lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kiireitä!

Parin viikon kiireet ovat pitäneet melkoisessa vauhdissa ettei illalla ole yksinkertaisesti voimia kirjoitella mitään järkevää ( jos nyt tämäkään postaus on niin järkevä ). Naamakirjassa jaksaa päivitellä tekemisiä, koska siellä ei tarvitse keksittyä niin kauheesti ... sorry kaverit;)

Töissä on kiireetä ja tehdään päiviä ilman taukoa, muutama työkaveri on ollut sairaslomalla ja sen takia meiltä on siirretty yksi työntekijä tuuraamaan pikkupäikkäriin. Ja me saadaan sitten tehdä hommia niska limassa!! Kotiin tultua heitän kassin naulakkoon ja komennan muita antamaan puolen tunnin rauhottumisajan, muuten ei tulis mitään.

Lisäkiireitä on antanut apartmanin valmistelu ensi viikkoa varten. Kauhealla tohinalla ollaan etsitty tavaraa ... mies on poranut, laitellut listoja, tehnyt terassin maansiirtohommia, kiviseinää on noussut ... minä siinä sivussa olen heittellyt ruohonjyviä, istutellut kukkia, hermoillut kun en löydä mieleisiä tavaroita, hermostuttanut siinä samalla miestä homputtamalla nopeampaan toimintaan, hionnut vanhaa puupöytää ... Juuri kun kaikki näytti siltä, että saamme paikat kuntoon maanantaihin mennessä, Islannin tulivuori alkoi tupruttamaan siihen malliin etteivät koululaiset pääsekään Suomesta tänne!!! Tälläistä voi todellakin tapahtua vain kerran elämässä meidän leveysasteilla :O
Koko loppuviikko ollaan roikuttu netissä, laitettu viestejä puolin ja toisin, mutta näyttää todellakin siltä että matka joudutaan siirtämään ensi kuuhun. Kunhan nyt vaan saavat lennot siirrettyä sinne! Harmittaa ihan niiden nuorten puolesta, olivat jo ostaneet tuliaiset ja jopa pakanneet laukut. Mutta eihän näille luonnon mullistuksille mitään voi! Nyt ovat saaneet aihetta sanoa "mitä mä sanoin!" ne ihmiset jotka vannovat  vuonna 2012 tapahtuvan jotain aivan kauheaa ... johan jo vaikka mitä on tänä vuonna tapahtunut.

Mutta ei olla nyt ihan turhaan kiirehditty huoneen valmistuksen suhteen. Torstaina sieltä Suomesta pitäisi tulla eräs herrasmies moottoripyörällään ( pitää nyt mainostaa, kun niin pitkän matkan meinaa tehdä edestakaisin ) ja lupasi pysähtyä tässä meillä :) Hänen matka jatkuu aivan Etelä-Kroatiaan Dubrovnikiin asti eli kyllä kannattaa tässä Kukkulalla levähtää.
Ja seuraavana viikonloppuna on kylässä tanssitapahtuma ja meille tulee yöpymään siihen osallistujia. Jos nyt joku sattuu kylän lähimaisemiin, niin tänne vaan tanssailemaan 24.-25.4. Ilmaisissa workshopeissa voi oppia lattareita, hip hopia, reggetonea, salsaa, napatanssia, tangoa ... vaikka mitä!

Tiistain käytiin miehen kanssa pikakäynnillä pääkaupungissa. Matkan päätarkoitus oli miehen kontrollikäynti leikanneen kirurgin luona ja siinä sivussa juhlittiin mun synttäreitä. Ei niitä sitten tullut mitenkään sen kummemmin juhlittua siinä matkalla, kun suurin osa päivästä meni poliklinikalla odotellessa. Sushit jäi syömät nyt tällä kertaa :( Ja parkkisakkokin tuli muistoksi reissusta! ( Kyllä kannattais joskus kuunnella vaimoa! )
Lääkäri oli erittäin tyytyväinen miehen kuntoon ja vointiin. Ja naureskellen sanoi miehen varmaan vielä seuraavat kaksikymmentä vuotta "komentelevan" minua. Mies menee maanantaina vielä omalle syöpälääkärille käymään ja sitten kuulee hänen mielipiteen. Vaikka tuo kirurgi selvitteli asoita oikein selkeästi ja oli tyytyväinen, odotan kuitenkin onkologin tulkintaa ...
Kotona meitä odotti matkan jälkeen esikoisen tekemä pizza ja tyttöjen yhdessä tekemä synttärikakku:) Jauhoja ja taikinaa oli kuulemma ollut vaikka missä, mutta hyvin olivat siivonneet kun paikat oli puhtaat. Aina on ihana tehdä pikavisiittejä pääkaupunkiin, mutta kyllä siinä matkassa väsähtää! Ja ehkä sitä tuli hieman jännitettyä mitä lääkäri sanoo.

