maanantai 11. elokuuta 2008

Huh huh ja iloinen yllätys!

Jalat ventit ja silmät alkaa painua kiinni, pehmeä tyynyt ja oma sänky alkavat kohta kutsua luokseen. Mutta ennen kuin lysähdän vaakatasoon piti tulla katsomaan postit ja naputtelemaan uutisia ....

Ensimmäinen työpäivä meni yllättävän mukavasti. Lapsia tuli kyllä tänään enemmän kuin viime viikolla ( olivatkohan kuulleet minun palaavan takaisin), mutta muuten oli iisi päivä. Ennätettiin istua rauhassa kahvilla ja sain tehtyä paperihommat aivan rauhassa. Viime yön nukuin kyllä todella huonosti .... heräilin ja vilkuilin kelloa vähän väliä ... "vasta kaksi, voin nukkua vielä kolme ja puoli tuntia ... vasta neljä, kello soi 5.20 ..." Välillä tuli mieleen kaikki mahdolliset ja mahdottomat hommat mitä pitää tehdä seuraavien viikkojen aikana! Välillä iski paniikki tekemättömistä töistä ja miten saan kaikki hommat järkättyä kun olen päivät töissä ... Ja muistaako mies nyt hoitaa kaikki omat asiansa ajallaa!!! Onneksi aamu tuli nopeasti ja piti nousta sängystä enkä ennättänyt enää murehtia ja miettiä.

Aamupäivällä nuorimmainen soitti ja kertoi postipojan tuoneen pikkupaketin.Tai oikeastaan kaksi pakettia: toinen oli läpinäkyvässä kuoressa ja tuli Suomesta ja toinen oli ihana yllätys etelänmailta:)) Suomalaista lukemista äidiltä ja uudelta ystävältä :) Kiitos ja isot halit !!!!!

Sormia syyhytti tarttua kirjaan heti, mutta miehen sukulaiset keskeyttivät suunnitelmani viettää kahdenkeskeistä leppoisaa iltaan kirjan kanssa. Ehkä huomenna nappaan pienen hetken ja istahdan terassille kirjan kanssa;)

4 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Ihanaa. Suomesta on aina yhtä kivaa saada paketteja!

Marjut kirjoitti...

Ihana yllätys, lukemiset ovat sitä parhainta mitä postissa voi tulla.
Mukava että päivä meni hyvin ja toivotaan tänään sitten sinulle vähän lukurauhaa:)

anumorchy kirjoitti...

Kiva kuulla etta tuli perille, ja viela suht. nopsaan ja ehjana!

finkinja kirjoitti...

Anumorchy: perille tuli ehjänä:) Kiitos :):)

Marita ja Marjut: postipojan tuomat paketit, pienet ja isot on aina ihania yllätyksiä ja aina tapellaan kuka saa ne avata, ei sillä väliä kenelle ne ovat:)