tiistai 19. elokuuta 2008

Kuvia bluesfestivaalilta

Sunnuntai-iltana järjestettiin ne bluesjamit ja eilinen päivä meni niistä toipuessa. Meidän oli tarkoitus mennä konsertin jälkeen vielä "after partyyn" mutta yksinkertaisesti ei jaksettu. Mies ei jaksanut valvoa enää ja mun piti mennä seuraavana aamuna kuudelta töihin. Kuulin ystäviltä, että olivat tulleet kotiin vasta neljältä aamulla !!!! Jälkijamit oli kuulemma todella vauhdikkaat: kaikki joilla oli jokin instrumentti mukana soittivat tai sitten lauloivat. Ehkä ensi vuonna ei tartte herätä seuraavana aamuna aikaisin;)
Ilman jälkijamejakin olin eilen aivan väsähtänyt. Tuli sen verran jammattua ja heiluttua, että jalat olivat muussia:) Taas mies joutui toteamaan, että vaimolla aina välillä tulee esille hillityn ulkokuoren alta se "rokkimimmi" ja bluesfani.Blues festarit järjestettiin Jerry Ricksin muistoksi. Jerry asui viimeiset pari vuotta elämästään meidän kylällä ja täältä hän löysi viimeisen leposijan. Outoa ajatella, että niinkin "suuri" mies tykästyi meidän pikkukylään ja halusi jäädä tänne ainiaaksi. Monet kerrat istuttiin aamukahvilla ja rupateltiin niitä näitä:)Ehkä eniten odotettu vieras festareilla oli Bernie Marsden.
Tunnin verran kunnon bluesrokkia;)Bluesjamien järjestäjä, Jerryn hyvä ystävä ja meidän kylän oma poika Hal
aloitti illan."The European Blues Association" perustaja ja
"East Coast style of blues" tyylin edustaja
Michael Roach esiintyi yhdessä Johnny Mars
kanssa. Tässä muutama tyylinäyte :)Michael RoachJohnny Mars
Johnny Mars odottelee vuoroaan.Bernie Marsdenin "tonskaproba"

Michael Messer kävelee edestakaisin:) Valitettavasti väsymys ja jäätävä tuuli ajoi meidät kotiin ennen kuin tämä herra ennätti lavalle. Tässä tyylinäyte kitarataiturilta. Michael Messer esiintyi yhdessä Ed Genisin kanssa.

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Voi kun on ollutkin ihana Party siellä teillä taas:) Tällaista musaa minäkin tykkään kuunnella, on jo ihan liian kauan aikaa että olen päässyt ihan livenä kuuntelemaan.

Marjut kirjoitti...

Niin unohtui sanoa, että tuo teidän Hal soittaa kyllä ihanasti
<3

Jonna kirjoitti...

Mukavan kuulloista ja oloista meininkia, kyllahan minakin tuohon tahtiin jammailisin

finkinja kirjoitti...

Marjut; ens vuonna sitten vaan tänne jammailemaan. Hal on meidän hyvä ystävä, mies on soittanut yhdessä hänen kanssa. Hän opettaa kitaran soittoa lapsille ja nuorille, on kehittänyt jonkun uuden systeemin millä oppii melko nopeasti ja mielekkäästi. Nuoret voivat soittaa mitä musaa haluavat ja silloinhan intoa on lisää;)

Jonna; samat sanat ... tänne vaan:)