ja kuulen ja tunnen mainitsemasi :)
t. Maarit

finkinja kirjoitti...

Jaana, no sitten olet käynyt melkein meillä;

Maarit, kiitti mukavista sanoista:)

Jonna kirjoitti...

Minä myös lueskelen!

finkinja kirjoitti...

Jonna kiva kun käyt:)

Anonyymi kirjoitti...

Saluti da Milano,

en ole aiemmin kommentoinut, mutta
olen lukenut tekstejäsi jo jonkin aikaa. Pidän postauksistasi juuri sellaisena kuin ne ovat.

Itse asun ja työskentelen Milanossa, mutta avomies ja "toinen kotini" ovat Suomessa.

Virkistävää syksyä toivottaen,
Annamari

finkinja kirjoitti...

Annamari, terkut Milanoon, kiva kun käyt:)

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset pohjois-Italiasta! On kiva lukea, millaista arki on Kroatiassa.
t. Susa

finkinja kirjoitti...

Hei Susa, vilkuttelen sinne naapuriin:) Ollaankohan kovinkin lähellä?