lauantai 1. maaliskuuta 2008

Lauantai-iltaaMeillä on Opatijassa "kuuluisuuksien katu" Ameriikan malliin. Rantakadulle kuuluisuudet, elävät ja kuolleet ovat saaneet omat tähtensä. Tämän tähden omistaja tennispelaaja Goran näyttelee lempilaulajattereni videolla. http://www.youtube.com/watch?v=prxuww16Ako Tätä videota kuunneltiin just nuorimmaisen kanssa ja laulettiin karaokea. Esikoinen ei tarvitse edes tekstiä, kun osaa jo ulkoa;) Sen verran monta kertaa päivässä soi.

Tänään on ollut tosi kurja päivä! Aamu ei meinannut millään sarastaa: vettä satoi, harmaata, sateista, sumuista, tuulista. Pyykit laitoin sisälle kuivumaan ja toivoin aamukahvien ystävien seurassa parantavan päivää. Hetkeksi se auttoikin, mutta kotiin tultua kiukku otti vallan. Piti siivota ja lapset + mies keksivät kaikkea muuta tekemistä. Tuli sitten kiukkuisia sanoja suusta, suututti, itketti, otti päähän, masensi........ kaikki mahdolliset negatiiviset tunteet tulivat esille. Tytöt kyllä tajusivat alkaa siivomaan kaappejaan ja huoneitaan melko nopeesti. Uusi imuri alkoi temppuilla ja mies vielä uskalsi koskea siihen keskellä mun imuroinnin!!! Olisi antanut mun imuroida rauhassa loppuun asti ja sitten vasta katsoa mikä sitä konetta vaivaa!! Jätin miehen ja imurin keskenään ja siirryin kylppäriin siivoomaan.

Miten voikin tulla keskellä kuukautta niin huono päivä! Tuleeko tätä jatkumaan tulevaisuudessa montakin vuotta????? Apua!!!

Piristystä toi jutustelu netin kautta siskon kanssa ja eräs mielenkiintoinen kännykkäviestittely;) Mietiskelin lähtisinkö kylän pubiin yksi oluelle, mutta jäinkin kotiin kirjoittelemaan;)

Juuri huomasin, että tuhannen kävijän raja on mennyt yli uudessa blogissa! Ihanaa ja kiitos kaikille kävijöille!!! Piristitte päivääni:)

Michael Boltonilla ja Toni Cetinskillä on tänään yhteiskonsertti Rijekassa enkä minä saanut sinne lippuja!!:( Olisin lähtenyt vaikka yksin! Aina multa menee kaikki hyvät konsertit ohi. Viimeksi Eros Ramazzotti piti konsertin ilman minua ...... nyyh!

5 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Joo, on taallakin tuota kiukkua keskella kuukautta. Perjantai aamuna tyttaret tappelivat autossa ajaessani kouluun. Kauppaan ajaessani aloin parkua, kiukutti niin.
Ilman ollessa synkka ja sateinen, olen uisen vasynyt ja alakuloinen, kylla se vanhuus tulee :-)

finkinja kirjoitti...

No hyvä etten ole ainoa kiukutteleva äiti;) Olen huomannut, että ilma vaikuttaa kauheesti mun mielialaan. Ennen siihen en uskonut, mutta nykyään täytyy myöntää tuokin asia:/

Marjut kirjoitti...

Voi kun ihana kun joku muukin parkuu kiukkuaan. JOskus ei vaan yksinkertaisesti JAKSA :(
Paljon tsemppiä kanssasisarille*halitus*

B.Ansku kirjoitti...

Tervehdys Ranskasta!
Löysin blogisi muistaakseni blogilistalta ja nyt onkin mennyt päivä arkistoasi selaillen :) Hirmu mielenkiintoista lukea kroatialaisesta arjesta, maasta kun en tiedä yhtään mitään (oikeastaan Kroatia taitaa olla tuttu vain Euroviisujen kautta :).

finkinja kirjoitti...

Hei b.ansku, tervetuloa Kroatiaan:) Kävin sun blogilla heti ja vaikuttaa mukavalta .... eli tänne vaan jatkossa ja mä vierailen sun luona;)

Marjut, tänään olen ajatellut viikonloppua ja kyllä se oli omalta osalta aika kurja... ja kun se kurja olo jatkui sunnuntaille:/