sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Miten nopeasti kaikki saattaa muuttua! Yhtäkkiä elämä tekee kuperkeikkaa ja joutuu miettimään koko elämäänsä ja mikä on todella tärkeää. Turha kitinä ja valitus jää ainakin joksikin aikaa pois, ei viitsi turhista murehtia tai valittaa...

Mies voi maanantaisen leikkauksen jälkeen tänään jo todella hyvin. Keltaisuus on laskenut, häneltä otettiin tänään letkut vatsasta pois ja tiputuspullo ei enään ollut. Ja ensimmäisen kerran kahdeksaan päivään sai syödä!!! Parina päivänä hän näki unta puolen metrin sämpylöistä kaikilla mahdollisilla mausteilla ja täytteillä:) Tänään aamupalaksi sai lautasellisen keittoa ja lounaaksi keittoa! Luultavasti pääsee kotiin parin päivän sisällä, ensi viikolla kuitenkin.
Sitten seuraa kotona lepääminen ja toipuminen ja dietti.

Kiitän tuota yläkerran herraa siitä, että mies meni ajoissa lääkäriin ja sairaalaan ja että hänet leikattiin. Jos ei olisi leikattu, ei häntä enää ehkä olisi!
Nyt on ensimmäinen etappi voitettu ja keräämme voimia seuraavaa etappia varten josta saattaa tulla pitkä ja vaikea.
Mutta ei luovuteta vaan uskotaan ihmeeseen! Rukoillaan ja toivotaan ja täytetään mielet vain positiivisilla ajatuksilla!

(Kuva otettu ennen leikkausta)

19 kommenttia:

ii kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Voimia toivotan taisteluun ja positiivista mieltä.

Taitaa olla eka kerta kun kommenttia jätän vaikka kauan olen lukemassa käynyt.

Olet varmasti käynyt syöpäjärjestöjen sivuilla keskusteluita lukemassa, toki Suomessa hoidot erilaisia mutta kokemuksia sieltä löytyy..

Terveisin Heidi Tuovilasta

finkinja kirjoitti...

Heidi, en ole oikein käynyt vielä netissä tutkimassa syöpähommia. Tarkoituksella olen jättänyt sen tekemättä etten hermostuisi turhaan. Ehkä nyt kun aletaan etsiä hoitopaikkaa, alan lukemaa enemmän asiasta. kiitos sivuvinkeistä.

ebrufin kirjoitti...

Teille kaikille tsemppia jatkossa, ja onnellisia terveita paivia...

Halitus.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Jatanpa minakin merkkia, kun tulee kaytya taallakin lukemassa.

Tsemppia ja taistelumielta!!


Jopsukka Virginiasta

finkinja kirjoitti...

Kiitos Ebrufin ja Jopsukka:)

mamãe kirjoitti...

Ihanaa kun saatte miehen kotiin näin pian! Edelleen tsemppiä jatkossa. ootte ajatuksissa ja rukouksissa ihan joka päivä!

Sirokko kirjoitti...

Ah toimii taas kommenttilaatikkokin!

Ihanaa kun saatee taas olla yhdessä, niin paljon mukavampaa kotona kuin sairaalassa. Jatko ei varmaan tule olemaan helppoa sekään, mutta kuten sanoit päivä kerrallaan ja voimia joka päivälle erikseen.

sennie kirjoitti...

Olen todella pahoillani että miehesi on sairastunut. Onneksi hän meni ajoissa lääkäriin, ja pääsi leikkaukseen nopeasti. Rukoilen parantumista ja toipumista, ja jaksuja sinulle hoitamiseen!

t. uusi lukija Usan itärannikolta..

Marjut kirjoitti...

Ihan että mies pääsee kotiin, niin on kaikille mukavampaa. Paljon voimia koko perheelle ja on todella tärkeää että olette positiivisella mielellä vaikka välillä on varmasti raskasta ja vaikeaakin*suuren suuri halitus* teille kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, etta miehesi paasee kotiin toipumaan!!! Toivottavasti sina saat olla sairaslomalla kotona hanta hoivaamassa.

Iso halaus ja paljon voimia!

toivottelee Tuula

Suzhouren kirjoitti...

Tsemppiä seuraavaan rutistukseen. Positiivista mieltä ja nyt nautitte siitä, että saatte miehen ja isän kotiin!
Olette mielessäni!

Minna kirjoitti...

Voi kuulostaa tosi hyvältä, että miehesi pääsee kotiin noin pian. Varmaan toipumisen ja voimistumisen kannalta on todella tärkeää päästä sairaalasta kotiympyröihin perheen pariin.

Kaikkea hyvää teille, olette ajatuksissani! *halaus*

S. kirjoitti...

Olette olleet ajatuksissa taallakin aivan joka paiva. Ihana etta miehesi paasee jo kotiin. Jaksamista ja kaikkea hyvaa teille! ISO halaus!

Susa kirjoitti...

Ajatuksissa olette olleet taallakin joka paiva! Voimia kaikille! *hali*

Riitta kirjoitti...

Ciao Annakaisa ja Koli,
Sve ce biti Dobro!
Ihanaa etta Koli on toipunut leikkaukseta nopeasti! Kotiin palaaminen,laheisten rakkaus ja kaunis asuinymparistonne antaa varmasti teille kaikille lisaa voimia jaksaa tulevat taistelut!
Sve najbolje!
Vidimo se! Riitta i Per

M'man kirjoitti...

Voimia uuteen etappiin ja todella paljon positiivista mielta. Sen avuin paasee pitkalle! Ja perheen tuen ja rakkauden kera myos ;o)

Lahetan ajatuksen sinne miehesi suuntaan.

Marita kirjoitti...

Voimia jatkohoitoihin ja toivotaan kaiken päättyvän hyvin.

finkinja kirjoitti...

Kiitos taas kerran teille kaikille! Olette ihania *halit*

Riitta, ihana kuulla teistä. En ole ennättänyt seurailla teidän matkakertomusta mutta yritän kirittää:)Mukavaa matkaa teille ja nauttikaa!!!