keskiviikko 20. elokuuta 2008

Löysä päivä

Löysä päivä! Töiss
ä menee ihmeen helposti, ehkä olen tottunut jo touhuun ja alkaa mennä rutiinilla kaikki hommat. Ja lapsiakin on vielä melko vähän. Toista on sitten syyskuun alussa! Sitten ei enää juorutakaan kahvikupin ääressä vaan juoksen pää kolmantena jalkana ylös alas rappuja:O

Töistä tultua heitin kamat kaappiin ja uikkarit päälle. "Plomsss" vaan kuulu, kun hyppäsin viileään veteen altaaseen:) Teki kyllä hyvää hikisen kotimatkan jälkeen. Nuo pari sataa rappusta ottaa kyllä voimille tälläisellä helteellä!!! Istuskelin terassilla ja nautiskelin hiljaisesta hetkestä:)

Mies on ollut taas kolmena päivänä hoidoissa. Maanantaina oli melko rankka = pitkä päivä, kesti kahdesta puoli seitsemään. Miehen kädet ja jalat olivat hieman turvoksissa kotiin tultua, mutta ei ole ihmekään kun sai viisi litraa nestettä suoraan suoneen. Eilinen ja tämä päivä olivat sitten lyhyempiä. Ainakaan vielä ei ole tullut pahoinvointia tai muuta vastaavaa.Mutta hiuksia on alkanut hiljalleen lähteä:( Ei mitenkään isoina tuppuina, mutta kammatessa huomaa kampaan tarttuvan tavallista enemmän hiuksia. Mies päättikin sunnuntaina antaa esikoisen harjoitella hiustenleikkuuta ja niinpä mieheltä lähti kaikki pois!!! Nyt on siisti millin mittainen "kalju":) Kysyin haluaisiko vetää tuon millinkin pois, mutta ei ainakaan vielä suostunut;)

7 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kiva että ei ole ollut hirveän kiirusta vielä:) Ehtiihän tuota paahtaa sitten myöhemminkin. Kadehdin tuota teidän uima-allasta, olisi se vaan ihana pulahtaa omaan altaaseen.
Miehelle kovasti jaksamista hoitojen kanssa ja kyllä se tukka kasvaa sitten uudelleen.

finkinja kirjoitti...

Marjut, ihan kauhulla ajattelen sitä talven kiirettä ja hosua:O
Toi allas on kyllä hyvä idea, ei jaksa lähteä rannalle töiden jälkeen ja sinne on mukava pulahtaa. Teidän pitää hankkia sinne teidän rinteille kanssa pieni allas;)
Mies tuolla lepää, ihan hyväs kunnossa muuten mutta aina ne hoidot vetää veteläks. Miehillä nuo hiukset ei ole niin tärkeä asia kuin meillä naisilla, helppo ajaa kaikki pois;)

ebrufin kirjoitti...

Oli kylla hyva juttu hankkia tuonne partsille allas! Olen viilentanyt siella itseani joka ikinen paiva:)

Rankkoja nuo hoidot varmasti...voimia teille kaikille- *halitus*

Leyla kirjoitti...

Ooh, ihanaa, uima-allas! Siinä kelpaa varmasti helteellä polskia:)

Tsemppiä miehen hoitojen kanssa!

finkinja kirjoitti...

Ebrufin, eikö olekin kiva tuo allas:) Onko siinä teidän puhdistuspumppua? Just putsasin meidän filtterin ja nyt taas pyörittää vettä hyvin.

Leyla, just kävin töiden jälkeen viilentymässä ... ihanaa:)

Sirokko kirjoitti...

Voi että, ei pitäisi kadehtia, mutta olis tuo allas vaan niin mahtava omassa pihassa. Tilan puutteen takia meillä pitäisi uhrata puutarha.. ei olla vielä niin pitkällä ajatuksessa.

Jep, miesten on niin paljon helpompi olla kaljuja kuin naisten, ei tarvi kärsiä kuumista peruukeista, ja usein näyttävät vielä komeammiltakin. Hämmästyttävän nopeasti hiukset toki kasvaa hoitojen jälkeen takaisin, jos niitä sitten enää kaipaakaan.

finkinja kirjoitti...

Sirokko, mä sanoin alkavani kaivaan kunnon allasta tohon talon eteen ... menkööt pensaat ja puskat nurin, kuka niitä jaksaa kastella;)