tiistai 12. elokuuta 2008

~~~~~~

Toinen työpäivä takana, tuntuu olevan pehmeä lasku, töitä ei ole samaan tahtiin kuin talvella. Mutta kyllä tahti pian muuttuu, kun koulut alkaa ja kaikki palaavat lomilta.
Sen verran ventti olo oli töiden jälkeen, että torkuin sohvalla tunnin ajan. Yleensä en ota päivänokosia kuten monet täällä, mutta nyt silmät alkoivat painua kiinni kirjaa lukiessa.

Istuin hetken terassilla ja tuumailin tulevia .... ja paniikki alkoi iskeä päälle:O Syksy tulossa ja koulut alkaa ja samalla hankintalistaan kertyy koko ajan lisää ostettavaa. Nuoret tarvitsevat kaikki koulutarvikkeet + vaatteet. Ja harrastukset alkavat, pitää hankkia esikoiselle harjoitteluun välineitä ..... Mun pieni palkka tulee ja menee saman tien. Näen sen vain paperilla! Meillä oli hyviä suunnitelmia tulevalle talvelle ja keväälle, mutta ne eivät taida onnistuakkaan. Ei ainakaan pelkästään mun palkalla. Pitää toivoa ja taas toivoa, että miehen kunto kestää edes muutaman päivän työntekoa viikossa. Miten kaikki voikaan kääntyä ylösalaisin juuri silloin, kun luulet elämän vihdoinkin kulkevan helpommin eteenpäin!!!

Harkitsen jo lisätöiden hankkimista talveksi. Eikö kukaan tarvitse kroatian ja suomenkielen taitajaa??? Voisin tehdä kotona hommia koneelta käsin. Vai pitääkö lähteä piikomaan vieraisiin tai silittämään (ei sitä, siitä yritän lusmia kotonakin). Pelkillä laventelipussien teolla ei oikein rikastu .... jos en keksi oikein huippulaadukkaita pusseja ja anna niille joku vetävä nimi :)Toissapäivänä otin urakaksi silittää valtavan pyykkikasan. Kesän aikana olen hikoillut, kiroillut ja taas hikoillut sisällä tuon saman homman ääressä. Nyt muutin terassille!!! Homma hoituikin mukavasti vienossa tuulessa ja lintujen laulussa ... miten en ole keksinyt sitä aikaisemmin???

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Makin haaveilen tyosta kotonta koneella :)
Voimia teille :)

Marjut kirjoitti...

Halitus Anna. Toivotaan että asiat järjestyy ilman että itse joutuisit lisätöihin.

Tuo ulkona silittäminen onkin hyvä idea:)

Ari T. kirjoitti...

Terve,Sisko,taas käväisin kattelemassa teidän maailmaa!!!
Kohta oon lähdössä raveihin,toivon et vähä voittasin jotain,pidä peukkuja!!!
Miulla tuo töihin paluu on vast viel kaukana, lataan akkuja siihen asti !!!!

Leyla kirjoitti...

Tsemppiä arjen pyörittämiseen! Elämä tekee usein omia temppujaan, eikä ne aina ole mukavia:( Voimia teille!

Sirokko kirjoitti...

Uskoa ja luottamusta, asioilla on yleensä tapana järjestyä tavalla tai toislla ja joku päivä voi taas sanoa että kestettiinpä nekin vaikeudet. Halituksia teille.

finkinja kirjoitti...

Susa, jotenkin olis kiva tehdä päivätyönlisäks kotona koneella jotain kun kerran roikun tässä koko ajan.

Martju, niin ... olis tosi hyvä jos mies jaksais mennä takas töihin ja hänellä riittäis töitä. En tiedä miten ennättäisin mennä jonnekin iltahommiin ja hoitaa kotia + lasten kouluasioita. Sen takia oliskin kiva hommailla jotain kotona.

Ari, miten kävi raveissa?

Leyla, kiitti ... nyt tuo elämä vois alkaa kääntyy taas pikkasen toiseen suuntaan;)

Sirokko, näin se on uskottava, ehkä todella jonain päivänä voin olla kiitollinen näillekin koettelemuksille ja huomata elämän kulkevan eteenpäin kaikesta huolimatta!

Ari T. kirjoitti...

Joopa joo,SISKO,Istuttiin Tamin kaan kaikki 10 lähtöä raviradalla ja lahjoitin 20euroa suomalaiselle raviurheilulle.

7maissa aletaan Tamin kaa vääntää
lauantain V75riviä oluen avustuksella ja voimalla.

Huomenna lauantaina pääsen vihdoin pitkästä aikaa veikkamaan Englannin-liiga jalkapalloa.

TIEDOKSI KAIKILLE! Tottenham Hotspurs Rules and Wins The Cup!!!