maanantai 3. maaliskuuta 2008

Takatalvi tiedossa
Kirkkaan sininen taivas ja auringonpaiste taitaa olla nyt sitten pari päivää vain unelmaa. Viikonloppu oli jo sateinen ja harmaa ja luvassa yllättävän kylmää ja tuonne itäosiin jopa lunta!!! Sitä lunta saattaa kyllä leprutella tuulen mukana tänne meille vuoristosta, sen verran korkealla ollaan.

Katsoin tänään hedelmäpuita ja toivottavasti eivät nyt palellu, amula (luumun sukuinen oranssi hedelmä) kukkii jo niin kauniisti. Hyvä etten ennättänyt viikonloppuna puutarhaan kuokkimaan ja istuttamaan, saavat taimet odottaa tuolla kellarissa parempia aikoja;)

Viikonlopun huonotuuli jatkui sunnuntaille ja tytöt taisivat olla onnellisia, kun tuli maanantai ja äiti lähti töihin + koulu alkoi *punastus*. En saanut mitään järkevää tehtyä. Olisi pitänyt silittää koko vaatepino, tehdä korjausompeluksia, järjestää kaappeja ........ sain sentää siivottua ja leivottua juustopiirakan:) Nyt onkin maha sitten pullollaan piirakkaa. Täytyykin illalla punttisalilla jumpassa rehkiä vatsan kanssa.

Tämän päivän lehdestä luin, että Michael Bolton oli meidän kylässä syömässä!!!!!:O Missä minä olin silloin???? Hän oli tuossa parin metrin päässä ravintolassa eikä kukaan tiennyt mitään! Mitäköhän tytöt olisivat sanoneet, jos äiti olisi rynnännyt kysymään nimpparia?? Onhan mulla jo Eino Grönin nimppari:D

8 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Aiemmin tänne eksyin varmaan Ebrun kautta mutta en laittanut muistiin. Nyt olet kirjanmerkeissäni niin muistan vierailla useamminkin.

Saako udella mitä teet työksesi? Oli vaan mainintaa töihin menosta useammassa viestissä.

Saara kirjoitti...

Eino Gronin nimmarista voisi olla kateellinen:) Meilla kanssa meinaa tulla talvi tanne kevaan keskelle, jarkyttavan kylma ja tuulista. Koitetaan kestaa.

Susa kirjoitti...

No voi harmi kun et tiennyt Michael Boltonin vierailusta! Olis siina ollut tytoilla ihmetta kun aiti olis ryntaillyt hakemaan nimmaria ;D ;D ;D

kirsi kirjoitti...

Ehka oli hyva niin :-) seuraavalla kerralla sitten haet sen nimmarin.

Marjut kirjoitti...

Hih, mullapa onkin Ari Klemin nimmari :p En tiedä muistatko tätä ihanaa laulajapoikaa;D

Täälläkin takatalvi tuli, pelkäävät myös että aprikoosipuun kukat paleltuvat:(, kun osa jo ehti kukkimaan.

Ari T. Iso kirjoitti...

Moikka!
Joo,miullekin on kertynyt noita nimmareita isot pinot Juicesta Jukka Toloseen,Sladesta Manfred Manniin... ja piti lähtee Kissiä vanhan kattelemaan,mut taidan lähtee kattomaan syntymäpäivälahjakseni Def Leppardia...
Naisten tunnepuuskista tulee mieleen...ite oon huono kiukuttelemaan,mut onneksi oli entisessä elämässäni aikanaan stereoissa korvakuulokkeet ja avara ulkoterassi käytössä!!!
Minulla on muuten"kaikki"Michael Boltonin cd:t ja yks dvdkin löytyy ...

Ihan innolla ootan taas SIROCCON"rakentavaa"kommenttia tähän Michael Bolton-ruihtasuuni

finkinja kirjoitti...

Marita, olen aivan eri hommissa kuin mitä aikoinaan opiskelin eli nykyään kokkailen päiväkodissa;)
Tätä pidän väliaikahommana kunnes saan haaveeni toteutettua .....sitä vaan ei tiedä milloin se toteutuu:/

Tuossa meidän kylän huippuravintolassa käy yleensä kaikki poliitikot, julkkikset ym näyttäytymässä, harmi etten ole siellä enää töissä:)
Pitää sanoa tytöille, että kyttäävät paremmin siellä nimmareita!

Marjut, muistan kyllä Ari Klemin. Kyllä oli Eino otettu kun näppärät ystäväni kysyivät nimmaria :D Millos otetaan naiset uudestaan????

Ari, sisko laittoin tänään listan tulevista konserteista Suomessa...paljon oli mielenkiintoisia juttuja, mutta mitä mä sillä tiedolla teen kun en tule sinne!!!

Minna kirjoitti...

Mun täytyy häpeäkseni tunnustaa, etten tiedä Michel Boltonista muuta kuin että hän on Nicolette Sheridanin mies ;D

Mitäs muuta se tekee? ;D