lauantai 16. elokuuta 2008

Kastav Blues FestivalJos en ilmesty tänne raportoimaan pariin päivään kuulumisia, olen täysin huomisen bluesfestarin jälkitunnelmissa :) Huomenna on kylässä Taiteiden päivä ja päivän päättää yllä olevissa esitteissä mainittu "Kastav Blues Festival" joka järjestetään ensimmäistä kertaa edesmenneen Jerry Ricksin kunniaksi. Paikalle on tulossa maailman huippusoittajia ja saatiin kutsut "after party"n ... mitenköhän käy maanantaisen aikaisen heräämisen kanssa ;)

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ihanat juhlat, nauttikaa vaan niistä. Kyllä se maanantaipäivä jotenkin menee vaikka puoliunessa.

Ari T. kirjoitti...

Taas kurkkasin tänne bloggiisi, Sisko!
Päivät mennee lenkkeillen, olympialaisia katsellen ja netissä surffaillen... ei sen kummempaa !!!

finkinja kirjoitti...

Ari; hyvä että jaksat liikkua, se tekee hyvää;) Tunsitko noita bluesmiehiä tuosta esitteestä? Laitan linkkejä myöhemmin jos löydän.

Ari T. kirjoitti...

Joopa joo,nuo Messerit kuullostaa joteki tutuilta.(slide-kitara???)
Yritin tavata kroatialaisesta tekstistä vähän,ketä nää blues-äijät oikein ovat?
Muusikot on kai kaikki englantilaisia rähjä-kapakka-blues äijiä,(=Rollarit,Kinks),ei siis mitään juurimusiikki-miehiä. Taustat viittaa vähän siihen suuntaa.
Suomessa vastaavaa musiikkia soittaa Pepe Ahlqvist,Heikki Silvennoinen yms.,kaippa Dave Lindholminkin"parhaimmillaan"sopii myös tyyliin.

finkinja kirjoitti...

Ari, no en voi kyllä sanoe miesten olevan "rähjä-kapakka-blues" äijiä, enemmän tuo Jerry oli juuri niitä "juuri" miehiä.