perjantai 23. syyskuuta 2011

Tatuu ....Se on nyt siinä!!! Joillekin järkytys, joillekin kiva yllälläri. Itse olen sitä haaveillut jo useamman vuoden, mutta ei ole ollut rohkeutta toteuttaa haavetta tai en ole ollut varma kenen luo mennä laitatuttamaan. Mutta nyt löysin kivan tyypin kukan sen teki (pankin vartijapoika) ja keräsin rohkeutta. Aika sovittiin ja siitä pidettiin kiinni. Vaikka muutaman päivänä meinasin perua puheeni ja soittaa ettei tule mitään. Mutta siinä se nyt on!!
Olen aina tavallaan ihaillut tatuointeja mutta aina ajatellut, että ne sopii vain muille. Muutama vuosi sitten kuitenkin päätin, että elämässä pitää ottaa riskejä ja tehdä sellaista mitä ei ehkä tavallisissa oloissa tulisi tehtyä. En kyllä laittaisi mitään mielettömiä kuvia tai kiemuroita ja ihan mihin paikkaan tahansa. Tuo on tuolla selässä ja ajan kuluessa en edes tule sitä muistamaan. Aina ohi mennen peilin ohi kulkiessa tulee vilaistua ja .... se on makee :) Ainakin mun mielestä;) Ehkä sydän saa jonain päivänä jotain ympärilleen, kuka tietää .....
Elämässä pitää ottaa riskejä!

7 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Hieno sydän:) Itse en laittaisi itselleni tatuointia,mutta katselen niitä muitten iholla ja täällä niitä näkeekin aika monella.Tuo on hyvässä paikassa kun sen voi myös helposti peittää:)

finkinja kirjoitti...

Joo toi on siitä hyvässä paikassa et se tosiaankin on haluttessa paidan alla piilossa eikä siihen itsekään kyllästy kun on takana;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva!
Mä voisin ottaa jonkun kiinalaisen kirjainmerkin, mikä sit tarkoittais vaikka "hapanimelää kanakeittoa" =)
Pitikin ottaa 40-vuotis lahjaks, mut silloin se jäi ja taitaa sit jäädä kokonaan vaan ajatukseks!
Paljon onnea tyttärelle!
Mari

finkinja kirjoitti...

Hyvä Mari;))) Laita se tatuointi sit vaik 50-vuotislahjaks, koskaan ei ole liian myöhäistä!!! Sähän olet muutenkin tottunut tempasemaan elämässä;)

MaaMaa kirjoitti...

Hiano on! You ROCK!

finkinja kirjoitti...

Thanks MaaMaa ;)

Jojo kirjoitti...

Jos mie sit 50-vuotispäivän kunniaksi laitattaisin sen Superman - merkin niin kuin JBJ:llä on ;)