perjantai 27. kesäkuuta 2008

Hellettä, hellettä, eilen kaupungin kävelykadulla oleva mittari näytti +37 astetta!!!!!

EIlinen sairaalassa käynti kälyn kanssa oli todella hikinen homma. Onneksi paperit olivat valmiina odottamassa, mutta autossa ajo oli todella tukalaa. Tuntui kuin istuisi saunassa vaatteet päällä eikä mistää tule ilmaa ... todella tukahduttavaa!
Loppupäivä menikin taas sisällä melkein vaakatasossa.

Illalla oli tarkoitus mennä kävelemään ja moikkaamaan kavereita, mutta se jäi tekemättä. Mieheltä alkoi vuotaan verta siitä kohtaan missä oli ollut letkut vatsan sisässä( siis nyt huomaa sen etten osaa enää kaikkia suomeksi *äh*). Sitähän eivät olleet ommelleet vaan laitteet vain siteen. Piti soittaa naapurin täti avuksi, kun ei ollut kotona tarpeellisia sidetarvikkeita ja naapurintäti on lääkäri. Kuulemma ihan normaali asia, parempi että veri vuotaa ulos eikä jää sisälle:/
Sen verran kuitenkin säikähdin etten osannut käydä nukkumaan vaan vahdin miehen unia puolet yöstä. Aamuyöstä rauhoituin ja sain nukuttua, mutta sitten pitikin nousta ylös aamupalan tekoon.

Aamulla menin sitten ajoissa (luulin lähteneeni ajoissa ennen hellettä, mutta hiki valui taas) apteekkiin täyttämään varastoja ja kaupoille. Omalääkäri kävi ottamassa miehen haavasta ompeleet pois, kehui haavaa (mun mielestä haava on hurjan näköinen!!!!!!) ja kehoitti suihkutella "reijän" kohtaa jotta kaikki ylimääräiset veret poistuvat. Kuulemma saadaan reseptillä miehelle noita sidetarpeita ym ja jotain kalliita vitamiineja kun hoidot alkaa.

Eilen käly otti yhteyttä Zagrebiin jonkun tutun kautta johonkin todella hyvään onkologiin. Olisi valmis ottamaan miehen potilaakseen. Heillä on Zagrebissa pari uutta laitetta ja tekisi vielä pari koetta ja mies voisi jäädä sinne hoitoihin. Lääkäri oli nähnyt alustavat lausunnunnot täältä ja miehen syöpä on kuulemma erittäin harvinainen!!! Mutta mitää kiirettä ei kuulemma ole, miehen pitää kerätä voimia, syödä kunnolla ja levätä ja hoitoihin pääsisi joskus heinäkuun aikana. Nyt siis lomailemme molemmat, makailemme sängyssä päivät pitkät, katsellaan telkkua, luettaan lehtiä, lapset ovat omilla teillään rannoilla......... pitääkö todella tapahtua jotain näin mullistavaa, että osaa ottaa välillä hieman rauhallisemmin????

Sisarhentovalkoista kutsutaan taas.......

8 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Huh ompa teillä todella kuumaa. Meillä on ylin ollut varmaan 32 astetta, ensi viikolle kyllä luvattiin vielä kuumempaa*plääh*

Hienoa että hoitopaikka löytyy, nyt vaan sitä lepoa ja yhdessäoloa.
Noinhan se yleensä menee, että pitää tulla jotain mikä todella pysäyttää ennenkuin voi ottaa rauhallisemmin. Me ihmiset olemme vaan sellaisia.
Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille*halitus*

jaana*maaria kirjoitti...

Hei hellettä,

meillä sitä samaa, vaikka ukkonen (jalkapallo)iltoina yrittääkin pelotella...

Pariin päivään en ole käynyt blogissasi - ja miten ilostuin hyvistä uutisistasi! Ottakaa rennosti ja rauhallisesti!

lämpimin terveisin

finkinja kirjoitti...

Minna, yritin aina välillä pysäytellä miestä mutta ei se niin helppoa ole ollut, nyt sitten on pakko hiljentää tahtia:/

JaanaMaaria, meillä näytti eilen siltä että alkais sataa ja ukkostaa,mutta ohi meni. Nyt kyllä kaipais jo vähän vettä.

Sirokko kirjoitti...

Miksi ihmeessä blogisi ei päivity ollenkaan listallani, höhm vai johtuuko se siitä ettei ole otsikkoa, kun viimeinen päivitys on Hrvayska.
Säätytötkään ei minulla aukea.. onpas siellä hellettä, inhaa,jos pitää ulkona juosta. Täytyy olla aika pakko että viitsin itse lähteä jos mittari nousee yli kolmenkymmenen (eli väh pari kk pihapiirissä).
Yhteisten lepohetkien olisi todella toivonut olevan jotain muuta, mutta näin siinä vaan joskus käy. Ysemppiä sinne!

finkinja kirjoitti...

Sirokko, voi olla tosiaan sen takia kun ei ole otsikkoa tekstissä .... hhhmmm... mut eikö pitäis kuitenkin päivittää????
Säätyttö on tainnut lähteä lomaileen;)

Minna kirjoitti...

Onpa siellä kuuma, huh sentään! Hyvä että lapsilla on loma, täällä ollaan nimittäin edelleen koulussa!

Hui vähän säikäytti lukijaakin tuo haavajuttu, mutta onneksi se verenvuoto olikin sitten ihan normaalia. Hyvä kun teillä on lääkäri siinä heti käden ulottuvilla. Muutenkin tulee kertomastasi se kuva, että teillä on hyvät tukijoukot siellä, se on ihana asia!

Oikein hyvää viikonloppua!

Jonna kirjoitti...

Minunkaan listallani blogisi ei päivity. Yleensä se noin menee että emme pysähdy ennen kuin joku muu iskee jarrun pohjaan, tiedä miksi mutta noin se menee.

finkinja kirjoitti...

Minna, nyt sen todella huomaa kenen puoleen voi kääntyä kun tarvii apua ... ja näkee ketkä ovat niitä ystäviä.

Jonna, taidan alkaa laittaa otsikkoa jos se vaikka auttais;)