perjantai 25. huhtikuuta 2008

Kiirettä ja vettä

Kiirettä pittää ja vettä sattaa :)

Koko viikon on joka päivä satanut vettä, alkaa olla laho olo!! Onneksi on luvattu kaunista viikonlopuksi. Tuo säätyttö näyttää olevan välillä ihan väärin pukeutunut, en minä tarkene kyllä ilman kevyttä takkia tuolla ulkona tarpoa. Eilen kyllä olin kasvimaalla t-paita päällä heittelemässä siemeniä maahan ;) Otan kuvan kasvimaasta, kun saan sinne kaikki siemenet piilotettua ja tomaatin taimet iskettyä maahan.

Suomalaiset ovat valloittaneet meidän pikkukylän :) Viikon verran vieraina oli ihana parikunta kotikaupungistani, tuli niin luonnostaa "miet ja siet" miunkin suusta :D Ja juuri äsken kävin näyttämässä majapaikan 5:lle 60 - 70 vee miehenköriläälle. Matkustavat isoilla moottoripyörillä pitkin Eurooppaa. Olivat pikkasen märkiä äsken perille päästyään! Nyt taisivat suunnata heti pizzalle ja oluelle.

Tää viikko on mennyt taas hujauksessa turistien kanssa, hautajaisissa ja töissä. Tuo työ kyllä todella pikkasen häiritsee näitä sivubisneksiä ;) Ei pysty keskittymään miellyttävämpään hommaan. Mutta minkäs sille teet, kun jostain on saatava säännöllistä palkaa.
Ikävämpiä asioita on nuo tuttavien hautajaiset:( Yhden päivän aikana kahdet hautajaiset on jo pikkasen liikaa :(

Tänään oli meidän kylän koulussa EKO-päivä eikä lapsilla ollut tavallisia koulutunteja vaan kaikenlaisia ryhmähommia ym. Eko-päivän aiheena oli tänä vuonna UČKA-vuori joka on tuossa meitä vastapäätä. Yksi ryhmä lähti paikan päälle tutkimaan maastoa, loput jäivät koululle. Nuorimmainen oli enkun ryhmässä ja tekivät esitteen tuosta vuoresta, sen luonnosta ja eläimistä. Harmi ettei kamera ollut mukana :/


Tämä kuva on muutama vuosi sitten otettu vihreän Eko-päivän viralllisesta tapahtumasta.

Tänä viikonloppuna onkin vilkasta kylällä. Huomenna ja sunnuntaina on "tanssiviikonloppu". Aamusta iltaa on ympäri kylään tanssikursseja (salsaa, tangoa, valssia, lattareita, hip hoppia, vatsatanssia, irlantilaista tanssia, paikallista potresujkua/polkkaa ....), myydään tanssiin liittyvää kamaa, tanssiesityksia ym.
Illalla on tuttavien matkamuistomyymälän avajaiset. Siellä tulee varmaan meneen koko ilta nautiskellen pikkusuolaista ja nestemäisiä maistiaisia ;)
Sunnuntaina on herättävä ajoissa ja menemme Istrian puolelle Pulaan. Siellä on puolestaan kansainväliset harmonikkakilpailut ja Suomesta on myös osanottajia ... ainakin tuomaristossa. Tämän alueen harmonikkaseura olisi kiinnostunut Suomeen menosta ja menemme tapaamaan siis suomalaisia.

Viikonloppu menee siis aivan liian nopeesti ohi:/ Yritän pitää kameran mukana liikenteessä. Ei minun ottamat kuvat ole kyllä laadullisesti hyviä, mutta kai niistä jotain näkee :)

P.S. Kroatian euroviisubiisi tullaan esittämään venäjäksi ..... kauheaa!!!!! Muutenkaan tuo kappale ei ole mikään erikoinen *ähhh*

11 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

No jopas siella on hulinoita talla viikolla;)

Mina tulin töista klo. 00 jalkeen, enka saa nukuttua...yökköilen taalla netissa...

Hyvaa viikonloppua!

Susa kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa tuo tanssiviikonloppu!!!

Toivottavasti on hyvat ilmat :)

finkinja kirjoitti...

Koko päivän olen ollut liikenteessä ja tässä välillä yrittänyt siivoilla ja laittaa ruokaa miehelle + raksasedälle.

Laitan pari videota myöhemmmin, nyt avajaisiin :)

Marjut kirjoitti...

Ompa siellä taas kivasti tapahtumia:)
Mukavaa viikonloppua:)

Sirokko kirjoitti...

Melkoista meininkiä siellä todella. Tanssiviikonloppu kuulostaa ihanalta...nauttikaatten!

Sirokko kirjoitti...

Asian vierestä:
Unohtui kysäistä, et varmaan ehtinyt sitä liikennemerkkikuvaa ajatellakaan kaikessa kiireessäsi.
Jos et, niin löysin kyllä netistä kaksi erilaista vaihtoehtoa, kumpikohan teillä on voimassa, toisessa kipittelee pari lasta, toisessa koppalakkipäinen miespoika pitelee pikkutytöstä kiinni?

S. kirjoitti...

Kuulostaa ihanilta kaikki nuo tapahtumat. Mutta miksi vielakin sataa vetta? :o)

Minna kirjoitti...

Tosiaan mukavia tapahtumia siellä.

Meidän läänissä julkaistaan joka kuussa tapahtumakalenteria eli sellaista joka talouteen tulevaa vihkosta, jossa on kaikki kuun tapahtumat listattuna. Monasti päätämme mennä vaikka minne, mutta se vaan jää.

Tanssiviikonloppu kuulostaa tosi kivalta. Harmi ettei teillä ollut meidän aurinkoista viikonloppusäätä siellä. Täällä (omien, epävirallisten tilastojeni ;) ;) mukaan täällä sataa eniten sunnuntaisin, seuraavaksi eniten lauantaisin, muttei sääntöä ilman poikkeusta ;D

Mukavaa alkavaa työviikkoa sinulle!

finkinja kirjoitti...

Jihuu, aurinko on paistanut koko viikonlopun !!!!!!!!!! Eilen oli kyllä melko viileetä ja taisin palelluttaa itseni, tänään on ollut tosi hieno ilma.
Istrian reissu tehty ja pitäkää peukkuja et kaikki sujuu jatkossa .... kerron lisää huomenna;)

Sirokko, otan huomenna kameran töihin ja yritän muistaa ottaa kuvan kotimatkalla:)

B.Hyyryläinen kirjoitti...

Hei !
Birgitta lähettää terkkuja kovasti.Minulla suru Isä kuoli viikko sitten.Käyppä katsomassa www.utulanseutu.net ja käy eteläkarjalan radion sivuilla.Siellä påitäisi olla miun haastattelu.Terveisiä koko perheelle Utulasta.

finkinja kirjoitti...

Bisse, laitoin sulle meiliä, iso hali!!!!