lauantai 16. elokuuta 2008

Ukkonen tuli ja meniToissa päivänä nuorimmainen yritti ottaa kuvaa täysikuusta. Hieman himmeäksi jäi, mutta tuolla se kuu möllöttää:)Eilinen hautova ilma muuttui sitten todellakin ukkosmyrskyksi! Illan mittaan sade lisääntyi ja koko illan jyrisi ja paukkui. Puolen yön aikaan heräsin kauheaan jyrinään, hetken mietin onko maanjäristys vai ukkonen :O Onneksi olin ottanut kaikki mahdolliset johdot ja piuhat irti seinästä. Valoja ei tarvinnut vessassa käydessä, koska salamat valaisivat koko taivaan jatkuvilla välähdyksillä.

Iltapäivällä seistiin nuorimmaisen kanssa tulevan huoneiston ikkunan edessä ja yritettiin videoida salamointia. Valitettavasti aina välähti kameran sivussa:)

3 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

Taallakin satoi eilen Galileassa, mika on kuulemma HYVIN harvinaista elokuussa. Illalla oli myos melkein taydellinen kuunpimennys, eli mukavasti luonnon ihmeita yhdelle paivalle.

Marjut kirjoitti...

Koko euroopassa taisi olla myrskyisää, meilläkin perjantai oli erittäin sateinen. Luulin myös yöllä että nyt tulee maanvyöry kun kuului hirveä jylinä, onneksi se olikin vaan ukkonen.
Hienoja kuvia :)

finkinja kirjoitti...

Anumorchy, teillä taitaa olla tosi kuumaa ja kuivaa koko kesän. Eiks ole hyvä kun vähän satoi?

Marjut; kuulin uutisista, että Italiassa, Itävallassa ja oliko Etelä-Saksassa oli ollut tosi kauheet ilmat.