torstai 1. toukokuuta 2008

Minä ja parhaat ystäväni


Parhaita ystäviäni ovat olleet tämän viikon kuumemittari ja kuumelääkkeet. Eilisestä asti joukkoon liittyi XL kokoisia antibiootteja (tappaa talossa ja puutarhassa) nenäsuihke ja allergialääke. Taidamme olla erittäin hyviä kavereita vielä muutaman päivän, mutta sitten saavat kyllä etsiä uusia ystäviä!!

Kiireisen viikonlopun jälkeen sinnittelin maanantain ja tiistain töissä loppupäivät sängyssä lepäillessä. Eilen aamulla ahkerana työntekijänä (pakko mennä kun ei ole ketään kuka tekis mun hommat eikä pomo vaivaudu etsimään sijaisia kuin pakon edessä) kipittelin töihin ja tein alkuvalmistelut ym ja sit mut komenneettin kotiin! Piti valittaa sairaanhoitajalle ja hän tietty valitti pomolle, eihän tule kuuloonkaan että joku sairaana on töissä.
Kävin oman lääkärin kautta ja sieltä tuo kaveri porukka tarttu mukaan;) Eilisestä asti olen viettänyt aikaa sängynpohjalla, sänkyyn on kohta muotoutunut kuoppa jatkuvasta makaamisesta :)
Musta on tullut sujuva telkkariohjelmien kuuntelija:) Oletteko yrittäneet kuunnella telkkariohjelmia (sarjoja, elokuvia ym.) ilman katselemista? Mä kuuntelin eilen ruokaohjelmia, uutisia, CSI, Frendeja,.... Ohjelmista tulee aivan uusia puolia esiin, taustamusa tarttuu korvaan ja oppii tuntemaan näyttelijöiden äänet :) Kannattaa kokeille!!

Tänään olen sentään onnistunut laittamaan ruokaa. Oli pakko laittaa grillilihat uuniin, kun ulos ei voinut mennä ilman sateenvarjoa. Eikä sekään paljon auttanut: mies kävi kaupassa ja tuli kotiin likimärkänä, sateenvarjo oli ollut vain koristeena kauppareissulla;)

Unohtui ihan toivottaa Hauskaa Vappua kaikille sitä juhliville :) Meillä on ollut tapana mennä vappuaattona (1. Maj) retkelle tai piknikille jonnekin vaikka rannnalle. Ja tytöt aina uivat silloin ekaa kertaa. Mutta nyt tänä vuonna tää kuume ja huono ilma pilasi suunnitelmat:(
Muuten täällä vietetään vappua juuri noiden retkien ja piknikien muodossa. Erilaiset liitot ja järjestöt järjestävät puistoissa tapaamisia ja jakavat ilmaista papusoppaa ja lupaavat 100 ja yksi hyvää asiaa.

9 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Voi surkeus sentään:(

Pikaista paranemista !

Jonna kirjoitti...

Sateessa ja kuumeiseina ei kyllä piknikit houkuta. Paranemisia!

Susa kirjoitti...

Pikaista paranemista!

mamãe kirjoitti...

Paranemisia ja parempaa ilmaa toivotan minäkin!

Minna kirjoitti...

Pikaista paranemista! Toivottavasti noi kaverisi ovat avuliaita :)

finkinja kirjoitti...

Johtuuko noista kavereista vai teidän toivotteluista, mutta parempi olo on:) Ja aurinkokin paistaa siniseltä taivaalta. Ehkä tässä jaksaa vielä jotain hommailla viikonloppuna;)

ebrufin kirjoitti...

Hyvaa viikonloppua, ja toivottavasti tervehdyt!

ebrufin kirjoitti...

Ja miella sai tanaan koulusta tultuaan Zyrtecia kuopus ensimmaisen kerran...muuta ei kaapissa ollut...silmat ja nena oirehti niin pahasti, ja yölla lahtö kisoihin:( Helpotti kylla onneksi heti!!

Annan valmentajalle sen pullon mukaan...

finkinja kirjoitti...

Voi Ebrufin, alkoiko siellä allergiat, harmi! Miehellä taitaa olla kanssa jotain allergiaa, nenä tukossa tai siis sieltä tulee väkipakolla kauheesti kamaa ulos. Tuolla on kaapissa vaikka mitä allergialääkkeitä!