Tänään oli Kukkullalla ensimmäinen t-paitakelipäivä. Tähän asti on ollut sen verran viileää, ettei lyhythihaisella ole tarjennut. Ja yöt ovat edelleenkin melko viileitä. Ruoho kasvaa, perhoset lentää ja kirsikkapuut kukkii:) Ensimmäiset vaskitsat on nähty ja villiparsaomeletit syöty. Nythän se parsakausi on parhaimmillaan ja ihmiset juoksee taas pitkin metsiä villiparsaa etsien. Onneksi omalta tontilta löytyy sen verran parsaa ettei tarvitse lähteä punkkien ja käärmeiden syötäväksi.

Olimme ajatelleet järjestää huomenna apartmanin avajaiset, mutta taidamme siirtää sitä muutamalla viikolla. Antakoot nyt ensimmäiset vieraat ensin alkuarvostelut ja juhlitaan sitten myöhemmin. Nyt ei edes voimat riitä juhlien järjestelyyn!
Mutta jos joku teistä suunnittelee Kroatiaan matkaa ja vielä Kukkulan suunnalle ja tarvitsee majapaikkaa, ottakaa ihmeessä yhteyttä! Tilaa aina löytyy:)


8 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ihan varmassti otan yhteytta! Tosin ei varmaan viela tana vuonna, mutta ensi vuonna taytan 50v ja haluan pois taalta. Kun en kumminkaan sinne Hawaiille paase, niin tulen halpalennolla sinne teille!

Onnea apartemnton johdosta ja muutenkin. Mies terveena!

anumorchy kirjoitti...

No jopas on harmi niiden koululaisten matkan kanssa! Sitahan on varmaan pitkaan suunniteltu. Taisit siita syksylla tavatessa jo kertoa.
Kaverini on kanssa paivakodissa toissa, ja se on rankkaa kun joku kollega sairastaa. Niita hommia ei voi siirtaa huomiseen, toisin kuin meikalaisen koneen naputtelut.

tiina kirjoitti...

Voi, tuo viimeinen lausahdus sai minut jo selailemaan toiveikkaana kalenteria:) Sisko asuu siinä ihan nurkilla (täältä pohjois-pohjanmaalta katsoen..), joten olisi ihana joskus autoilla vähän eri suuntaan heidän "tontiltaan". Teidän maatanne olen nähnyt vain yhden lentokentän verran,koneemme kävi pudottamassa pari lentokoneasiantuntijaa korjaamaan finskiä, että rantalomailijat pääsivät koti-suomeen.

Tuhka on sotkenut monien elämää, toisilla todella harmittavasti. Muutama ystävä on kuitenkin puhunut jo, kuinka on ollut ihan hyvän pysäyttävää, kun arki on yhtäkkiä pitänyt suunnitella uudelleen tai kun palavereiden sijaan elämässä onkin pari päivää aivan tyhjää (kun on jäänyt esim lontooseen tai brysseliin jumiin).

Kevätkiireistä huolimatta ihania päiviä kukkulallenne!

Susa kirjoitti...

Synttarionnittelut!
Jos joskus matkustan Krotiaan, tulen teille! :))

*hali*

Yaelian kirjoitti...

Harmi,että koululaisten matka siirtyi,toivottavasti pääsevät sitten ensi kuussa.'Ihanaa kuulla että miehen terveys on hyvä!
Ja hyvä tietää,mistä Kroatiassa löytyy kunnon majapaikka:-)
Onko sulla kuvia?

finkinja kirjoitti...

Tuula,
ei muuta sitten kuin tänne vaan "pakoon" ;)

Anumorchy,
ne koululaiset on tuota matkaa tosiaan suunnitelleet jo vaikka kuinka kauan. Mutta toivottavasti saavaat siirrettyä lennot ensi kuulle.

Tiina,
nyt uteliaisuus heräsi että missä se "ihan nurkilla" on;) Keski-Euroopassahan kaikki on automatkan päässä joten ei muuta kuin sinäkin matkaa suunnittelemaan:)

Susa,
kiitos onnitteluista:) Ja kun päätät lähteä tänne suuntaan ota yhteyttä:) Keksittäis vaikka mitä kivaa!!

Yaelian,
laitan kuvia heti kun vaan sen kotoisamman näköseks. Ja kunhan nuo ekat vieraat koekäyttää sen;)

tiina kirjoitti...

Se ihan nurkilla on graz, että onhan tuossa välissä yksi maakin:) Mutta siellä tulee siis visiteerattua taajaankin, tai kun aika ja rahavarat vaan sallivat. Suunnitelmissa on käydä välillä itävallan rajojen ulkopuolellakin noilla reissuilla.

Onnittelut vielä syntymäpäivän johdosta!

MaaMaa kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut! ♥

Kurjaa, että koululaisten loma siirtyy tulivuorenpurkauksen takia: se on kyllä sotkenut niiiin monien matkasuunnitelmia, että ihan uskomaton juttu! Toivottavasti nyt lakkaisi tupruttamasta tuhkaa svääreihin!

haliterkkuja!