tiistai 20. toukokuuta 2008

Anatoliassa valiteltiin työaiheuttamaa väsymystä, nyt liityn mukaan joukkoon;) Kolmena päivänä pitää herätä jo viiden jälkeen aamulla ja se tuntuu sitten koko päivän. Miten yhden tunnin aikaisempi herääminen voi vaikuttaa noin paljon! Töissä jaksan joten kuten, mutta kotiin tultua puhti on poissa. Yritin ottaa iltapäivänokoset, mutta uni ei tullut vaikka miten yritin. Aloin vaan miettiin kaikenlaisia murheita. Aamulla neljältä herään vaikka voisi vielä nukkua tunnin verran *ääähhhh*

Viime viikolla kuljettiin t-paita päällä ja nautittiin auringosta terassilla. Nyt otin esille tuulen pitävän takin ja lenkkarit olivat taas parhaimmat kengät työmatkalla. Vettä tuli tänään taivaalta kuin E.......... Eikä kuulemma helteitä ole luvassa ainakaan tälle viikolle. No saahan iho taas lepäillä säteilyiltä!

Nuorimmainen lähtee huomenna luokkaretkelle Pulaan ja Brijunin saarelle. Ilmat vaan eivät oikein suosi heidän retkeä. Pitää laittaa kassin pohjalle sateenvarjo, harmi. Brijunin saarella olis niin ihanaa jos olis todella kaunis ilma. Keskikesällä tai loppukesästä on jo kuivaa, mutta nyt keväällä kaikki kukoistaa ja eläimetkin ovat virkeitä. Onneksi he menevät akvarioon ja heille on järjestetty jokin esitys.
Keskustellaan juuri tässä samalla miehen kanssa saako nuorimmainen ottaa digikameran mukaan vai ei. Juttelin tytön kanssa asiasta ja hän lupasi antaa kameran opettajalle lautalla olon ajaksi ja kun ei tarvitse. Nyt miehen epäilyt iskivät minuunkin .... uskallanko antaa vai en .... tyttö ei huoli kuulemma tavallista kameraa mukaan. Pitää miettiä vielä asiaa.

Illalla katsotaan Euroviisujen ekaa karsintailtaa. Tyttöihin on tarttunut Euroviisuinnostus ... onkohan se suomiperuja;) Kotona katseltiin niitä aina innolla ja hoilailtiin mukana tunnetuimpia biisejä. Nyt nuorempi polvi seuraa perästä:) Yleensä Kroatia on ollut siellä yläpäässä (ja onhan Jugoslavia voittanut pari kertaa), mutta tänä vuonna taitaa kilpailla häntäpään paikoista. Ja vielä kehtaavat mennä esittämään kappaleen venäjäksi!!!! Mistä idea ..... ei ole tietoa!!!

3 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Nyyh, nyt en tieda yhtaan missa mennaa viisuissa! Viime vuonna oli niin hauskaa pohtia tata kuppilassa! ;D

Marjut kirjoitti...

Kroatia taitaa esiintyä torstaina vasta, eilen meinaan löysin sen ainoan kanavan joka täällä niitä karsintoja näytti. Saksan kanava sekin NDR. Ja Suomi vaan meni finaaliin;) No niitten muitten esitysten rinnalla kyllä pitikin*silmienpyöritystä* :)

finkinja kirjoitti...

Jatketaan keskusteluja kuppilassa tänäkin vuonna, Susa;)

Marjut, Kroatia on tosiaan vasta torstaina. Ja Saksa;) Hyvä että Suomi meni jatkoon, kappaleet oli todella kauheita!! Istuttiin tyttöjen kanssa suu auki eikä osattu sanoa mitään:)
Portugalin biisiä kannatetaan, sen on tehnyt meidän kaupungin pojat * peukutus*