lauantai 31. toukokuuta 2008

Karaokeilta


Perjantai-iltana kylän koululaisilla on karaokekilpailut. Heillä oli ollut alkukarsinnat jo viime kuussa koululla ja sieltä oli 32 parasta päässyt eiliseen kilpailuun. Nuorimmainen lauloi kahden muun tytön kanssa Jugoslavien entisen Euroviisulaulun (joka voitti silloin Euroviisuissa) "Hajde da ludujemo".Tämä on nyt hieman iisimpi versio kappaleesta;) Harmi kun siellä olin todella pimeetä eikä valo riittänyt kunnolla ja äänentoisto oli todella huonoa ja kovalla. Ensi viikolla kuulevat koulussa ketkä 15 parasta pääsee karaokefinaaliin joka pidetään 15.6. kylän Lasten päivänä. En meinannut laittaa edes videota tähän, mutta tyttö antoi luvan;)

Yli kaksi tuntia kesti koko show ja salissa oli todella hikistä enkä saanut tuolia ahterini alle vaan jouduin seisomaan salin laidalla. Esitysten loputtua kävelimme kunnantalolta takaisin kukkulalle (mies oli joutunut lähteen aikaisemmin töihin) ja piti saada vielä isot annokset jäätelöä ja kahvia;) Sitten valvoinkin puoleenyöhön kun uni ei meinannut tulla millään!

4 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Kiitos videosta, kylla se kuulosti kuitenkin ihan hyvalta ja tunnelma tuli esille :) Toivottavasti tytto paasee jatkoon!

Marjut kirjoitti...

Minäkin peukutun tytön jatkoon pääsylle.

Susu kirjoitti...

Paadyin tanne "Provencen auringon alta"... Toinen Ranskan suomalainen siis kirjoittelee. Tosi sopo tuo video! Muistan kappaleen:)

finkinja kirjoitti...

Susu, kiva kun tulit käymään ja tervetuloa jatkossa:)