lauantai 18. syyskuuta 2010

Lauantai-illan ajatuksenvirtaa ....

.... tuntuu jotenkin siltä, että kaipaisin jotain uudistusta blogiini. Ehkä aloittaa alusta, pyyhkiä entiset pois. Saisinko silloin enemmän inspistä tarttua taas näppäimistöön ja naputella tuntemuksia & kuulumisia? Vai jatkaako tässä samassa ja odottaa, että se inspiraatio tulee kun on tullakseen.
Ei niukka kirjoittelu johdu kyllä uudistusten puutteesta vaan siitä, että "takki on tyhjä" ... tuntuu ettei ole mitään mielenkiintoista kirjoitettavaa, arki on sitä mitä se on, mitä sitä nyt ihan tyhjän päiväistä kirjoitella muiden vaivaksi (tyhjänpäiväistä taitaa tämäkin kyllä nyt olla) ...Päivä menevät töissä ja illalla on aivan puhki/poikki/väsynyt raskaasta työpäivästä.
Yksi syy huonoon bloggailuvauhtiin on ollut myös sekin, että mies on enemmän kotosalla, tekee vain viikonloppuisin hommia ja olen yrittänyt rajoittaa koneella istumista vain pakollisiin sposteihin ja tietysti FB:n päivitykseen;) Yleensä yhteinen illanvietto päätty kuitenkin niin, että nukahdan tuonne sohvalle yrittäessäni seurata "erittäin mielenkiintoista" elokuvaan miehen vierellä.

Viime postauksessa kirjoitin koulukirjojen hankkimisesta ja silloin koulujen alku oli vielä edessä. Nyt ne koulut ovat alkaneet, kirjat on hankittu ja hiljalleen yritetään asettua tavalliseen arkeen koululaisten rytmin mukaan. Nuorimmaisen korisharkat eivät ole vielä alkaneet, mutta muuten kyllä menoja on jo aivan tarpeeksi. Esikoisen koulu alkaa vasta kuun lopussa ja siinä sivussa menee kuukauden kestävälle tietokonekurssille. Ehkä sekin voi antaa jonkinlaisia viitteitä ja ideoita tulevaisuuden varalle. Jollain tavalla odotan, että nuo kaikki koulut ja kurssit alkavat ja todellakin päästään eteenpäin kaikessa ... Kesä oli ihanan leppoisaa, huoletona aikaa,  mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin.

6 kommenttia:

mamãe kirjoitti...

Kiva kun taas kirjoitit! Ymmarran kylla ihan hyvin, etta valilla tuntuu tyhmalta kirjoittaa siita samasta arjesta. Mun mielestani niita arkipostauksiakin on kuitenkin kiva lukea! :) Joskus vaan tarvii vahan aikaa inspiraatiolle. Kayn taalla jatkossakin aina valilla kurkkaamassa ootko paivittanyt. Hyvaa alkusyksya kukkulalle ja koululaisille tsemppia opintielle! :)

Vihreatniityt kirjoitti...

Hei! Ihan kiva on lukea arjestasi. Jos intoa riittää lukisin mielelläni myös juttuja Kroatiasta noin yleensä.
Pysythän kuitenkin "linjoilla".

Yaelian kirjoitti...

Kiva taas oli kuulla kuulumisiasi.Ja mukavaa kuulla,että koululaisten tie on alkanut hyvin.Jos haluat jotenkuten blogiasi uudistaa,niin bloggerissahan on se uusi pohjatyökalu ja monta valmista ,kaunista pohjaa.

Tuula kirjoitti...

Mukavaa, etta jaksat kirjoittaa muutaman sanan arjesta. Naita blogivasymisia tulee aina valilla meille kaikille. Mitaan" ei niinkuin tapahdu tai sitten tapahtuu liikaa ;). Kirjoitusinto on vahissa.

Oikein hyvaa syksya sinne teille! Ja toivottavasti kuulemme sinusta, vaikka vain muutaman sanan postauksella tai kuvalla :).

finkinja kirjoitti...

Kyllä mä yritän taas saada tänne useammin postauksia, mietin vaan aloittaisko ihan alusta uudessa blogissa vai jatkaako tätä.
Kroatiasta tai oikeastaan meidän kylästä on tulossa enemmänkin juttua sivuilla: www.fin-ka.net.
Sivut on jo auki, mutta sinne on tulossa muutoksia ja korjauksia kunhan vaan ennätän hoitaa hommat.

Yaelian kirjoitti...

Hieno tuo sivustosi Kastavista ja teidän aparment-loma-asunnostanne.Oliskin kiva joskus tulla sinnepäin..