sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulu joutui jo!


Joulupyhät menevät aina ihan liian nopeasti ohi!
Varsinkin tänä vuonna, kun pyhät sattuivat juuri viikonlopulle eikä ylimääräisiä vapaapäiviä tullut. Näiden kahden lötköttelypäivän päälle tarvitsisi nyt vielä pari ulkoilupäivää ... tai lisää lötköttelypäiviä.

Aatosta tähän iltaan asti on tullut valmisteltua herkkuja, torkuttua sohvalla ja nukuttua aivan liian vähän omassa sängyssä, katseltua perinteisten jouluelokuvien uusintojen uusintoja, vietettyä aikaa lähisukulaisten kanssa, syötyä herkkuja aivan liian paljon, oltua aivan liian vähän ulkona, neulottua, poltettua kynttilöitä tusinakaupalla ....
Miten sitä taas osaa herätä huomenaamulla kukon laulun aikaan ja olla tehokas ja pirteä??


Innokkain joululahjojen avaaja taisi olla tänä vuonna karvaturrimme.
Miten koiran muistiin onkin jäänyt, että lahjakasan seassa saattaa olla paketti hänellekin? Tytöt eivät meinanneet saada jakaa lahjoja rauhassa jouluaamuna, koiran piti nuuhkia märällä kuonollaan joka ainoa paketti ja voi sitä riemua ja iloa, kun vihdoinkin sai luvan ottaa oman pakettinsa haltuunsa. Lahjapaperi hajosi hetkessä pieneksi silpuksi ja paketin sisältä paljastui paras mahdollinen lelu. Kiitos mummille vaan Suomeen;)
Edellisen samanalaisen lelun Kimi onnistui pitämään ehjänä yli puoli vuotta ... kunnes tuttavien koira tuli kylään ja hajoitti sen muutamassa minuutissa! Seuraanva kerran kun Tango tulee kylään, tämä lelu pistetään visusti piiloon!

3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Fiksu teidän Kimi kun tiesi että sillekin on lahja;D
Mukavaa alkanutta vuoden viimeistä viikkoa!

MaaMaa kirjoitti...

Ihana Kimi :) <3
Meidänkin Pepi oli aina jouluna lahjojen jaossa tiiviisti mukana, ja oli onnesta sekaisin kun löysi omat koiransuklaa-, pallo- ja luulahjat :D

Joulu meni tosi nopeasti tosiaan kun oli vain tavallisen viikonlopun pituinen - vieläkin on vähän sellanen pöllämmystynyt olo että 'hä menikö se jo?!"
...

mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja Onnellista Uutta Vuotta ystäväin <3

Anonyymi kirjoitti...

Niin se joulu tosiaan meni maatessa. Välilevypullistuma pitänyt meikäläisen jo 10 päivää lähes yksinomaan vatsallaan. Tänään hain sentään postin laatikosta ja tarkoitus olis yrittää keskiyöllä katsella ilotulitusta muutenkin kuin olohuoneen ikkunasta... Vanhuus ei tule yksin. =(
Meiän karvaturrit ei paljo joulusta välitä ja tänään toinen piiloutuu paukkeelta sängyn alle ja toinen ei oo moksiskaan.
Ihanaista Uutta Vuotta koko perheelle vuoden 2011kulttuuripääkaupungista!
- Mari -